local-stats-pixel fb-conv-api

Veģetārieši, vegāni un sports! Biežāk uzdotie jautājumi!81

121 6

Sveiciens spokiem. Šodien kaut kas jauns mūsu projektā! Veģetārā un vegānu dzīve!

Plusi un mīnusi, vai tas traucē sportam un protams populārākie jautājumi!

Domājams aktuāli meitenēm kuras mēģina notievēt utt...

Daudz daudz vairāk video par un ap sportu mūsu kanālā!

121 6 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000

 Nesaprotu tikai vienu lietu - kāpēc vegāniem/veģetāriešiem liekas ka viņi vienīgie ēd riekstus, graudus, dāreņus un augļus, bet pārejie ēd tikai un vienīgi gaļu?

 Tiešām nekad neesat redzējuši normālu sabalansētu pusdienu šķīvi? Tur ir gaļa/zivs, kartupeļi/griķi/rīsi, krējums/majonēze un, tavu brīnumu, pat salāti. Turklāt dzīvnieku valsts produkti tur tāpat ir salīdzinoši mazākā daļa.

 Un ar ko tieši augu tauki ir labāki par dzīvnieku taukiem? Der padomāt arī par to ka, lai uzņemtu VISAS cilvēkam nepieciešamās uzturvielas pietiekamā daudzumā ar vegānu ēdienkarti iznāks uzņemt daudz vairāk tauku, nekā ēdot sabalansēti, jo gaļas produktos un zivīs tas viss ir daudz koncentrētākā veidā(protams ir jāēd liesa gaļa nevis cūku tauki tikai).

 Vegānus var atšķirt jo tie ir ar iekritušiem vaigiem - tā tagad ir veselības pazīme? Man gan liekas ka tas liecina par nepietiekamu uzturu. Cilvēki uzaudzē lieko svaru vairumā gadījumu tikai tāpēc ka ir pieraduši piestumt māgu pillnu nevis ēst tik cik organisms prasa.

10 3 atbildēt

Tas par koku izciršanu priekš lopiem tāds muļķīgs piemērs...pieprasījums aug arī pēc labības un tavām lēciņām,pupiņām utt. arī to dēļ cērt un cirtīs, un arī apmiglos, kas noteikti nāk par labu dabai emotion

Bet tā info labs emotion

9 2 atbildēt

Besī tie vegāni kuri pārējiem stāsta vot mēs, to mēs esam veselīgi utt nevarat aizpi*t savus purnus un sēdēt savā siltumnīcā kautkāds marazms!Aiziešu uzcept steiku.

9 3 atbildēt

Kaut kā pie dirsas...Ēdu gan gaļu, gan dārzeņus.

4 0 atbildēt

Atkal vecaa dziesma.Un atkal komentaros foks (rio)ar putam uz lupam brec savu brecamo,atkal bez kadiem pieradijumiem un pamatojuma.Tos GMO razhotaju perkamos petijumus (nesen paradijushos)nevar uzskatit par pieradijumiem,kur nu vel par petijumiem ilgterminjaa... BET TAGAD IR ARI NOPIETNS ,ILGTERMINJA PETIJUMS !!!Pavisam nesen to vareja skatities musu televizijas tv7 kanalaa(ne Rentv).Par bedigi slaveno GMO razhotaju produkciju.Nesakshu te skaidroties,bet rezultati ir tiesham biedejoshi.Nelaimigaas zhurcinjas ar audzejiem 25%  no kjermenja svara... tatad ceturta dalja no kjermenja ir vezis !!! Vel kadi GMO aizstavji gribes izteikties ? Protams dazhi,ka rio(foksis)atradisies... dirsis ka tas nav taisniba,ka tasnav pareizs petijums utt.Bet tas jau izskatas pec apmaksata pasutijuma atstradashanas,kad tik traki muld pa tuksho,slavejot debilas ,tizlas idejas . Ir tomer vel normali un godpratigi zinatnieki,kam patiesiba kaut ko nozimee... 

5 1 atbildēt

Uz pasaules nav neviena cieta iemesla kāpēc kļūt par vegānu / veģetārieti ja tu atrodies vidē, kurp viss ir pieejams. Manī izraisa smieklus veselīgs dzīvesveids un "zinātne", kas ap to "uzpūtusies". Visi visus grib pamācīt kā labāk dzīvot, bet kam gan tu dzīvo? emotion Labi, nedošu "Stopperus", savādāk viss šis ir absurds un ilūzija.

Vegāni un tārieši tērē vairāk naudas pārtikai un uz viņu rēķina kāds cits var iedzīvoties vēl lielākā bagātībā, dzert burbonu, ēst garneles, haizivs steiku un visas citas lietas ko dara tie paši cilvēki, kuri stumj "veselīgā dzīvesveida ķerru" uz priekšu. emotion

Mazāk uztraukties par nākotni un mazāk domāt par nākotni. Laiks nav pērkama vienība un neviens gaļas gabals neatņem tavai dzīvei minūtes vai stundas. emotion Viss ir galvā.

6 2 atbildēt

Lūk tipiska vegāna runa.... Tipa mēs pārējie neēdam ne banānus, ne ābolus, ne riekstus. emotion Tas viss ir tādas blēņas, .. VIsādi sojas pieni, ko vegāni lieto kas jūs domājat ka tajā visā ir mazāk ēvielu vai ķīmijas... Vai varbūt kautkur ir tāda brīnumzeme kur tos visus vegānnašķus nemiglo..

Es saprotu ka tas ir stilīgi... Bet mans uzskats ka atteikties no gaļas tas ir pārsteidzīgi, tā pat kā no zivīm cilvēks ir ēdis gaļu no saviem pirmsākumiem...

Neēd medu ??? Man ir jautājums kapēc medu nevar ēst?? Tam tak ir augu valsts izcelsme...

Olu neēsšana man ar izraisa pārsteigumu, pie tam ja to vēl saka sportists.

Nē nopietni, kapēc nevar ēst medu.. Un man gribētos zināt ar ko viņi aizstāj to medu.. ar cukurgaiļiem???

Sanāk ka čaļi burkānus nevar ēsts jo pārsvarā dārzus Latvijā visi mēslo ar kūtsmēsliem emotion

4 1 atbildēt

Dēļ visa šī man sāk šķist, ka tiem kuri ir vegāni, jāsāk slēpt to no pārējiem. Tāpat kā narkomāniem. Naida un nosodījuma līmenis gandrīz tāds pats. Vispār interesē kurš visu šo uzsāka... jau pāris gadus, ja ne vairāk katru rezi pasēžot pie datora redzu kautkādu rakstu vai strīdu par to. Veselīgāk jau tā dzīvot ir. Pats esmu izmēģinājis un jūtos labāk. Bet lai bezgalīgi kašķētos par šo? Pilnīgs idiotisms...

4 1 atbildēt

Kaut kā ir vēlme pamēģināt vegānu dzīvesveidu, bet kaut kā nav pārliecības. Bet interesanti! +

4 1 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Tieši tā, VIEDOKLI. Tātad gaļa ir vajadzīga, TAVUPRĀT emotion

0 0 atbildēt

Putting children on strict vegan diets is "unethical" and could harm their development, a US scientist has argued.

By Michelle Roberts  BBC News health reporter, in Washington DC

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/4282257.stm

0 0 atbildēt

Veči nav ko cepties. Vegāni vienmēr aizstāvēs savu pozīciju tāpat kā futbola fani savu komandu. Un tur ko iebilst ir bezjēdzīgi. Ja patīk lai ēd savus salātus bet uzbāzties citiem nu nevajag. 

0 0 atbildēt

Tikai man pieredze pazistamam cilvekam bija lidzigi aizravas ar veganismu un visu parejo!Un tad sakas joki,jo pec studijam bija jasak stradat un nejau teiksu vieglako no darbiem kas ir saistits ar zirgiem!Un pec laika vienkarsi fiziskas piepules del nacas atkal lietot galu,lai vispar pie dzivibas paliktu!Un te ir tas pats,kas ar alkoholu,cigaretem tie pasi kas saka,kad ir slikti to lietot pasi ari pardod !

Ta teikt ir pieprasijums bus piedavajums!Gribi dzivot veseligi ed visu tikai ar meru !Neskraidi uz MCDonalds utt,bet pats gatavo !Cilveks ir edis visu un edis!Varbut vispar vegani partiekat tikai no udens,jo ir tada lieta,ka cilveks bez esanas var izdzivot ilgak,bet tomer udeni vajag !

1 1 atbildēt

cilvēks ir gaļēdājs. Nu protams - ja kādam tik ļoti gribas - ediet savus salātus un kabačus.. bet ir tādi kas savus bērnus pataisa par piespiedu vegāniem... un bērnam lai augtu ir vajadzīga gaļa.. bet daudziem tas nepielec. Tas ir skumji. 

0 0 atbildēt

Kas tajos produktos ir tik vitāls, ka ir nepareizi atteikties? 

1 1 atbildēt

Hei veģetāriet uzkāp kalnā.

0 0 atbildēt

Dzirdeju tikai- āāhh - mmm hhhh un mmm njā hā mmm bla bla mirafonā!

Es teiksu tā- Cilvēks ir visēdājs...Kurš  ēd mazāk,vairāk! Tu tur diži nedzīvosi mūžīgi.. jo pasaule pilna ir daudz ko citu nekā Tu-Mēs domājam -tādēļ izbaudi vismaz to ko tev dod šajā 100 gadē..nu tev- tavā 70 gadē droši vien! emotion 

3 3 atbildēt
Slimi cilvēciņi tie vegāni. (Psihiski)
1 2 atbildēt