local-stats-pixel fb-conv-api

Tūristi Vankūverā52

96 5

Tikko beigušās Olimpiskās spēles Vankūverā, it kā Latvijai līdz šim veiksmīgākās, jo uz tēvzemi atceļoja 3 medaļas un visas sudraba, bet lielāka par prieka sajūtu ir vilšanās. Kāpēc gan uz tik tālu zemi bija tik daudz tūristu jāsūta?

Nenoliedzami, šogad latviešiem bija vislielākā jeb kad bijusī delegācija Ziemas Olimpiskajās spēlēs, bet vairāk kā pusi no šīs delegācijas veidoja sportisti, kuriem spēles bija tikai tāpēc, lai pretī tām ailītē varētu ielikt ķeksīti.

Biatlonisti - desmitgades lielākā vilšanās, haoss, psiholoģiskais murgs un šaušana jebkur citur nevis tur, kur vajag. Gan dāmas, gan kungi šoreiz pārsteidza ar savu tik ļoti neveiksmīgo startu.

Hokejisti - jā, viena spēle no četrām bija laba, bet pārējās trīs? Diemžēl, šoreiz arī lielāko daļu komandas gribas par KAnādas apskatītājiem nosaukt, ne goda aizstāvētājiem. Diemžēl.

Slēpotāji - visu cieņu Paipalam, kurš ar savu vaļasprieku ir izpildījis olimpiskos normatīvus, bet vai tiešām jāsūta jaunā Brice, kura pa pēdējām vietām dzīvojas un ir omulīgi tur iekārtojusies? Par kalnu slēpotājiem - mums nav Alpu, mums ir Gaiziņš, vismaz pēdējie nepalika, un pat sanāca finišēt visur līdz galam.

Bobslejisti - nu Miņina izgājiens bija lielākais fiasko. Aizved uz tālo zemi bobus, vēl 4 puišus un noluņojas, papildus vēl sakašķējas ar treneri un otro pilotu. Kauns, kauns, kauns.

PAr tiem sporta veidiem, kur guva medaļas nav tiesību neko negatīvu teikt, tāpat arī par HAraldu Silovu, kurš iegāja vēsturē ar savu unikalitāti, bet vai tiešām valstij tik grūtos apstākļos vajadzēja sūtīt tik lielu delegāciju? un vēl lielāks jautājums ir kāpēc šajā delegācijā tika iekļauta Koķe, kura pat neatšķir kamaniņsportu no skeletona.

P.s. subjektīvs viedoklis par mūsu veiksmēm/neveiksmēm Vankūverā

96 5 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

atbildot uz niks komentāru " Par Miņinu tu vecīt labāk aiztaisies. viņi pa... " Varbūt es vairs neesmu sportists, varbūt vairs nepretendēju uz augstām vietām, bet man par sportu vari neplātītites! Pirms 8 gadiem vel biju LM izlasē futbolā un no profesionāla futbolista karjeras mani izšķīra tikai smaga kājas trauma, kuras dēļ es arī tagad pie pārslodzes sāku pieklibot. Tāpēc Tu anonīmais mērkaķēn vari par sportu, traumām un visu pārējo nerunāt, jo ne jau Tu esi to izbaudījis uz savas ādas kā sportists un ne Tev spriest kas pienākas sportistam darīt. Un ja katra situāija Tavuprāt beidzas ar onanēšanu, tad dodies pie seksopatologa - Tev ar seksuālo dzīvi ir nopietnas problēmas... Ja vispār Tev tāda ir.

2 0 atbildēt

Vai uz olimpiādi būtu jābrauc tikai tiem,kuri pretendē uz medaļām?Tādā gadījumā vilšanās ja neizdotos būtu vēl lielāka.Bet uzbraukt Miņinam ir nekorekti-to taču nevarēja paredzēt

2 0 atbildēt

atbildot uz ...:).... komentāru " Daudz runa tie kas maz dara! :p ja pats nev... " Un tavuprāt Koķei tur vajadzēja atrasties? Latvijas delegācijā tiešām bija  daudz cilvēku kam nevajadzēja būt

1 0 atbildēt
DmS avatarsDmS

Bobslejisti - nu Miņina izgājiens bija lielākais fiasko. Aizved uz tālo zemi bobus, vēl 4 puišus un noluņojas, papildus vēl sakašķējas ar treneri un otro pilotu. Kauns, kauns, kauns.

Mēs tev uztaisīsim operāciju un tad palaidīsim uz ledus, paskatīsimies cik tad tu būsi varens/a dirsējs/a!

1 0 atbildēt

Visi te prot uzbraukt un neko vairāk. Bet, cik es saprotu, raksts nebija par olimpiskajiem normatīviem, cieņu pret sportistiem vai ko citu. Raksts bija par nespēšanu. Par to, ka mēs sūtam katru, kas spēj, nevis katru, kas vēlas un kam tas ir dzīves piepildījums. Mani nemaz neinteresē iespēja uzvarēt biatlonā, triatlonā un kur vēl tik ne. Jautajums ir - cik sportistu to dara tāpēc, ka mīl savu nodarbi un cik tāpēc, ka to prot darīt labāk, nekā vidējais melnais tūkstotis. tie, kam tas bija vistīrākā sirdslieta - tie ieguva medāļus. Tie, kas tikai parādīja pārākumu par vidējo statisko - tie lai min mājās pedāļus.

Par hokeju - ko varat gribēt, ja puse izlases spēlē vienā klubā, kurš vēl nebeidzis KHL spēles, pārformējas par LV izlasi un dodas spēlēt OS? Sorry - jājautā kad beidzot sāksim domāt par cilvēkiem, nevis figūrām, kas skaitļotās formās apslido laukumu un iemet pārīti ripu vārtos. Mums vajag visu - KHL, OS, PČ. Kurš padomāja par to, ka hokejists ir tikai cilveks? Kurš padomāja par to, ka LV izlase spēlē par kapeikām? Kurš padomāja, ka ārzemju klubos vienam spēlētājam maksā tik, cik visai izlasei kopā? Kur ir pateicība no valsts, kuras labā ir atdoti labākie gadi? Kur LV ir sportists, kam arī vecumdienas būtu saulainas? Semjonova- LV lepnums, sieviete starptautiskajā basketbola slavas zālē? Invalīde, kas dzīvo no pabalstiem. Kur ir nākotne sportistiem, kas cīnās par valsts godu? Kamēr nebūs nākotnes, sasniegumus varat gaidīt tikai no tiem, kas šo sporta veidu mīl, nevis dara tāpēc, ka neko citu nemāk. Jūs domājat, ka mēs vainojam spēlētājus? Mēs vainojam uztveri. Ja es spēju uzlekt 18 metru augstumā bez palīglīdzekļiem, tas vēl nenozīmē, ka man ir vieta OS. Man ir tas jādara no sirds.

2 1 atbildēt

Par medaļniekiem tiešām neko sliktu nevaru teikt, tapat arī par rakstu! +2 no manis!

1 0 atbildēt

 

 

atbildot uz Arlekīns komentāru " Kā cilvēks, kam darbs ir saistīts ar finansu... " Arlekīna kungs, sportistus Vankūverā nodrošina tikai un vienīgi par SOK (Starptautiskā Olimpiskā komiteja) līdzekļiem. LOK bija jāmaksā tikai un vienīgi par lidmašīnas biļeti.

 

Laikam raksta autore ir debīla (es atvainojos), ka šitā par Miņinu uzraksta.

 

Beigās tikai varu pateikt, ka visticamāk autore ir no sporta ļoti, ļoti tālu stāvošs cilvēks.

1 0 atbildēt

0 0 atbildēt

👍😊

0 0 atbildēt

😛

0 0 atbildēt

😎👍

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »