local-stats-pixel fb-conv-api

Top 10 bīstamākie sporta veidi uz pasaules6

33 1

Miljoniem cilvēku uz pasaules nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem hobija vai profesionālā līmenī. No ļoti
daudz sporta veidiem ir daži, kas izceļas uz kopējā fona ar īpašu traumatismu. Šeit ir uzskaitīti paši traumatiskākie sporta veidi pēc statistikas datiem.

33 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Karsējmeitenes ir sporta veids?

4 0 atbildēt

arī Litrabols ir ļoti traumatisks sporta veids. Kaut vai tāpēc ka rada bīstamas domas ka tu vari būt motosportists,cīkstonis,akrobāts vai vēl kas, kaut arī neesi ne tuvu bijis šim sportam

2 0 atbildēt
G6 avatarsG6
Top 10 bīstamākie sporta veidi uz pasaules

virsrakstā nav nekā nesakarīga bet dīvaini tāpat emotion

 
0 0 atbildēt

Kur tad kads cinas sports, es jau domaju ka tas ir daudz traumatiskaks par kkadu futbolu. Piemeram MMA cik biezi tur ir knockouts un parejais, piemeram, Izmezgijumi, valejas bruces, luzumi un viss parejais.

0 0 atbildēt

Tu par bīstamākajiem sporta veidiem laikam pat neesi dzirdējis.

Pāris no Taviem uzskaitītajiem sporta veidiem ir bīstami un cilvēki tur mēdz zaudēt dzīvības, bet nu pārējie ir tikai sporta veidi kuros var gūt traumas...

Cik bieži esi dzirdējis nāves gadījumus piemēram futbolā vai hokejā !? Varbūt šad tad gadās par kādam letālam incidentam, bet nu tas ir retums!

NR.1 Bīstamākais sporta veids ko es zinu ir - B.A.S.E. jumping.

Šajā sportā, vidēji nositas katrs ceturtais sportists! Vēl neesmu dzirdējis par nevienu citu sporta veidu, kurā bojāgājušo sportistu skaits būtu tik liels.

0 0 atbildēt