local-stats-pixel fb-conv-api

Sportā lielas izmaiņas3

Sveiciens spocēni un jocēni. Šodienā ar paziņojumiem par lielām izmaiņām nākušas vairākas lielas sporta federācijas.

Pirmā ar paziņojumu nāca FIFA. Turpmāk, visas valstis, kuras rangā ir zem 100. vietas spēli aizvadīs klauna kostīmos un parakstot zvērestu, ka netiks spēlēts totalizātors. Pārkāpuma gadījumā roka tiks nocirsta un piesieta virs stadiona.

Nba ieviesīs četrpunktu līniju. Tā atradīsies pie centra, iezīmēta ar speciālu zelta četrinieku. Gūstot grozu no tās spēlētajs saņem četrus punktus savai komandai un iespēju uzbrukt vēlreiz. NBA valde šo lēmumu pamato ar vēlmi NBA padarīt vēl dinamiskāku un vēlmi, beidzot, pārspēt rezultatīvitātes rekordus.

NHL atceļ sodus par uzbrukumiem galvas/kakla rajonā. Turpmāk par to tikai 2 minūtes. KHL iet vēl tālāk - par to ceturtdaļpunkts uz tablo un vaininiekam polšs ģerbtuvēs.

Biatlonā tiem, kas lēnāk slēpo atļauts mainīt soda apli/vai soda minūti pret šāvienu pretinieka dibenā.

Bobslejā Vācija paziņojusi, ka izmēģinās veidot ekipāžu tikai no imigrantiem, tādējādi parādot, ka viņi ir tādi paši vācieši.

Starptautiskā šaha federācija paziņojusi, ka dēļ sporta bīstamības, turpmāk, visi mači aizvadāmi metinātāja maskā.

Daiļslidošanā tiks ieviesta jauna disciplīna. Slidojums kailiem. Oficiālais paziņojums norāda, ka tas ir ar mērķi sportu padarīt vel populārāku.

Svarcelšanā papildus raušanai un grūšanai tiks ieviesta stieņa stumšana, bīdīšana, vilkšana un kaimiņam pa pieri došana.

Sniegavīru celšana no Pekinas olimpiādes kļūs par oficiālu olimpisko sporta veidu.

Florbolā, turpmāk, bullīši jāizpilda ar aizsietām acīm.

Arī stenda ātršaušana papildinājusi savas disciplīnas. Ja pēc sacensībām, starp kādiem no dalībniekiem ir neizšķirts uzvarētāju noskaidro papildkārtā - duelis.

No šodienas kērlingu ar likumu atļauts spēlēt tikai sievietēm un tikai mājsaimniecēm. Vīrietim vai nemājsaimniecei par šī sporta veida spēlēšanu pienākās sods līdz 3 gadiem cietumā.

WADA paziņojusi, ka Krievija nav bijusi vainīga pie visa, kas izteikts Maklārena ziņojumā. Kā kompensācija tiek atdotas visas medaļas, kuras tika atņemtas un garantētas medaļas turpmākajās 10 olimpiskajās spēlēs.

Mārtiņš Pļaviņš paziņojis, ka pēc pludmales volejbola karjeras beigšanas kļūs par bokseri.

Tajā pat laikā paziņots, ka boksā notiks grandioza cīņa. Maiks Taisons atgriezīsies ringā, lai cīnītos ar Muhamedu Alī un šīs cīņas uzvarētājam jācīnās ar Krievijas milzi Valūjevu.

76 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
April, april.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt