local-stats-pixel fb-conv-api

Rokas - kā tikt pie 50 cm?53

250 6

Vakar rakstīju par to kā tikt pie labas, kvalitatīvas abdomniālās muskulatūras, šodien kārta citam ne mazāk populārai muskuļu grupai - rokām!

250 6 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Veders-ka tikt pie 50cm?

 

emotionemotion  

14 1 atbildēt

Nu bicepsa izmērs gan ir tā lieta, kur uzmanību vērst vismazāk ... 

3 1 atbildēt

Čali, tas ko Tu raksti, atradīsies neviens vien cilvēks ar pieredzi un pateiks, ka Tev nav taisnība.

Es Tev varu pierādīt, ka ar Tavu apgalvojumu par tehniku nepiekritīs Jim Cordovas viedoklis. Ko nu>?

1 0 atbildēt

Tur jau tā lieta ka nejau tikai treniņi dos 100% lielākus muskuļus. Nebūs tā. Pats svarīgākais ir uzturs pēctam nāk viss pārējais. Varētu dot piemēru ar mašīnu. Neatkarīgi no tā kāda būs jūsu mašīna BMW M5,Audi R8 vai žigulis jūs uz priekšu netiksiet ja jums nebūs degvielas. Un cilvēkiem muskuļi NEAUGS ja netiks lietots pareizts  uzturs. Muskuļi no treniņiem paliks spēcīgāki,bet ne ievērojami lielāki. Tāpēc  pirms fiziski atdodaties treniņiem padomājiet un sakārtojiet savu šķīvja saturu. 

1 0 atbildēt

Roku diena emotion

Daudzi iet uz zāli ar domu padzīt luni, un tad nu pat neņem lielu svaru, bet teiksim uz EZ stieņa uzliek 5-10kg max, un tad swingo tā, itkā būtu diskotēkā, tai pat laikā kad kāds taisa bicepsu ar 24-30 hantelēm un pareizu formu, augstāk minētie tipiņi baigi lūr un smīn, pēc tam paņem cable aparātu (nezinu kā latviski pareizi saucas) un uzliek tur max, un turpina locīties... fun times.

Par tupieniem un legpresu nemaz nerunāsim.

0 0 atbildēt

Baigi gribētu arī kautko, rakstu  par kājām, kā pareizi trenēt, cik dziļi un kā pareizi jāveic pietupieni.. es parasti stieni uz placiem, taisnu muguru un notupjos līdz pašai lejai, bet citi atkal tik līdz pusei...

0 0 atbildēt

Varbūt tu varētu pastāstīt vēl kaut ko par riņķa treniņu?

0 0 atbildēt

tie mužiki no bildēm noteikti rijuši steroīdus

0 0 atbildēt
woow , tev ir teicami raksti , paldies !!!
0 0 atbildēt

Tā tava "nolaišanas fāze" VISIEM vingrinājumiem ir ļoti svarīga un VIENMĒR jāizpilda lēnām (izņemot gadījumus,kad tikai grib uzdzīt muskulim apmēru,kas īsti nefunkcionē,jo vnk ir uzpūties,sadzīto asiņu dēļ)

augšā 2 sek, lejā 3 sek? emotion lejā jālaiž VISMAZ 2x lēnāk

oiiii...laikam jāsāk vēl palasīt Tavus rakstus - tā kā anekdotes.

0 1 atbildēt

šitās pamācības manuprāt visas ir vairāk vai mazāk bezjēdzīgas, jo nevar dot padomu cilvēku grupai, jo katram cilvēkam ir sava vielmaiņa un ķermeņa īpašības, tādējadi pat rijot nejēgā un pareizi var nekas nenotikt, LAI ARĪ te nav nekas tāds, kam es nepiekristu. Es zinu, ka ir tādi nemākuļi ļoti daudz, kas uz muguru visu ceļ un svarus mētā, nevis kvalitatīvi cilā

2 4 atbildēt

Pēc zilajiem izskatās..:)

1 3 atbildēt

a kā dabūt masu uz rokām?

0 4 atbildēt

Kautkadi kompleksaini cilveki,saprotu sievietes var aizrauties ar sevis pilnveidosanu,bet dzeki ? gay alert,or stupid alert..

labs augums ,ok.. uzturet sevi forma ? ok.. viss ir jauki,bet ja tu katru dienu gozejies pie spogula un meri cik cm esi uzaudzejis,cik oh un proteins jaaped tad sorry - kautkas ar galvinu nav kartiba,problemas gimene,pasvertejuma trukums,luzera sindroms vai kas tamlidzigs ?

0 6 atbildēt