local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas Dinamo 9. KHL sezonas prognoze5

Laba diena spoki. Laiks nākamajam ar hokeju saistītajam rakstam. Ja iepriekšējais ( KHL nākamās sezonas prognoze) ir par visu KHL, tad šis tīri par "Rīgas Dinamo". Sezona nav vairs aiz kalniem un atlikušais pārbaudes turnīrs tepat Rīgā diez vai radīs nopietnas korekcijas, tāpēc mēģināšu veikt savu analīzi/ prognozi par to, kā tad Rīga aizvadīš šo sezonu.

Tiem, kuriem dažādāko iemeslu dēļ ir pretenzijas pret KHL vai "Dinamo" - netērēsim viens otra laiku un iztiksim bez negācijām.

74 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

pirmspēdējā vieta, neko vairāk tas mēsls nav pelnijis

4 3 atbildēt

Jau kā 3 gadus neskatos to Kolhoza līgu emotion

1 0 atbildēt

""Dinamo" arī čempionātā būs ļoti vareni", ja beigsies nauda un vajadzēs spēlēt Latvijas Virslīgā 

0 0 atbildēt

Laba analīze, neko daudz iebilst nevar, gluži otrādi - var piekrist, vismaz lielos vilcienos, visos punktos.

Varu piemest klāt savas 5 kapeikas:

- Sējējs kā treneris šim Dinamo modelim (sastāvam, utt.) ir gana ok - jo manuprāt, šī būs vairāk veģetācijas sezona bez īpašām ambīcijām uz plejofu/Gagarina kausu. A tādam mērķim Sējējs, kā treneris, kurš vēl tikai kļūst par galveno treneri, droši vien ir good enough.

- Vājais punkts, kā jau pieminēts, ir līderu trūkums. Tā jau visi spēlētāji ir plus mīnus ok, bet reāli tādu, kuri varētu taisīt rezultātu, gūstot sezonā 30 un vairāk punktu, īsti nav. Jā, gan jau Indrašis, Sestito, Dārziņš, Rēdlihs (un varbūt vēl kaut kāds leģionārs) kaut kādus punktus sametīs, gan jau arī Meija, Saulietis, Skvorcovs, Kulda un citi gluži tukšā nepaliks - tomēr diez vai šie ir spēlētāji, kas piepeši noorganizēs komandai katrs kaut vai 20 rezultativitātes punktus...

Ā, vienīgais, kur varu nedaudz iebilst, ir punkts, ka sniegumu sezonā nevar mērīt tīri pēc iemestajām ripām: labāk uzvarēt spēli un ņemt 3 punktus, iemetot kaut vai 1-2 ripas pamatlaikā, nekā iemest 3...5 ripas un tomēr zaudēt spēli. Bet no otras puses, protams, ir acīmredzama patiesība, ka lai uzvarētu jebkuru spēli, ir jāiemet vairāk ripu, nekā to izdara pretinieks emotion

0 0 atbildēt