local-stats-pixel fb-conv-api

(PPM) Iepazīsim līgu I.12

30 0

Šajā sezonā es jums piedāvāšu iepazīties ar visiem Latvijas līgas I.1 menedžeriem. Uzzināsim viņu īstos vārdus, vecumu un nodarbošanos, kā arī noskaidrosim pašu izvirzītos mērķus šai sezonai. Protams, neizpaliks arī viņu favorītu Tops un, viņuprāt, pārsteigumu autorus uz doto brīdi. Uzzināsim arī menedžeru stāstus par to, kā viņi nokļuva PPM un viņu ceļu uz līgu I.1. Esiet vērīgi un sekojiet līdzi rubrikai - Iepazīsim līgu I.1.

Kā pirmo izvēlējos menedžeri kenijss, kurš vada komandu Volcanic Monk's, tomēr mēs viņu pazīstam arī kā atbalsta komandas dalībnieku ar burtiņu A. Taču es piedāvāju jums iepazīties ar viņu tuvāk...

Menedžera vārds, vecums un nodarbošanās...

Mani sauc Roberts, esmu 18 gadus vecs un pašlaik mācos 12. klasē.

Stāsts, kā nokļuva PPM...

PPM spēlēšana man aizsākās pavisam negaidīti, jo šo spēli man ieteica draugs. Viņš pats gan vairāk šo spēli nespēlē, bet mani patiešām ļoti ieinteresēja šis projekts un tā nu es arī saku aktīvi šeit darboties.

Stāsts, kā nokļuva līgā I.1...

Iekļūšanai I.1 līgā man vajadzēja 3 sezonas. Pilnās versijas palaišanas sākumā es nokļuvu III.9 līgā, tur es uzkavējos tikai vienu sezonu, izcīnīju uzvaru gan regulārajā sezonā, gan izslēgšanas spēlēs. Tad es nokļuvu II.3 līgā. Tur es pavadīju divas sezonas, pirmo sezonu šajā līgā es iesāku neslikti, bet nespēju aizcīnīties līdz I.1 līgai, regulārajā sezonā paliku trešais un tāpat arī izslēgšanas spēlēs. Tad nu beidzot pienāca trešā sezona un man izdevās iekļūt I.1 līgā, regulāro sezonu diemžēl uzvarēt neizdevās, bet izslēgšanas spēlēs paliku nepārspēts.

Menedžera mērķi, uzdevumi, cerības šajai sezonai...

Šosezon mans mērķis ir iekļūt izslēgšanas spēlēs, domāju, ka tas ir visai reāli iespējams, protams, būs nepieciešama veiksme, jo I.1 līgā TOP 8 var iekļūt gandrīz jebkura komanda, kas spēlē šajā līgā. Vēl mēģināšu iespēlēt jauno un talantīgo vārtusargu Paschalis Godlewski, kuru iegādājos pagājušās sezonas izskaņā par 42.5M !

Komandas, kuras menedžeri ir pārsteigušas līdz šim šajā sezonā(pozitīvi,negatīvi)...

Pašlaik ir grūti spriest, bet mazliet pārsteidz, ka pirmajā vietā atrodas Ice Demons. Lai gan no otras puses skatoties, viņiem ir ļoti spēcīgs vārtusargs, tad kapēc, lai viņi nebūtu pirmie !? Vēl pārsteidz Pardaugavas Lauvas atrašanās ārpus TOP 8, bet nu viņiem pašlaik vārtusargs nerāda gaidīto spēli, bet vienalga esmu pārliecināts, ka sezonas beigās viņi būs TOP 3.

Menedžera Top 8...

Sarindot pēc precīzām pozīcijām ir grūti, bet es uzskatu, ka astotniekā būs - HK DINAMO RIiGA, HK Ronis, Ice Demons, Straupes atkarīgie, Pardaugavas Lauvas, HK Lozmeteji, Zaķīšu Pirtiņa un cerams arī es pats. Komandas, kuras neiekļāvu, lai neapvainojas, jo patiešām uzminēt kā izskatīsies tabula šīs sezonas beigās ir gandrīz neiespējami.

PPM menedžerim nozīme...  10 baļļu skalā liktu...

PPM man ir brīvā laika pavadīšanas laiks, tā kā esmu arī Latvijas atbalsta komandas dalībnieks, tad man šajā projektā ir daži papildus pienākumi. Kopumā skatoties uz PPM tad, manuprāt, šis patiešām ir ļoti izdevies projekts un es to novērtēju ar 8, jo vienmēr tak var būt labāk :)

 

 

Pievienojies:

http://www.powerplaymanager.com/r15698

 

Autors:

http://ppm.powerplaymanager.com/lv/menedzera-profils.html?data=23317-kapostsss



30 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👌

0 0 atbildēt

Ai cik žēl ka nevaru reģistrēties vairs :D

0 2 atbildēt