local-stats-pixel fb-conv-api

Nu ko Dinamo vs MVD5

88 1

 

DR uzvarējuši vienus no favorītiem Sanktpēterburgas SKA playoff 8dal finālā, sērijā 3:1 dodamies tālāk pret rietumu konferences otro spēcīgāko komandu regulārajā čempionātā pret Latvijas valstsvienības galvenā trenera Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto klubu Balašihas MVD. Sērijas uzvarētāju noteiks līdz 4 uzvarām.

19.marts - Balašiha
20.marts - Balašiha
22.marts - Rīga
23.marts - Rīga
25.marts - Balašiha*
27.marts - Rīga*
29.marts - Balašiha*
*ja nepieciešams

 Jāatzīst, ka šogad MVD ir pierādījuši to, ka viņi ir spējīgi būt vieni no čempionāta favorītiem 4. vieta regulārajā čempionātā, salīdzinājuma ar ne tik veiksmīgi aizvadīto pagājušo sezonu, kad starp 24 komandām palika 18. regulārajā čempionātā neiekļūstot playoff, atcerēsimies, ka Dinamo palika 10. vietā. Šosezon MVD spēlē arī bijušie Rīgas Dinamo spēlētāji Mets Elisons un Filips Novāks.

Abas iepriekšējās spēles pret MVD mēs diemžēl zaudējām - 23. Novembrī 1:2 un 02. Decembrī 2:4, bet nu mūsu komanda ir kā atdzimusi un pēc jaunā gada savākusi 2 reizes vairāk punktu kā sezonas pirmajā pusē. Tomēr uzskatu mums MVD ir ļoti neērts pretinieks, Znaroks pazīst tikpat kā katru no mūsu spēlētājiem, dodot priekšrocības likt slodzi uz mūsu hokejistu vājībām. Spēles gaidāmas vēl grūtākas kā pret SKA.

Ko nozīmē MVD? Министерство внутренних дел – iekšlietu ministrija (milicija).

Uz šīm ceturtdaļas fināla spēlēm biļetes ir izķertas nedaudz vairāk kā stundas laikā. Un vai būtu jābrīnās? emotion Mūsu fani ir trakākie VISĀ PASAULĒ. Mēs mīlam hokeju. emotion

Novērtējot Rīgas DINAMO komandas startu KHL regulārā čempionātā un izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ir atzīstama par teicamu, īpaši uzsverot hokejistu cīņassparu un pašatdevi. Jau šobrīd var teikt, ka 2009/2010. gada sezonu Rīgas DINAMO var nosaukt par izdevušos, un ceram, ka spēlētāji tik pat atzīstami cīnīsies arī turpmākajā izslēgšanas spēlēs, priecējot daudzos līdzjutējus gan Latvijā, gan aiz tās robežām.

Jāpiebilst, ka līdz šim četrās playoff spēlēs Hossa ir bijis kluss, tikai 1 vārti un 1 piespēle, bet varam priecāties par Martinu Kariyu kurš ir atzīts par KHL playoff labāko uzbrucēju ar 3 vārtiem, 2 piespēlēm un lietderības koeficentu +2. Skatoties uz Masaļska sniegumu 3jās aizvadītajās spēlēs viņam ir vislielākais atvairīto metienu procents 96.2% visā KHL, bet Prusekam arī ir augsts 94.1%.

Vēl Matuļa 10 jautājumi bijušiem Rīgas Dinamo spēlētājiem Metam Elisonam un Filipam Novākam, kuri tagad pārstav Maskavas apgabala HK MV. (no raidījuma ICEBOX arhīva)

http://icebox.lv/lv/broadcasts/view/m10j-elisons-un-novaks

Nu ko sadosim Znarokam! Tikai Rīga, tikai Dinamo!

 

Papildus hokeja faniem iesaku apstīties manus iepriekšējos rakstus

Dinamo statistika http://www.spoki.lv/sports/Rigas-Dinamo-statistika-komanda/125178

Visu laiku labākais Hokejists Wayne Gretzky http://www.spoki.lv/sports/The-Biggest-Hocky-Legend-Wayne-Gretzky/121821











88 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

labs raksts. tgd mēs tos mentus saliksim!!

5 1 atbildēt

Ko nav mazākais apskaties torpedo majaslapa tad redzesi1

4 0 atbildēt

atbildot uz sema4kas komentāru " nu dinamo , vaskojat pakallas! " Un arī šo Tu teici, kad runa bija par SKA uzvarēšanu ^^ Ietiepīgs maita :D

3 0 atbildēt

atbildot uz Tomatiish komentāru " Ko nav mazākais apskaties torpedo majaslapa t... " huh?

 

2 0 atbildēt

nu dinamo , vaskojat pakallas!

2 4 atbildēt