local-stats-pixel fb-conv-api

Noslēpums. "Amfetamīns" LIELVEIKALOS - dabīgs un veselīgs. Uztaisi pats!23

587 1

Brīdinājums:
Pirmstreniņa enerģētiķus (piem.
Jack3d) NELIETOT sirds un asinsvadu slimniekiem, NEKĀDĀ gadījumā NELIETOT AR ALKOHOLUdēļ tajos bieži atrodamās vielas: 1,3 dimethylamylamine, iznākums var būt letāls!!
Kā arī tālāk minētos enerģētiķus NAV ieteicams lietot cilvekiem, kas maz vai arī vispār nenodarbojās ar fiziskajām aktivitātēm!

Brīdinājums:
Neskaitot Incredible HULK cienīgu enerģijas pieplūdumu, kā slāpekļa monoksīda blakus efektus var sagaidīt: zemāku asinsspiedienu un llabāku asinspiegādi orgānos, visos orgānos... jā, arī tajā ko padomāji! Not so bad, huh? emotion

Slāpekļa monoksīds šajā rakstā ir īpaši bieži pieminēts un tas ir viens no galvenajiem efektu izraisītajiem.
Tāpēc tiem kas nezin ko dara slāpekļa monoksīds:

• Palielina
spēku un izturību (veiksmīgu treniņu ierocis).
• Uzlabo atmiņu un garastāvokli, piedaloties informācijas pārsūtīšanā starp smadzeņu nervu šūnām.
• Palīdz imūnsistēmai cīnīties ar baktērijām un vēzi.
• Samazina un regulē asinsspiedienu (paplašinot artērijas).
• Viagras efekts (nejauciet ar libido).
• Samazina iekaisumus.
• Uzlabo miega kvalitāti.
• Uzlabo maņas, piemēram, ožu.
• Uzlabo kunģa motoriku.

Droši vien esiet dzirdējusi par pirmstreniņa energētiķiem (pre-workout supplements), varbūt pat pamēģinājuši. Tie ir bieži sastopami un tos visbiežāk izmanto atlēti, lai uzlabotu treniņa kvalitāti, palielinātu fokusu un intensivitāti, kuru efekts ir pat pielīdzināms amfetamīnam (enerģijas un fokusa ziņā). Šādi produkti ir atļauti (legāli)tikpat legāli kā kafija un pieejami attiecīgajos sporta uzstura veikalos, tiesa gan, par attiecīgi augstām cenām un ar šaubīgām sintētiskajām piedevām, kuras pārdozējot var dot bīstamas un ļoti nepatīkamas blakus parādības - gluži vai apgriezti proporcionālas pozitīvajiem efektiem.

Principā pirmstreniņa enerģētiķa sastāvā galvenie komponenti: vairāki vitamīni, minerālvielas un augi, kuru specifiskā kombinācija var dot neticamus HULK cienīgus enerģijas uzplūdumus nepilnā stundas vai īsākā laika posmā un pēc paša pieredzes varu apstiprināt – efekts ir!

Bet, ja sastāvdaļās ir tik dabīgas, tad kādēļ lietot sintētiskus dranķus ar kaut kādiem dimetilamilamīniem, un vēl pārmaksāt par spīdīgām bunžiņām ar Roniju Kolmenu uz etiķetes, ja šo pašu un vēl labāku efektu var sasniegt lietojot dabīgas izejvielas?

Efekts ir labāks par pirmstreniņa enerģētiķi Jack3D. Un šo pirmstreniņa kokteili droši var lietot pat ar alkoholu pirms naksnīgajām izklaidēm! Izklausās gana interesanti?

Brīdinājums:
Ar mēru, ar mēru, pirāt! Tas nenozīmē, ka janodzerās līdz komai – tas tāpat var beigties letāli!

Tad ķeramies pie lietas, kas atrodas šajā pirmstreniņa kokteilī:

Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000
Pats kādu laiku lietoju kautko ļoti līdzīgu.... Strādā! Mazs bridinajums- daži cilvēki nevar panest neapstradatu bietes sulu, var izraisīt vemšanu...
10 0 atbildēt
Wow... būs jāpamēğina. Garšīgs?
2 0 atbildēt

Riktīgs piržamkokteilis emotion laikam šauj labāk nekā zirņi ar pupāmemotion

1 0 atbildēt

Liec pēc izjūtām - proporcijas nav striktas - galvenais, lai sanāk daudz/maz no katra + arbūzu un lapu kāpostus iesaku samērā normāli pielikt un ar sarkanajiem pipariem nepārdozēt! Personīgi spinātus lieku daudz, jo viņi neglabājās sevišķi ilgi.  

Man pilnībā pietiktu 3-4x nedēļā 30 min pirms treniņiem, kad tas visvairāk nepieciešams. Jūtamākais ballistiskās enerģijas efekts ilgs mazliet ilgāk par stundu.

1 0 atbildēt

Paldies par izsmeļošo rakstu- man personīgi riktīgi noderēja. emotion

1 0 atbildēt
Bus japameigina.
1 0 atbildēt

Arbūzs šajā kokteilī ir neaizvietojams! Nav ko čīkstēt! emotion Arbūzu var nopirkt visu gadu, ja labi grib, ieved no citām valstīm/reģioniem. Vienīgais jāseko līdzi par pesticīdiem - par tiem gan nemācēšu daudz komentēt!

1 0 atbildēt

Jamet pie favorītiem un bus jaizmēģina.

1 0 atbildēt

mmmmmm cik ņammīgi , es no rītiem jaucu kokteiļus blenderī , daudz ko izmantoju uzturā no pieminētā , arī daudz ko jaunu uzzināju , paldies emotion vairāk šādu rakstu .  emotion 

1 0 atbildēt
Labs raksts būs jauztaisa ,jo tagad enerğiskos pardod tikai no 18g vecuma emotion
1 0 atbildēt
Kvalitatīvs, labs raksts. Var redzēt, ka esi strādājis. Liels pluss no manis.
1 0 atbildēt

 

 

No slāpekļa monoksīda jāuzmanās, ja ar sirdi ir kādas problēmas vai pārāk zems asinsspiediens. Tad labāk jākonsultējās ar ārstu!

Bet citādi - gluži otrādi - slāpekļa monoksīda pieaugums organismā ir vajadzīgs, jo regulē asinsspiedienu - pazemina to plus vēl šajā "zaptē" esošie vitamīni un minerālvielas ir super priekš audiem, endokrīnās sistēmas balansa, orgānu darbības u.tml. Tajā visā neiedziļināšos, bet esmu sametis linkus - tur ir tīri labi aprakstīts par katru labumu konkrēti. Interesanti, ka ķiploks + C vitamīns (lietojot kopā) atzīts par labāku asinsspiediena regulētāju nekā vairums asinsspiediena zāles +vēl uzlabo imunitāti!

 

Cita lieta par sintētiskajiem enerģētiķiem - tur nu gan tas ķīmiskais papildus sastāvs ir nopietnāks un jautājamāks un lielos daudzumos var izraisīt sliktumus veselībai. Piedevām kofeīna līmenis tajos mēdz būt diezgan augsts un tas izraisa tā saucamās sirds klauves un paceļ stresa hormonu - kortizolu. Jauniešiem tas varbūt nebūs tik traki kā vecākiem cilvēkiem, bet labi tas arī nav!

0 0 atbildēt
Un nomirsti no slimības kuru angliski sauc "salmonella".
0 0 atbildēt

Šito var lietot kafijas vietā? emotion

0 0 atbildēt

gramatika kā 10 gadīgam puišelim, kas dzīvē tu arī laikam esi emotion

0 7 atbildēt