local-stats-pixel fb-conv-api

Nebaidies no taukiem - tā ir svarīga uzturviela!22

Kad izdzirdam vārdu “tauki”, lielai daļai no mums tie asociējas ar kaut ko sliktu – jāierobežo vai jāizvairās, cik vien iespējams. Mūsdienās, daudzas diētas cenšas samazināt noteiktu uzturvielu patēriņu – low fat, low carb, cleanse un tamlīdzīgi saukļi ir izplatīti. Bet, kā jau esam minējuši iepriekš, šīs idejas par svara zaudēšanu ir maldīgas. Tās ignorē pašu galveno principu – patērēt (nodedzināt) vairāk kalorijas nekā uzņemt. Maģiskās formulas neeksistē. Lasi tālāk…

232 0 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Virsraksta tekstu var mēgināt pārdot McDonaldam kā reklāmas saukli..  emotion 

17 0 atbildēt

Nu kur vegānu bļāvēji?

13 0 atbildēt

Ko juus te peraties? Visi tik un taa nomirs  emotion 

6 0 atbildēt

tauki normāla štelle - žēl ka man to nav  emotion 

6 0 atbildēt
Tagad lielākā daļa izlasīs virsrakstu, un ar mierīgu sirdi uz Makdonaldu vai hesīti ies emotion
4 0 atbildēt
Neviens jau nebaidās, vienkārši daži tos lieto pārāk lielos apmēros
4 0 atbildēt

Kad spokos atkal aicinās cepties, lai rekomendē vēlamos taukus!

3 0 atbildēt

Speķis ir pat veselīgs,nevis kaitīgs.

3 0 atbildēt

Bļ**** tikko apsēdos, tā jāiet uzcept speķīti ar kādu vistas pautu!

3 1 atbildēt

Ja nebūtu tauku, tad visi jau būtu pārsaldējuši kaulus un vēl dažas citas lietiņas emotion

1 0 atbildēt

Ne viss ir gluzji taa, kaa izskataas. Skatiijos raidiijumu par avokado. Veseliigs jau vinsh ir, tachu , lai to izaudzeetu, tiek lietota kjiimija. Avokaado par briinumaugu paarveerta plantaaciju iipashnieki, kuri ar to nopelna lielu naudu. Lai ieguutu veel vairaak naudas, nepiecieshama laba reklaama un veel lielaakas plantaacijas ar veel lielaakaam razjaam un tam tiek lietots veel vairaak kiimijas. Raidiijumaa neieteica avokaado lietot lielos daudzumos. Par taam veseliigajaam elljaam. No Vaacijaa plashi nopeerkamaam 30 elljaam tikai 2 bija labas kvalitaates oliivelljas. Eiropaa nepastaav ierobezjojumi, kas regulee ellju sastaavu. Taa, piemeeram, panjemot 50% sliktas kvalitaates ellju (lietota ellja no savaaktuves), pielejot tai klaat labas kvalitaates, aizvedot uz kjiimijas laboratoriju, kur ellja tiek apstraadaata , rodas "nativ" oliivellja, kuru mees vekalaa peerkam par lielu naudu. Taatad logiski spriezot, nekas gan tur veseliigs nevar buut. Un piena tauki un trekna galja arii ir jau "rehabiliteeta"-protams eedot ar meeru.

2 1 atbildēt
Tagad pēc raksta katrs meklēs savu resnīti, lai iegūtu papildus tauciņus..😏😂
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

Taisniiba tev ir 2 no 3 punktiem. 1. Tauki ir obligaati ja veelies zaudeet savu punci. Var pat mieriigi virs 50% kapaat iekshaa. Pama princips ir elementaars, ja tu eed taukus (kurus kjermenis uztver kaa tiiru energjiju) tad tam nav vajadziibas tos uzkraat uz veedera utt. Un arii tieveeshanas firmas utt speciaali melo un ieska visiem tieveetaajiem muljkjiibas, kaanekaa pikjis jaapelna.

2. Izsleedzot ogljhidraatus no eedienkartes buus vienkaarsha probleema, izkritiis taisnaa zarna no pakaljas peec meenesha or 2. Ja esi tik liels cietpauris, tad esi arii to pelniijis.

3. Kalorijas iekshaa mazaak un aaraa vairaak ir nepreciiza zinaatne. Ja jau tas buutu patiesiiba tad tu vareetu eest cukuru un buut tievs katru dienu attieciigi skrienot utt. Bet taa nepavisam nav. Uztaisam testu. Es eedu grikjus + galja utt utt 1 nedeelju. Tu riisus un paareejais viss tas pats un kopeejais kaloriju daudzums taads pats. Tikai tu augsi taukos iekshaa pamatiigi un man svars nemainiisies vai pat samazinaasies, tieshi tauku %

0 1 atbildēt

Raksta autors laikam ir kaut kāds cirvis, kas nav spējīgs pat infografiku lasīt. Infografika nošķir "sliktos" taukus no "labajiem" taukiem. Pie labo tauku avotiem - augi un zivis. Pie slikto tauku avotiem - visi dzīvnieku produkti, izņemot zivis (kļūdas pēc olas gan tur nav minētas, kaut arī olas satur lielu daudzumu piesātinātās taukskābes). Turpretim raksta bildē dominē kā reiz šo slikto tauko avoti, tāpat arī tekstā pretēji infografikai pie labajiem taukiem pieskaitīts sviests.

0 3 atbildēt

muļķi - na jau tiek tauki kas ir burgeros utt. bet speķis!!!

0 3 atbildēt