local-stats-pixel fb-conv-api

Nāvējošas devas.413

4157 47
4157 47 413 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 413

0/2000

Dzirdēju ka pietiek ar 1 sitienu ar kuvaldu pa galvu, lai arī būtu beigas... Moš man sadirsa...

608 4 atbildēt
BOX avatarsBOX

Shitaa kautkaada pashnaaviibu aabece?

280 5 atbildēt

tu aizmirsi pierakstīt to, ka ja troleijbusā sakāpj vairāk par desmit bomzīem ir 50% iespējamība , ka tu nosmaksi no viņu pirdieniem

279 20 atbildēt

wow.wow.wow.! Es šokēta! Kaut gan par alkoholu. Man vienam drauga tēvam protokolā ierakstīja - jābūt mirušam, jo viņam bija pāri 7 promilēm :D

127 1 atbildēt

7. Kas vel tev tur ir ? Atbilde : 1) Aknas neizvada araa udeni, to dara nieres. No parlieku liela uznjemta shkidruma daudzuma var izveidoties nieru mazspeja, nieres nevares izfiltreet visu skidrumu, lidz ar to paradas tadi sindromi kaa tuskaina seja, un tuskainas periferijas (kajas rokas) un "bungvalishu pirksti"

2) plaushu tuska no parlieku liela uznjemta skidruma daudzuma rodas tapec, ka tiek parslogots sirds kreisas kambaris, tas nozime ka asinsvados ir ljoti daudz shkirduma, lidz ar to kreisajam kambarim ir palielinata slodze, un kreisais kambaris palielinas, dilatejas, lidz ar to kontrakciju spejas samazinas. (Atceresimies no biologijas stundam skolas laikaa - Kreisais kambaris --> asinrites lielais asinsrites loks ---> labais priekshkabaris ---> labais kambaris ---> mazais asinrites loks ---> kreisais priekshkambaris ---> kreisais kambaris ---> ) ta4u labais kambaris turpina stradat normali, un pumpet asinis plaushas. Plaushas rodas shkidruma sastregums, un shkidrums izplust alveolas, un celveks saak burtiska nozimee sliikt nost "savos skidrumos". Shadus gadijumus var kupet, ja nav nieru mazspejas, lietojot tadus medikamentus kaa furasemidu, torasemidu, kuri ir diuretiskie lidzeklji un speej izvadit skirdumus no organisma CAUR NIEREM. 3) smadzenju tuuska var izveidoties, smadzenes sastav no 70% udens. skan neticami bet ta ir. Shi situacija ir glabjama, lietojot Manitolu, tas ir osmotiskais diuretikis, kurs izvada no organisma skirdumu CAUR NIEREM.

4) Runajot par aknam. Autora atzinja par aknam bija daleji pareiza, aknas piedalas skidrumu filtracijas procesos, bet tas neizvada skidrumu no organisma. Ja "pardoze udeni", tad aknas asinsvadu sistema piepildas ar shkidrumu, liidz ar to var izveidoties portala hipertensija, kurai seko baribas vada veenu palielinashanas, un iespejami baribas vada plisumi, kas var izraisiit ljooooooooooooooooooti nejauku asinjoshanu. 5) Galvenais simtoms pie skirduma paarlieku lielas pardozeshanas ir arteriala hipertensija, tauta saucamais asinsspiediens. Ir gadijumi, kad pacientam ir jadod NaCl 0.9% sisteemas lielos dadzumos, un gandriz katru reizi var noverot arterialu hipertensiju. Protams viss  atkarigs no organisma darba spiediena, man piemeram darba spiediens ir 110/70.

6) Ja tomer viss kartiba, un nieres visu izfiltre aara, tomer var izveidoties skidruma - elektrolitu disbalans, tas nozime, ka caur nierem izdalas ne TIKAI UDENS, bet arii mineralji (K,Na,Cl u.t.t.). Ja palrieku daudz ir izdalijies mineralju no organisma, veidojas elektrolitu disbalans. Lidz ar to var mainities asins PH limenis. Norma tas ir no 7.36 liidz 7.44. Un tagad uzmanibu, novirze pa labi vai pa kreisi par 0.2 izraisa komu, novirze par labi vai pa kreisi par 0.3 izraisa navi.  7) Autors malacis, ljoti labs raksts, ljoti patika taadu palasiit, par raxtu lieku +2 Gaidu vel taadus raxtus !

124 3 atbildēt

labākais raksts, ko mēneša laikā iekš spoki.lv esmu redzējusi!

63 5 atbildēt

Devas atkarīgas no vielmaiņas un ķermeņa masas.

52 0 atbildēt

Labais raksts

Vodku nedzeru

Smēķēju un dzeru daudz kafijas. Bet ne 150 tasītes emotion

50 1 atbildēt

par sāli - zinu, ka Ķīnieši tā pašnāvības rīko

44 0 atbildēt

par tiem odiem. Viņi jau tikai neizsūc, bet arī ievada organismā toksīnus. tās govis jau nemirst no asinszuduma, bet no saindēšanās ar toksīniem.

26 0 atbildēt

par ūdeni nezinu. kad biju mazs vienā rāvienā izdzēru 5litri ūdens un nekā nebija tikai tas ka likas ka uzsprāgšu un vispār bija baigi smagi. es tā padomāju un ari sāli esmu bērnībā rijis saujām( nezinu kāpēc bet man garšoja sāls un galina blankas buljons tik ļoti ka varēju kubikiem un saujam ēst) un esmu palicis dzīvs.

par alkaholu runājot. cik tur latvijas oficiālais rekords bija?? 8 un vairāk  promiles???    tas ļoti atkarīgs no cilvēka visas šīs normas. es dienā dzeru 1-1,5 litrus ūdens un tas vēl ir sevi piespiežot jo es vnk nespēju tik daudz dzert, bet raksts patika

20 1 atbildēt

Labs!emotion

18 0 atbildēt

interesanti

14 0 atbildēt

pa odiem esmu dzird;ejis, ka ļaujot sev iekost ap 30 000 odu, tev ķermenis iztrādā imūnvielas, un tev vairs neradīsies niezošās pumpiņas no kodieniem,.. plusspar raxtu, patika!

13 0 atbildēt

interesansts petijums. esu veicis vairakus tamlidzigus experementus un visos izgazos 3 gadu vecuma pudelite briljantzaljais tauta saukta zeljonka  nesanaca nesuda pat atrie nebij jasauc. 4 gadi nagla rozete izgazos rokas atravas momentali .4,5 gadi lielaka nagla un cita vietas izvele sprauga starp sienu un skapil viss bij ideali bet  izgazos saniski kritot atlaidu naglu .talak seko alkahols lielos daudzumos un dazados vecumos 07 vairak ok dalamies ar saviem petijumiem apzinatos vaj neapzinatos pashnavibas meginajumos

12 0 atbildēt

ūdens nāvējošs?

hmm, kkas jauns manām smadzenēm :)

11 0 atbildēt

Vidējais Latviešu bomzis var izdzert daudz vairāk šņabja nekā tie amerikāņu zinātnieki, tā kā nepiekrītu nāvējošajam promiļu skaitam. emotion

8 0 atbildēt

Viens man pazīstams džeks, kurš pārdzēries un pliks visu nakti nogulēja krūmos, to odu normu tomēr nesalasīja- tikai nokļuva slimnīcā. Vai arī Latvijas odi ir par maz toksiski.

7 0 atbildēt

Galvenais, kad sajutīsies nelāgi, nevajag iet vēsumā un ēnā - un tev ir beigas. Kādēļ nedrīkst iet ēnā?

7 0 atbildēt

atbildot uz chewe komentāru " 7. Kā būs ar kolu? :) " Tads pats variants ka ar parejiem shkidrumiem un skidumiem. atbildot uz Kengarags komentāru "Raksts teikshu jums, galigi garam"

Laikam esi kartejais kartejais°toposhais Dr, kursh zin tikai vienu frazi veltitu atrajai palidzibai:"ko jus man atvedat?" Par odiem ir pienjemums, hipoteze. Katrs oda kodiens i/c injece savu olbaltumu, parlieku liela koncentracija var rasties alergiskas reakcijas un pat ANAFILAKSE! Pienjemums - 500 000 odu. Tas ir taads pats pienjemus kaa par ~70 bitem, ~30 lapsenem un ~ 7-9 irshiem, un sho kkursh ir parbaudijis ? vai tomer ir izrekinats aptuvena indes olbaltuma toksiska deva, kuras delj organisma var rasties paaugstinata imuna atbilde pret sho kairinataju, lidz pat anafilakses limenim. Doma ko runa!

Un par parejo vari atcereties viena arsta teikto :" JEBKURA viela ir inde, neviena viela nav bez toksiskam ipashibam", Paracels (1493-1541). Pec manas PIEREDZES shim arstam bija taisniba!  Runajot par alkoholu toksiko devu - nav teikts katram buus no 6 promilem letals iznakums. Katram tas ir individuali.

Eskimosins - runajot par 8 promilem...hmmm...paskalojiet muti ar spirtu, un ieputiet alkometraa, paradisies 15-17 promiles, un tagad novelc paraleles!?! Un uz kajam cilveks vel turesies. Toksikologijas prakse bija 2 letali iznakumi saindejotiies ar alkoholu, cik atceros abiem bija 4 ar kapeikam promiles, ta4u, etanola limenis bija analizets no asins parauga labaratorija. Saule - cik ilga laika perioda, kad aada bombardejas ar UV un infrosarkanajiem stariem, var rasties apdegumi ? Cik ilga laika rodas parkarshanas simptomi? Cik procentu 1-2 pakapes apdegumiem ir jabut, lai cilvekam buutu tadas komplikacijas kaa koma, vai nave ? Nu cilvecinj kas stude ne primo gadu medeciinu, zini atbildi ?  Tu neesi gadijuma toposhais Gimenes aarsts ? :D :D :D

7 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »