local-stats-pixel fb-conv-api

Motivation2

10 1




10 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Nu tik būs pilni komentāri par un ap stereoīdiem, taču būstisku lietu cilvēki nesaprot - pašpārliecinātība, smags treniņš, ļoti daudz kas veltīts šai lietai/ziedots .... Un galu galā to arī visiem nav jāsaprot, sapratīs tie, kuri ir gatavi mainīt savu dzīvi, savu izskatu un savus uzskatus !  Pats visu burvību aptvēru salīdzinoši nesen un jūtos labāk kā jebkad, katra diena ir kā BAUDA , to vnk nevar aprakstīt ! Galu galā tā ir spēle ar prātu, spēja iestāstīt, ka neskatoties uz neko, tu esi spējīgs sasniegs zināmus/izvirzītus mērķus un vari staigāt paceltu galvu ! 

Iespējam lelai daļa šie cilvēki liekas pretīgi, bet nu man liekas pretīgāks civlēks, kas ziedo savu naudu/brīvo laiku, lai tik kārtējo alko devu iegrūstu sevī, tādēļ aicinu klubu/alko/smoke atkarīgos šeit nekomentēt .... šī lieta nav pat cienīga tikt izrunāta ar tāda muti ! 

2 0 atbildēt

tas darbs nav viegls kā izskatās, ceļ tik kg...  nebūtu slikti ja katrs vecis, puika, varētu uz krūtīm kaut savu svaru uzspiest, pievilkties kaut 5 reizes, uz Skota sola vairāk kā 20 kg pacelt... vīriem ir jābūt kā vīriem, nevis lupatām kas stūri tik groza, vai divas pildspalvas reizē var pacelt, un kad vecmammai dārzs jāuzrok, vai malka jāskalda, tad nēesot laika :):) Nav jābūt kūltūristam, kas ir aicinājums, dvēseles stāvoklis, bet esat cienīgi sevis, ķermenis ir instruments, kas jāliek lietā un to var uzlabot, kā šie vīri, piekrītu, ja godīgi tad pa daudz :), bet tāpēc jau ne mazāk skaisti tas izskatās, bet vismaz lai kartupeļu maisu līdz pagrabam var aiznest, vai divus reizē :) un tādā garā... lai Latvijā stipri puiki, gan garā, gan miesā!!! :)

2 0 atbildēt