local-stats-pixel fb-conv-api

Melns dzeramais ūdens.10

66 0

Nesen skrulējot cauri savam YouTube "Fīdam" redzēju "Melnā ūdens garšas testu". Man tas izskatijās ļot interesanti, sākumā biju ieinteresēts un man tas šķita ļoti dīvaini.

+++

Neko daudz nedomādams, izlēmu ieiet Amazon.com un izpētīt, cik tas maksā, tas maksāja 7 eiro un vēl papildus 2 eiro par piegādi. Izlēmu to nopirkt un pameiģināt, kā tas garšo un vai ir kāda patiesa atšķirība starp to un kādu citu parastu minerālūdeni.

+++

Vakar saņēmu savis pasūtīto produktu un man tas uzreiz šķita dīvains un man pat šķita, ka tam būs kāda piegarša, kā piemēram, ogļu, krāsas vai kāda cita veida piegarša, vai pēcgarša.

+++

Šaja gaījuma var teikt, ka pērkot šo produktu es samaksāju par patiešām brīnišķīgo iepakojumu un par dīvaino ūdens būtību, jeb krāsa.

+++

Uz pudeles ar baltiem burtiem rakstīts "BLK." tas ir saīsinājums no vārda Black, jeb melns, bet tas ko es nemaz nespēju iedomāties ir tas, ka uz pudeles ar melniem burtiem rakstīts "ENJOY THE DARK SIDE" ,kas sākuma nemaz nebija pamanāms, ka arī to nebiju redzējis manis skatītajā garšas testā.

+++

Pagaršojot so ūdeni, man sķita, ka tas garšo pavisam savādāk, ka parasts ūdens, bet kad palūdzu , lai man ar aizsegtām acīm dod pagaršot melno un parasto ūdeni, atšķirību es nesagaršoju.

+++

Tas, ko varu mācīties no šī ir tas, ka garša patiešām balstās ne tikai uz mēles, bet arī uz smaržu un redzi.

+++

Šis bija interesants garšas eksperiments man, kā arī ceru, ka Jums patika šo lasīt!

Lūdzu uzspied "Like"pogu un padalies ar draugiem.

66 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Melnā krāsviela klāt un viss, nekas īpašs tur nav  emotion 

8 0 atbildēt

Psiholoģisks triks.

6 0 atbildēt

Varbūt pāris plusi atmaksās tev savā veidā tos deviņus eiro un vismaz ziņkārība apmierināta gan tev gan mums  emotion 

Izskatās jau tas ūdens visai pretīgi pēc manām domām.  emotion 

4 0 atbildēt

sālīti emotion 

3 0 atbildēt

...Re kā...Ja jau šitā ''figņa'' iet par tādu naudu...Ārprāc ar diviem ''c''!! Cik daudz idiotiem jābūt šinī pasaulē,lai šito varētu pārdot?!?! emotion 

3 0 atbildēt

Interesanti. 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt