local-stats-pixel fb-conv-api

Mans uzturs10

34 0

Nedaudz par to ko lietojam ikdienā kā ēdienu emotion

GMO, MSG, cukurs utt.

34 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

1. Ģenētiskā modifikācija nenosaka, ka augā būs vairāk pesticīdu, ja augus apstrādā ar pestīcīdiem, tad gan dabīgie, gan ĢMO saturēs pesticīdus.

2. Ēdot ĢMO saturošu pārtiku tā nekādi nevar izraisīt mutācijas, jo neatkarīgi no tā, kādu svešu gēnu satur augs, tas, nonākot gremošanas traktā, tiek sadalīts fermentos, tā pat kā jebkurš cits pārtikas produkts. Mutācijas un citas veselības problēmas izraisa pesticīdi, citas ķimikālijas un jonizētais starojums(radiācija).

3. Turklāt, atsevišķiem augiem tiek veikta ģenētiskā modifikācija tā, lai tie būtu izturīgāki pret slimībām un kaitēkļiem, tādā veidā samazinot nepieciešamību pēc pesticīdiem un citām ķimikālijām līdz minimumam vai arī tie vispār nav nepieciešami.

4. Diemžēl vai par laimi cilvēkiem ir dotas, savā ziņā ,dievišķas spējas, lai apsteigu evolūciju un pielāgotu augus konkrētām vajadzībām - padarītu tos izturīgākus, tādējādi atsevišķas augu kultūras ir iespējams audzēt tur, kur pirms tam tas nebija iespējams, palielinātu ražu un, kas ir savādi, palielinātu ĢMO uzturvērtību. Ņemot vērā milzīgo cilvēku skaita pieauguma tempu, ĢMO ir vienīgais reālais variants kā nākotnē pasaule spēs pabarot tās iedzīvotājus.

5. Ņemot vērā ĢM augu augsto ražīgumu, tie ir pateicīgāki pret vidi, jo to audzēšanai nav nepieciešamas tik lielas lauksaimniecības platības(saudzēti tiek meži) nekā tas ir dabīgajiem augiem.

6. Līdz šim neesmu atradis nevienu zinātniski korekti veiktu pētījumu, kas apstiprinātu ĢMO kaitīgo ietekmi uz cilvēka organismu. Turklāt ĢMO nomelnošanas kampaņa ir nekas vairāk kā tīrākais bizness. Salīdzināšanai un pārdomām - cik maksā "EKO" produkti un cik maksā ĢMO produkti...

2 0 atbildēt

mēs atbalstīsim šo sitēmu tik ilgi , kāmēr mēs nometīsim savu ignoritāti zemē un sāksim interesēties paši , kas ir kas , veljoprojam 99 % cilveku baro šo visu saviem berniem un ēd paši , ir ciiti varianti cilvēki ! 

Tikai vajag padomāt , vieglāk jau ir atmest ar roku un palikt tur kur tu esi , nevis domāt un iet uz priekšu ... un arī jaunākie pētījumi liecina , ka , ja tu ēd tikai tāpēc , ka tev garšo nezinot , ko tev tas dod, nedod , tas ir eating disorder emotion tapat ka trollošana ir mental dissorder lūk tā fucked up sistem in my ass. 

1 0 atbildēt

Raksts labs un pievienots favorītiem. Nezināju, ka Piena Spēkā ir ģenētiski modificēti organismi. Avots?

0 0 atbildēt

Tad sanāk , ka nav labi ēst augļus, jo tajos ir fruktoze?

0 0 atbildēt

Taisniba, diemžēl, pagaidām nākās ēst to ko dod, un eiropā vispār pagaidām ģmo dārzeņi īsti nav atļauti, tā kā nav tik traki! ...ja neskaita apsmidzināšanu bet ok... to var apiet plaucējot un mizojot, ja nepatīk, tiešām ir vietējie pie kuriem iegādāties tīru mantu.

Princips ir tāds, katrā lielā patiesībā ir daļa melu un melos daļa patiesības. Negribu un nesludinu, ka ievāktā info ir 100% patiesa, un ka visiem tagad jākrīt panikā un jāskrien pie tiem sasodītajiem bio pozeriem pēc atbrīvošanas. Piekrītu, ka daļa tā visa varētu būt pasakas, bet kautkas tomēr tur ir! Labāk paturēt tādu info prātā, nekā vispār nezināt par to.

0 0 atbildēt