local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas futbola klubiem Eiro kausi beigušies3

Ar Jūrmalas "Spartaks" neizšķirtu Lietuvā (0:0) pret "Suduva" noslēgušies futbola Eiro kausi Latvijas futbola klubiem. "Spartak" pirmajā mačā piekāpās 0:1, ar šādu pašu rezultātu piekāpjoties lietuviešiem divu spēļu summā un ar slaveno Glāzgovas 'Celtic" par vietu Eirolīgas grupu turnīrā, diemžēl, cīnīsies lietuvieši.

Jāsaka žēl, ka nāksies beigt šo eiro kausu sezonu, jo pirmais mačs neatstāja sajūtu, ka ir iespējams uzvarēt lietuviešus un neļaut viņiem otro sezonu pēc kārtas izslēgt latviešu futbola komandas (iepriekšējā sezonā "Suduva" 2 spēļu summā 2:1 izslēdza FK "Liepāja". Pozitīvais ko par šo var pateikt - vismaz sezona pabeigta ar neizšķirtu, kas dod punktus gan Jūrmalai, gan visai Virslīgai kopumā tādējādi, kaut nedaudz palielinot iespēju tikt pie potenciāli vājākiem pretiniekiem.

Ja man jāizsaka savs viedoklis par šīs sezonas Eiro Kausiem - tad dotu plusa zīmi, jo gan patīkami pārsteidza FK Ventspils, gan "Riga FC", gan tas pats "Spartaks" prata izmantot jauninājumus tajā kā pie pretiniekiem tiek iepriekšējo sezonu čempioni. Ventspils parādīja cienīgu spēli ar spēcīgo "Bordeaux" un "Riga FC" pietrūka pavisam maz, lai izslēgtu Sofijas "Cska" Atliek pasekot vietējam futbolam un gaidīt Nāciju līgu.

Par citiem svarīgākajiem jaunumiem vietējā futbolā - pēc izstāšanās no eirokausiem uzreiz sākās Akinjemi sāga. Akinjemi ir 'Fk Ventspils" šīs sezonas līderis vārtu guvumos (7 vārti Eirokausos un arī Virslīgas līderis 13 vārti). īsi pēc Eirokausu atbildes spēles Akinjemi uz nedēļu pazuda. Ja sākumā izskanēja versijas par nolaupīšanu un pretī versijas par to, ka FK "Ventspils draudējusi" Akinjemi lai tiek parakstīts jauns līgums pat ar ieroci, tad viss atrisinājās mierīgi, pēc nedēļas Akinjemī atgriežoties un uzreiz spelējot. Bet šovakar jau ir ziņas, ka Akinjemī dosies uz Norvēģijas līgas 15. klubu IK "Start". Transfēra summa dažādos avotos svārstās no 700 tūkstošiem līdz pat miljonam eiro.

Par pozitīvākām ziņām bez detektīvu piegaršas - Latvijas jaunais un talantīgais uzbrucējs Roberts Uldriķis, debitejot Šveices kluba "Sion" pamatsastāvā guva 2 vārtus pret "Bazel", kas ir titulētakais Šveices futbola klubs.

0 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Celtics paņems... tur skaidrs.

0 0 atbildēt

Zinu, to es teicu nedomājot - nu, tā kā seltiks. pa latvisko emotion

0 0 atbildēt