local-stats-pixel fb-conv-api

Ko depresija patiesībā nodara mūsu intīmajai dzīvei11

101 3

"Esmu cietusi no depresijas izraisītajiem sindromiem vairāk vai mazāk visu savu dzīvi. Pat pirms man uzstādīja reālu diagnozi, es zināju, ka kaut kas nav īsti kārtībā ."

101 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Man bija depresija pusaudžu gados, bet pamazām pārgāja kad man palika 20. Piekrītu, ka nav viegli tam tikt pāri, bet nav neiespējami.
5 0 atbildēt

Man ir paziņa, kura dzīvo tādā zelta krātiņā. Sirdsskaista sieviete, ar kuru viņas vīrietis vnk.nemīlējas mēnešiem ilgi. Protams, viņai seksu gribas, gribas mīlēt kā prot un lai pašu mīl. Viņai ir depresija. Palīdz ikdienas rituāli, pastaidas pirms gulētiešanas, sports.  Es gribēju vilkt ārā no šīm attiecībām, bet viņa pati raujas atpakaļ :/

3 0 atbildēt

njā tādas jau ir tās depresījas emotion

2 0 atbildēt

Depresija ir garīgu mīšļu slimība... Gribi lai tevi žēlo?!!? Bet neviens tevi nežēlos nevienam nav vajadzīga ņerkstoša un vārga vecene... Par daudz tiek gulēts un par maz tiek darīts... Intresanti vēl 20 gadus atpakaļ neviens par tādu Depresiju neko nezināja, nu bij tur pa kādam idiotam nošāvas un pa kadai debīlenei noindējās, bet pa lielam uz pašnavniekiem visi skatijās kā uz nepieskaitāmajiem... Mana vecmāmiņa vispār uzskatija ka visas slimības ir no bezdarbības.

Tagad paskaties cik tālu esam aizgājuši tiek skricelēti gaudulīgi raksteļi, tiek veidotas depresīvo grupiņas, kur katrs var izkaukt savu bēdu..... Pasties Seksuālās problēmas jo depresija... emotion Izsmiekls

Mans ieteikums visiem Depresīvajiem, pieceliet savu dirsu un sāc kautko darīt, vai sportot, vai zemi rakt, Ej mežā, peldi, dari savu darbu labi..

Raksts pilnīga nulle

6 5 atbildēt

''seksa terapiste Marianne Brendone ''  .tālāk vairs nelasīju...

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt