local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir tas maģiskais pulveris burkā?73

958 13

Vai ēdot to ķīmiju no burkas man akna atteiksies strādāt, parādīsies pumpas un pliks pauris? Un pats galvenais vai novītīs krāniņš? emotion





958 13 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

Interesanti, kas ielika mīnusus, varbūt viņi īsti nepiekrīt teiktajam, jo krāniņi jau nokalta emotion

60 3 atbildēt

Par titulbildi - Liekas tu sapņo, ka apskauj lācīti vai spilvenu. emotion

19 0 atbildēt

Atļaušos nedaudz papildināt

Sūkalu sastāvā ir arī diezgan daudz laktozes (ogļihidrāts), kura tiek atdalīta iegūstot proteīnu. Ja kādam tās ir brīvi pieejamas, kā proteīna dzērienu dzert neieteiktu, savādāk, iespējams, pēc treniņa var ilgstoši nākties relaksēties tualetē.

Par cenām. Neesi mēģinājis salīdzināt tevis pieminēto "Piena spēks" ar proteīna pulveriem. "Piena spēks" būtībā ir tas pats whey protein koncentrāts tikai neizkaltēts, tiek iegūts no sūkalām ar ultrafiltrācijas metodi. Nezinu, cik maksā tas baltais maiss, bet par vidusmēra whey protein pulveri iznāk ievērojami lētāk, rēķinot uz OB.

Malacis, ka pieminēji, ka labākos rezultātus panāci bez OB pulveriem, liela daļa no tiem kas viņus lieto viņi nav vajadzīgi. Kas par daudz, tas par skādi. Pārmērīgi proteīna daudzumi nopietni bojā aknas un nieres, tas attiecas gan uz pārtiku, gan uz pulveriem. Tiesa gan, ar pārtiku pārdozēt būs daudz grūtāk.

Par steriotipiem, it īpaši par impotenci - tie mani parasti uzjautrina, lai gan reizēm jābrīnās par cilvēka vēlmi, parunāt par lietām, par kurām nav ne mazākās sajēgas.

13 0 atbildēt

Intresanti uzināt...  emotion

10 0 atbildēt
Labi izskaidrots kas un kā.
4 0 atbildēt

Visos tavos video esmu ievērojis, ka tas boksa maiss visu laiku šūpojas..

2 0 atbildēt

Ko domā par Piena Spēks ?

1 0 atbildēt

Personīgi lietoju geineri ar pievienotu kreatīnu un BCAA no rītiem un pēc treniņiem,jo tie ir laiki kad ir nepieciešams uzņemt ātrās OBV  - geineri/whey proķi to nodrošina aptuveni 30min laikā un klāt ir citi nepieciešami vitamīni kurus ar pārtikas palīdzību ir grūti sakombinēt. Pārējo dienas daļu uzņemu nepieciešamās devas no pārtikas - griķi,gargraudu rīsi,pilngraudu auzu pārslas,mīksti vārītas olas,vistas gaļa/fileja,salāti, pākšaugi,tuncis un uz nakti paciņa biezpiena.Bieži sanāk arī kādu junkfood dienas laikā uzņemt bet pa cik man grūti aug "tauciņi" tad varu to atļauties darīt. (Calories in > Calories out) visa māksla.Man mūžīgais bulkings :D 

1 0 atbildēt

Video aizmirsi pieminēt vienu blakusefektu proteīna pulvera lietošanā - pūstošu pakaļu. Nav teikts, ka tas būs visiem, kas lietos, bet ja būs, tad cirtīsi tādus pirdienus, ka acis asaros. Dažiem arī parādās tāda lieta kā "krāsainais sūds". Bet tas tā tīri pieciešami, ja neviens pēc tevis neiet pasēdēt vismaz kādu pusstundu.

1 0 atbildēt

man mamma strādā pie cūkām dāņu .. mēs izspētījām sastāvu un maisos dod to pašu pulveri galveno kārt tās pašas sastāvdaļas (bez kautkādām protams garšām) :D ) lai uzaudzetu masu un cūka atrāk kļūtu par bekonu .

0 0 atbildēt
Man ir 2 brālēni un abi viņi ir, teiksim, kaut kas nedaudz līdzīgs kultūristiem. Izskatās labāk un uzkačātāki par Tevi, bet rezultātus sasniedza bez pulveriem un ar pareizu barošanos.
0 0 atbildēt

A Bez šī maģiskā pulvera nevar iztikt? emotion

0 0 atbildēt

proteīns ir lētāks nekā gaļa, tāpēc jārij pretīgs pulveris :D

0 0 atbildēt

100% GOLD STANDART prtoeinu esmu meginajis 2  garshahs Strawbery un Coockies And Cream. Neka nevaru pierast pie tas garshas. Cockies garsha vell neko Strawbery galig garam .

0 0 atbildēt

Par markām tie, kas tur nebrendotiem daudzi nav reģistrētie un ar to vari iegrābties sūdā, bet jā piekrītu pilnīgi par cenu un obv daudzumu. Bet ir vēl daudz un dažādas burkas, nezinīšiem galvu samaisīsi.

0 0 atbildēt

tapat var teikt par mentola cigaam, lol, lai gan taas smekeju jau 12gadu, nekas nav noticis

0 0 atbildēt

Kur var dabut to maisu  ar proki(optima linija)?

0 0 atbildēt

Video neskatījos, bet no pieredzes saku, ka visi dzērāji un pīpmaņi uzskata ka proteīns ir "ķīmija" un kaitē veselībai, tādēļ viņi to NEKAD nelietos. Cigaretes un alkohols protams nav ķīmija  emotion

PS. Pats lietoju proteīnu, un jūtos lieliski  emotion

PS. Sanāca tāds offtopic, bet gribēju uzrakstīt, kas bija sakrājies... :D

1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Ēdot proteīnus palielinās peņa apkārtmērs emotion
0 0 atbildēt