local-stats-pixel fb-conv-api

Interneta atkarība3

Kāpēc pastāv spoki, facebook, 9gag un citi izklaides portāli - tie veicina atkarību.

Kā saka, lai pārvarētu ko, pirmais solis ir atzīt atkarību.

Es atzīstu, ka man tā ir problēma, un kā vienmēr- tas ir tikai sekas, nevis cēlonis.

Tad nu lūk- es sāku meklēt cēloni, un uzdūros uz daudziem motivācijas video, kuri man ieteica principā to pašu- nepieciešams piespiest sevi, cītīgi atrauties no tā, kas ir degradējošs un pievērsties tam, kas ir noderīgs.

Kāpēc tas nestrādāja?

Galvenā problēma - Atrast supermetodi
Mans pieņēmums par to kas ir noderīgs izrādījās nepareizs.
Pirmā lieta, kas parasti nāk prātā ir atrast kādu labu video, kas visu dzīvē sakārtos, un tu zināsi ko darīt.
Video tiek atrasts, noskatīts viens, noskatīts otrs, un beigās tu attopies skatoties "Nyan cat 10 hours long video", pats to nepamanot.

Pēc laika, saprotot, ka tas nestrādā, es pārstāju meklēt supermetodi, kas būtu "How to be succesful mega millionare buffed man who owns microsoft and drives luxury cars" utml. bet gan sāku meklēt cēloni -

Why I do this and that.

Tad lūk, nonācu pie manā skatījumā perfekta video. Angļu valodā, kas perfekti izskaidro kāpēc ir tik grūti kontrolēt savu dzīvi un it sevišķi interneta atkarību. Ja neproti angļu valodu, tas ir zīme, ka tev pirmkārt ir jāmaina sava attieksme pret angļu valodas mācīšanos.

Pārējiem - es ceru, ka šis video jums palīdzēs apzināties un izbeigt bezjēdzīgas atkarības, bet tā vietā pilnveidot sevi. Kaut gan tas nav viegli pasaulē, kurā visapkārt tiek cildināta dažādu vielu un procesu atkarība.

Pēc šī es dzēšu savu profilu, jo kas gribēs, tas atradīs, kas negribēs ko mainīt- tas nekad nemainīsies.

20 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Man ir gadiem ilga pieredze... Ar interneta atkarību NAV iespējams cīnīties. Ja narkotikām tev vajag dabūt naudu, tās nopirkt, lietot, tad viss, kas vajadzīgs interneta atkarībai - telefons un vidējs internets. Internets gluži saplūst un rada sajūtu, ka ir savijies ar DNS. Tu sēdi un ir sajūta, ka iznieko katru dienu, kuru nelieto telefonu. Stulbākais, ko darīt ir centies cīnīties pret to. To nevar, es jau teicu. Vienīgā metode ir "interneta izolācija" padarot savu dzīvi pēc iespējas nomaļāku no interneta. Tas būtu liekot modinātāju vecā podziņtelefonā, kas atkarību neizraisa, censties iziet no visiem soc. Tīkliem, spēlēm. Nožēlojamākais ir tas, ka mūsdienās bērni lieto telefonus jau no 4 gadu vecuma. Viņiem nettīstās emociju uztvere un izpaušana. Nākotnē tas radīs nepašpārliecinātību, noslēgtību, kas vēl vairāk pastiprinās vēlmi sēdēt telefonā un bez speciālistiem galā netiks. Bet kā saka - meklē visur gaišo. Pasmejies, ka atmest interneta atkarību ir viegli, tu esi to darijis jau simtiem reižu. emotion
2 0 atbildēt

 emotion ta nu problēma! Nebūs tev nauda, nebūs tev internets emotion 

2 2 atbildēt