local-stats-pixel fb-conv-api

Gatavošanās Valentīndienai6

57 0

Diezgan daudzi visai nevērīgi izturas pret šo cilvēces pieņemto 'Mīlestības dienu'. Atrunas, ka mani tas nemaz arī neitekmē un ietekmēt nevar, vairāk nav kā pienācīgs attaisnojums tādiem, kuri vēl nevēlas sevi saistīt ar attiecībām, ģimenes veidošanai. Vai citiem vārdiem, tie kuri apzināti izvairās no pusattiecībām vai neformālām, nepilnīgam attiecībām, lai savu uzmanību fokusētu kāda mērķa sasniegšanai vai dzīves sakārtošanai tā, lai nākotnē savām atvasēm nodrošinātu labākus apstākļus, kā viņiem spēja nodrošināt viņu vecāki.
Tā tad speciālisti ir nonākuši pie slēdziena, ka Valentīndiena neskatoties uz visu tomēr ietekmē jebkuru, kurš atrodas sabiedrībā, jo viņiem apkārtesošie precētie vai neformālās attiecībās esošie ir pārņemti ar šīs dienas nozīmības uzsvēršanu, kas gribot, negribot arī emocionālā līmenī pārņem tādus, kuri tomēr vēl nav izveidojuši sev atbilstošas attiecības. Bez tam šajā dienā valdošajam emocionālajam noskaņojamam ir ne mazums eksplotētaju, kuri cenšas iedzīvoties uz kāda emocionālā saviļņojuma.

Gatavošanās Valentīndienas sagaidīšanai pašam par sevi:
+ līdz Valentīndienai neskatīties emocionāli saviļņojošas filmas
+ izvairīties no komunikācijas ar emocionāli nestabiliem indivīdiem, tādiem kurus ietekmē garstāvokļa maiņas
+ paņemt atvaļinajumu Valentīndienā, lai to pavadītu vienatnē, neietekmējoties
+ sarīkot kādu pasākumu ar sev labi zināmiem cilvekiem, kuriem ir līdzīgi mērķi, nepakļauties Valentīndienas noskaņām, vienam otru pieskatot

Kā jau augstāk minēju, diezgan izplatīti mūsdienās ir tā dēvētie mārketinaga pasākumi, kuri cenšas atrast jebkuru šķirbu cilveka personībā, lai to izmantotu peļņas gūšanai. Tā pat arī diezgan izplatīti ir tādi indivīdi, kuri uzdzīvojās uz emocionāli atvērtiem un nepasargātiem indivīdiem, izmantojot to, lai uzsvērtu savu pārākumu un noniecinātu otru, pasakot to, cik otrs ir mazsvarīgs, ka ļāvās kādā saviļņojuma brīdī apmānam. Vai šadās dienās, jo īpaši aktivizējoties, tādi, kuri ir kaut vai gatavi otru eksplotēt viņu viņa tuvinieka bērēs, emocionālās nepasargātības pēc. Respektīvi tava vājība Valentīndienā varot visai vienkārši sagraut visus tavus nākotnes plānus, paliekot emocionāli atkarīgam no kāda, kurš emocionalitātē saskata vien iespēju uzsvērt savu pārākumu pār tevi, tāpēc lieka piesardzība Valentīndienā var tevi pasargāt no neatkāpšanās pār saviem principiem un uzstādītajiem uzdevumiem.

lasi, vērtē, komentē emotion

57 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Ļoti interesanti, ka šeit kā VD nesvinoši ir pasniegti tie kas ir "brīvi". Pietiekami daudz pāru un precēto arī nesvinēja šos svētkus, jo neuzskata, ka mīlestība būtu kā īpaši jasvin kaut kādā starptautiskā datumā. Mīlestību ir jāizrāda ik dienu un ja nu tik ļoti gribas, kādu īpašo datumu, tad tam daudz labāk atbilst attiecīgā pāra jubilejas - dzimšanas dienas, vārda dienas, attiecību izveides vai kāzu jubilejas.
7 0 atbildēt

Kāpēc robotam vajadzīgi zobi?

6 0 atbildēt

Ja valentīna diena kaitina, var  nofokusēties uz  23.feb,8.martu,16.martu,9.maiju. Uzkurbulēsies un aizmirsīsi par komercializēto amoru ar visām viņa ķīnā ražotajām bultām un  vietējiem upuriem

2 0 atbildēt