local-stats-pixel fb-conv-api

Floyd Mayweather Jr1

24 0

Floyd Joy Mayweather, Jr (dzimis kā Floyd Sinclair 24.februārī 1979.gadā) .Viņs ir amerikāņu profesionālais bokseris , kurš ir aizvadījis 41 cīņu no kurām 25 ir KO. Viņam nav neviens zaudējums un viņš skaitās neuzvarams. Viņs ir 5divīziju pasaules čempions, kurās viņš ieguva 9 jostas ,5cās dažādās svara kategorijās.

Viņs ir dzimis Mičiganas štatā, Gran Rapids pilsētā un dzimis viņš ir ar mātes uzvārdu. Neilgi pēc dzimšanas viņa uzvārds tika nomainīts pēc tēva uzvārda Mayweather. Viņa tēvs Floyd Maywethear Sr. bija welterweight cīkstonis , kamēr viņa 2 onkuļi Jeff Mayweather un Roger Mayweather ieguva čempionu titulus un jostas.

Būdams amatieris viņš uzstādija savu rekordu 84-6. Viņa komandas biedri iedeva viņam iesauku "Pretty Boy" ,jo viņš bija guvis diezgan maz rētas no cīņam atšķīrībā no viņa komandas biedriēm. Viss pateicoties tam ka viņa tēvs un onkuļi mācija viņam aizsardzības taktikas ringā, kas viņam tiešām palīdzējušas.

Viņs ieguva "Golden Gloves" čempion titulus 1993,1996 un 1996.gadā. Vēl 1996.gadā viņs ieguva Bronzas medaļu olimpiskajās spēlēs , Featherweight kategorijā.

Savu professionālo karjeru viņš uzsāka 1996.gada 11.oktobrī pret tādu pašu iesācēju Roberto Apodaca , kuru Flojds nokautēja 2.rajā raundā.

Viņa trenneris profesionālajā karjerā bija viņa onkulis Rodžers , jo viņa tēvs tika iesēdināts cietumā par norkotiku izplatību.

Flojds vēl dažas reizes ir parādijies wrestlingā kurš viņam ar bijuši mači, bet fakts paliek fakts ka Flojds ir bokseris. http://www.dailymotion.com/video/x4yca3_wrestlemania-24-floyd-mayweather-vs_sport

24 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

nezinaju ka vins ari wretslinga piedalijaas :) domaju, ka visi piekritis ka gribetos redzet ka vins pret menniju pakjao cinas emotion

0 0 atbildēt