local-stats-pixel fb-conv-api

FOTO: Dinamo zaudē Avtomobilist9

43 1

Dinamo Rīga piekāpās Avtomobilist ar rezultātu 1:2. Šodien dinamieši spēlēja bez Karsuma un Meijas, kuru vietā uz laukuma cīnījās jauniegūtais uzbrucējs Jurašs Mikus un krievu leģionārs Vitālijs Karamnovs.

Vārti: 25:29 Hartigans (Ņiživijs, Surovijs, vair.) 1:0, 33:45 Lažo (Slovāks, Dubrovins, vair.) 1:1, 47:13 Ņikoncevs 1:2.

Nākamā spēle sestdien pret Sanktpeterburgas SKA. Cerams tā būs interesantāka.

43 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Mjā..šodien izskatījās švaki.

4 0 atbildēt

žēl gan , spēle kkā nesanāca :(

2 0 atbildēt

Spēle bija nebaudāma un ne jau tāpēc ka zaudējām, mūsējie nospēlēja diezgan pavirši. Cepuri nost pretinieku vārtsargam, savukārt te man jāsaka cik ļoti man pietrūkst Holta, ka arī tie divi ielaistie vārti, abās epizodēs bija nepiesegts pretinieku uzbrucējs tieši pie mūsu vārtiem, jocīgi ka tik augstas klases spēlētāji aizmirst par vārtu piesegšanu...

1 0 atbildēt

ja tā vārtu stanga būtu atradusies nedaudz tālāk, tad tgd rezultāts būtu 3:2 mūsu labā! :/

1 0 atbildēt

Biju areenaa, cereeju uz labaaku speeli, saspeles galigi negaja un vsp, kkas sodien nebija.. Komanda ar nav no taam specigakajam->Avtomobilist, kgan sosezon vsp neviena komanda nebuus "ar pliku roku njemama"

Nezinu, varbut taa deelj, ka Karsums un Meija izlaida shiis ienas machu un vinju vietaa speeleeja Karamnovs un jaunieguvums Mikush.

Ceram uz nakamo speli :)

Par Dinamo!

0 0 atbildēt

Spēle pašvaka. Telkvistu jau nu tiešām nav ko vainot. Piespēles mūsu aizsardzības zonā pašvakas, pēc kādām 2 piespēlēm ripu zaudējam. Ņ*t vērā, ka rīt jāspēlē pret SKA kuri nudien nav tajā labākajā omā, būs grūti. :/ Enīveij Dinamo, Dinamo Rīga!

0 4 atbildēt