local-stats-pixel fb-conv-api

Draicings19

42 11

Šoreiz pastāstīšu par jauno sporta viedu draicingu. Draicings ir kas līdzīgs futbolam, vienīgais to spēlēt var tikai sieviešu kārtas pārstāves. Kāpēc draicingu var spēlēt vien sieviešu kārtas pārstāves, izklāstīšu nedaudz vēlāk. Draicinga galvenā atšķirība ir tā, ka uz draicinga laukuma vienlaicīgi spēlē trīs komandas, kas šo sporta veidu padara par stipri atšķirīgu no parastā futbola. Arī par draicinga tiesnešiem vislabāk ir izvēlēties sieviešu kārtas pārstāves, jo sievietes izceļas ar īpašību vienlaicīgi uztvert vairāk notikumu kā vīrieši. Draicinga svarīgākā lieta ir spēlētāju sporta tērpi, kuri katrai komandai atšķiras un komandas spēlētājām ir jāmācas galvenokārt vadīties pēc sporta tērpa krāsām, nevis pēc novietojuma uz laukuma. Parasti draicinga spēlei ir trīs periodi, kuros komandas maina vārtus, lai katra komanda būtu kaut reizi bijusi katru laukumu vārtu pusē. Komandu spēlētājām, aizsardzība ir jāveido ap savu vārtsargu, bet uzbrukums var tikt dalīts uz diviem atlikušajiem vārtiem, kuru komandas kapteines ir to vārtsardzes. Tā arī ir būtiskākā draicinga atšķirība no parastā futbola, ka bumba var tikt virzīta vienlaicīgi uz diviem vārtiem, bet katrai komandai ir jāsargā vārti no diviem preteniekiem. Tā pat arī draicingā atšķiras laukums, kurš ir veidojams kā vienādmalu sešstūris, kur uz katras otrās sešstūra malas ir izvietoti vienas komandas vārti.

Kapēc draicings ir vienīgi spēlējams starp sievietēm:
Draicinga spēlē uz laukuma atrodas vienlaicīgi trīs komandas, kuras vadās pēc spēlētāju krāsu krekliem. Par cik sievietēm labāk padodas atšķirt krāsu, viņas nezuadē orentāciju spēles laikā un spēj noteikt vārtu novietojumu, uz kuriem virzīt bumbu un kurus vārtus aizsargāt. Vīrieši nav spējīgi vienlaicīgi dalīt uzmanību, lai domātu par atšķirību starp spēlētājiem un vārtu novietojumu, kurš katra perioda laikā mainas, tāpēc draicinga spēles laikā vīrieši var sākt jaukt savas komandas spēlētājus ar citu komandu spēlētājiem un bumbu virzīt uz saviem vārtiem, kas ir īpaši izteikti, kad spēlētāji iekarst spēlējot futbolu. Tapēc draicinga spēle ir vien ekskluzīvs sieviešu sporta vieds.

lasi, vērtē, komentēemotion

42 11 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Kas par loģiku, ka vīrieši spēlētu sliktāk??? Būtībā ir 2 krāsas. Tavas komandas un citi. Tu meklē savu komandas krāsu un pārējos uztver kā pretiniekus.  Tas ka ik pēc laika maina vietu neko nemaina. Mērķis viens iesist vārtus. Jebkurā gadījumā spēle vienmēr ir 2v1, kuram bumba tas mazākumā. Piespēlē tikai savējai krāsai un viss. Pat ja spēlē vienlaicīgi ar 3 bumbām neko tas nemaina. Vispār kur tu šito izraki? 

6 0 atbildēt
Atvaino, bet es sāku smieties par tiem tērpiem, īpaši šortiem. emotion
3 0 atbildēt

Izklausās diezgan seksistiski,nostādītka kāds dzimums spēj dalīt uzmanību labāk nekā otrs..

2 0 atbildēt

Par draicinga tērpiem vajadzētu būt apakšveļai. Sarkana, melna un balta.

0 0 atbildēt
Un pieredzējuši fuuuuzbolisti ar nevar spēlēt ne..nais, bet innnnnteresanta lieta all in all..
0 0 atbildēt

Kas par murgu.? Visiem cilvēkiem, NEATKARĪGI NO DZIMUMA,  krāsu uztvere ir vienāda, ja vien nav kādas ģenētiskas mutācijas.. izmanto 3 pamattoņus sarkans, zaļš , zils, vai to tīrās kombinācijas - viss vienmēr varēsi atšķirt kurš savs, kurš svešs..   

Vardu sakot - liels sviesta klucis, oj nē pat ne sviesta- vienkārši liels "klucis"... 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Feministu spēle emotion

0 1 atbildēt