local-stats-pixel fb-conv-api

Dinamo!5

36 0

Šovakar pus 19 sāksies matčs Dinamo Rīga: MAskavas apgabala MVD! Es vēlētos izteikt savas domas par šīs spēles uzverētāja cerībām, un šīs spēles svarīgumu!

Šis būs play off otrais raunds, un komanda kura pirmā uzveiks viens otru 4 reizes tiks konforences finālā, cīņā par Gagarina kausu! Ja sērija ievilksies līdz 7 mačiem, mašu sakārtojums būs šāds! 1,2 spēle Maskavā 3,4 spēle Rīgā 5. spēle Maskavā, 6. spēle Rīgā un 7. spēle Maskavā. Manuprāt, nedaudz vairāk bukmeikeri dod bar MVD uzvaru, bet tas ir nedaudz, jo var notikt mums vislabākais, vai arī otrādi, visļaunākais!

Jāatgādina komanda kura tiks konforences finālā viņu pretinieki būs vai nu Jaroslavļas Lokomativ vai Maskavas Spartak. Ja Dinamo tiks tālāk, un viņiem pretī nāks Maskavas Spartak, tas būtu vislabākais variants, jo Dinamo ir uzvarējusi Spartaku visās 4 šosezon aizvadītajās savstarpējās spēlēs!

Turam īkšķus par mūsējiem, Tikai Rīgai, tikai Dinamo! :)

36 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Pus 19 ir 9 ar pusi!

0 0 atbildēt

Pašlaik tieši skatos: dzied himnas - un nevaru saprast, tas ir kāds krievu ģenerālis, kas labi dzied, vai kāds dziedātājs ģenerāļa kostīmā!emotion emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz bad obsession komentāru " Pašlaik tieši skatos: dzied himnas - un nevar... "

 

tas varētu būt no kkāda bruņoto spēku orķestra vai kkā tāda

0 0 atbildēt

Es uzskatu, ka mūsējie var paņemt MVD, lai arī zaudēja visās regulārā čempja spēlēs. Mūsējie to vienmēr varēs. Es ticu, ka mūsējie varēs paņemt Gagarina kausu! Zinu, tas izklausās naivi, bet es tam ticu!

0 0 atbildēt

Spēlēt nemāk!

0 0 atbildēt