local-stats-pixel fb-conv-api

Čempim gals vaļā ar skaistu uzvaru36

142 3

Jā, urrā, 2018. gada pasaules futbola čempionāts ir sācies! Un veselu mēnesi futbola līdzjutēji varēs izbaudīt īstus svētkus. Protams, būs gan uzvaras un zaudējumi, sāpes un prieks, asaras un... vasara emotion

Un tā, šovakar īstu baudījumu skatītājiem sniedza pirmā atklāšanas spēle Krievija - Saūda Arābija.

Protams, ka visi cerēja uz Krievijas sniegumu, bet nu par tik skaistu spēli droši vien neviens pat nesapņoja.

Un tā, 12. minūtē pavisam negaidīti vārtus gūst pussargs Jurijs Gazinskis.

24. minūtē pussargs Deniss Čeriševs nomaina ļoti nepatīkamu traumu guvušo Alanu Dzagojevu. Ilgi nav jāgaida, Čeriševs nodemonstrē savu meistarību un gūst otros vārtus.

Sensācija notiek otrā puslaika 71. minūtē. Tikko uz laukuma iznākušais uzbrucējs Artjoms Dzjuba uzreiz gūst trešos vārtus. Fantastika!

Visskaistākie ir Čeriševa jau pieliktajā laikā gūtie ceturtie vārti, neatstājot vārtsargam nekādas cerības.

Nu un noslēdz šo skaisto, skatāmo spēli piektie vārti, kurus no soda sitiena virtuozi realizēja pussargs Aleksandrs Golovins.

Īsts un pilnīgs baudījums, šāda spēle ir kā patiesa dāvana visiem, kuri turēja īkšķus par Krievijas izlasi. Un ja vēl ņem vērā, ka sastāvs nebūt nav tas izcilākais... Malači, puikas!

Nu ko, tagad tik futbolā ar galvu iekšā, katru dienu pa trīs spēlēm emotion

P.S. Vispār akmens admiņu lauciņā - kur tad sadaļa PFČ 2018 ??? emotion

142 3 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

sākums saūdu emīriem izskatījās cerīgs, bet krievi spēlēja tādu kā grieķu ''antifutbolu'' un beigās labi sanāca.....  emotion 

5 0 atbildēt

Mazliet, smiekli nāk par frāzi, ka visi gaidīja krievu uzvaru - kas ir tie visi, ja pat Krievijā ne visi ticēja, ka var izcīnīt punktus grupu turnīrā. Un ja runa par vietējiem - netrūkst to, kas uzvaru pavēleja zaļajās formās spēlējošajiem, jo visiem zināms, ka Latvijā netrūkst to, kam krievu zaudējumi ir lielākais prieks.

Savukārt, par pašu spēli teikšu to pašu, ko daudziem teicu hokeja pč laikā, kad pēc pirmajiem 3 mačiem krieviem bija 20+ gūti vārti un 0 ielaistie - paskatīsimies, kā ies Krievijai, kad pretī nāks nopietnāki pretinieki.

4 0 atbildēt

Atceroties vakardienas diskusiju, liekas, ka es kļūdījos, bet tas nav rādītājs, tikās divas vājākās komandas, bet tomēr parsteigums - rezultāts,  emotion , skatīsimies , kas būs tālāk. (varbūt Tev ir taisnība, bet tomēr es palikšu pie savām domām) emotion  emotion 

4 0 atbildēt

Savukārt, par uzbraucienu par kategoriju - cik nu spokos esmu mētājies, neatkarīgi no statusa - spokos nav bijusi speciali futbolam veltīta kategorijaemotion Ir bijis tikai hoķim, kas agrāk bija tikai uz PČ un tagad gadu vai divus nepazūd vispār un OS. Ne futenei, ne basim, ne kādam citam sportam tada nav bijusi.  Tā kā nesaprotu par ko brīnīties. Izskaidrojuma man nav, taču minējums būtu tāds, ka futene ne tuvu nav populārakais sporta veids Latvijā, ko labi apliecina kaut vai tas, ka bez šī raksta un testiem par prognozēm spēļu rezultātiem, nekā cita nav  un arī ikdienā par futeni spokos raksta ļoti reti.

3 0 atbildēt

Pēc hailaitiem spriežot arābiem vispār aizsardzības kā tādas nebija

3 0 atbildēt

Man laba daļa šo svētku paies pie kompja strādājot. Nāksies atņemt laiku ģimenes dzīvei, lai paskatītos futeni emotion Turnīra devīze - Putin huilo.

3 0 atbildēt
Sūda Arābija jau ir mīkstie!emotionViņus pat Latvija uzvarētu!emotionRītdien spēles mani mīluļi Urugvajieši.Čipsu tonnas un kolu litri ir jau sapirkti priekš fanošanas.Ceru, ka Urugvaja rīt uzvarēs!emotion
3 0 atbildēt

Gaidīsim nākošās spēles un tad jau arī būs redzams, vai krievi patiešām būs kārtīgi izdarījuši mājasdarbu, vai gluži vienkārši šī spēle bija fantastiska veiksme.

3 0 atbildēt

Kā nu būs, tā būs, skatīsimies. Pirmie Urugvaja pret Ēģipti. Teorētiski Urugvajai vajadzētu brangi vinnēt, bet, ja laukumā izies Salāhs... Ar to puisi joki mazi. Bet vispār jau es par Keinu, Hendersonu un Angliju.

2 0 atbildēt

cik skatījos, tad futbols vakar bija samērā zemā līmenī. Pēc čempionlīgas šito skatīties bija grūti. Lai arī 5 goli.

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Ogo, ezkins raksta arī normālā valodā :>

2 0 atbildēt

Kapēc Robijs Viljamss pirms spēles parādīja fakuci visai pasaulei?  emotion  

1 0 atbildēt

Rashaa uraaa uraaaa  emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Nu re kads kaismigs krievu fans ir tas autors😉
1 2 atbildēt

Jebkas Putlerijā notiekošs ir mēsls

2 4 atbildēt