local-stats-pixel fb-conv-api

Alkohola vietā jādzer tīrs vai caur kokiem izfiltrēts ūdens - dziednieks M.Ābele20

243 3

Ar dziednieku Māri Ābeli tiekamies pavasarī, kad visus nodarbina jautājums, kā būt tonusā. Nekā sarežģīta tur nav, saka dziednieks, – alkohola vietā jādzer tīrs vai caur kokiem izfiltrēts ūdens, jāēd vairāk zaļumu... Un svarīgākais – neturēt uz citiem ļaudīm ļaunu prātu, nedusmoties, neapvainoties, nenīst, nebūt greizsirdīgiem un mīlēt sevi un savus mīļos!

Kā viņam pašam tas izdodas? – Bieži sastopams viedoklis, ka dziedināt nevar iemācīties, ka šī dāvana iedzimst no priekštečiem (nu, sliktākajā gadījumā rodas no zibens spēriena vai viesuļa kā Vangai). Kā tu domā?

Manuprāt, visu nosaka gēni. Salīdzinājumam varam paņemt kāršu spēli. Būtībā – kādas "kārtis" cilvēkam piedzimstot vecāki iedala, ar tādām ir jāspēlē. Turpmāk jau apstākļi nosaka, kā cilvēks konkrēto kāršu kombināciju spēs izmantot. Reizēm šķiet, ka ar vājām kārtīm uzvarēt nav iespējams, taču, pareizi kombinējot un izmantojot dzīves laikā iegūtās zināšanas, var veiksmīgi ierakstīties un sasniegt nospraustos mērķus. Es uzskatu, ka jau šūpulī man ir ielikta spēja dziedināt. To darīt vai nē – tas jau atkarīgs ir tikai no manis. Protams, ka tas ir liels darbs ar sevi – savu spēju izzināšanas un attīstīšanas virzienā. Ticu tam, ka katrs agrāk vai vēlāk nonāks pie secinājuma par to, kāda ir viņa dzīves jēga un kam īsti viņš ir domāts.

– Tu ar dziļu cieņu un pietāti runā par saviem vecākiem...

Vislielāko paldies vēlos teikt savam tēvam par gādību un mammai par to, ka viņa bija un ir tik ļoti mīloša. Kas attiecas uz to, ko viņi man ir devuši, tad uzskatu, ka tie ir gēni – kā jau iepriekš minēju. Vecāki ļāvuši man brīvi realizēties dzīvē. Viņi nekad nav mēģinājuši uzspiest savu viedokli – kā man būtu vai nebūtu jādara un par ko man vajadzētu kļūt. Vienmēr esmu zinājis, ka izvēles brīvībai seko atbildība. dziednieks Māris Ābele Mani vecāki ir dzimuši ar septiņu dienu starpību, mamma Gunta ir septiņas dienas vecāka par tēti Edvīnu. Šogad martā atzīmēsim viņu 80 gadu jubileju. Pirms pāris gadiem nosvinētas zelta kāzas. Tieši stiprā ģimene ir veidojusi mani kā personību un dziednieku.

- Vai tas kaut kā izpaudās jau bērnībā?

Atceros, ka bērnudārzā nevarēju saprast, kādēļ rotaļājoties kaut kas ir jāplēš, jājauc. Es gribēju spēlēties mierīgi un kārtīgi. Man bija žēl, ja kāds darīja pāri dzīvniekiem. Bērnībā es vēl nesapratu, kādēļ citi bērni tā uzvedas un rīkojas. Tagad daudzas lietas ir skaidras un izbrīnu neizraisa. Jaunībā man bija vēlme visu izzināt. Vēlējos, kaut spētu pieslēgties kopējam informācijas avotam, jebkurā brīdī uzzināt visu un par visu.

– Kā (un vai) cilvēka veselību ietekmē attiecības ar vecākiem ?

Protams, ka ietekmē. Uzskatu, ka no mātes esmu mantojis mīlestību pret dabu, cilvēkiem. Manī mīt vēlme rūpēties par cilvēkiem, censties no sirds tiem palīdzēt uzlabot viņu veselību. Lūk, tas gan ir kopīgs darba process! Ja viņi paši to nevēlas, es nemaz nestrādāju ar tādiem cilvēkiem. Bieži zvana sieva un vaicā: "Vai jūs varat palīdzēt manam vīram sakārtot veselību?" Savukārt es atbildu: "Ja vīrs grib, lai pats zvana." Uzskatu, ka tikai tad, kad cilvēks pats grib izārstēties, tam būs rezultāts. Ja negrib, tad nav, par ko runāt. Tur nebūs rezultāta, lai kā sieva vēlētos palīdzēt. dziednieks Māris Ābele Atgriežoties pie jautājuma, kā attiecības ietekmē mūsu veselību, pareizāk būtu runāt nevis par fizisko veselību, bet par psihiski emocionālo veselību, kuru tieši ietekmē mūsu attiecības ar vecākiem un ne tikai. Ja mēs strīdamies ar vecākiem, sirdī turam kādu aizvainojumu uz viņiem vai jūtam jel kāda cita veida spriedzi, tas viss ātrāk vai vēlāk atspēlēsies un transformēsies fiziskās slimībās.

Foto: Dziednieks Māris Ābele uzskata, ka par savām spējām un likteni ir lielu pateicību parādā saviem vecākiem Guntai un Edvīnam. Foto no personīgā arhīva.

Jāsaprot, ka cilvēkam ir trīs veselības līmeņi, kuri veido vienu veselu: garīgā veselība, enerģētiskā veselība un fiziskā veselība. Ja kādā no šiem līmeņiem rodas problēmas, tas sāk bojāt pārējos.
Mēdz būt tā, ka cilvēks fiziski ir vesels, taču garīgi un enerģētiski – iztukšots, tiek zaudēta enerģija, sākas depresija un tā tālāk, kas savukārt vēlāk noved pie fiziskām slimībām. Taču, ārstējot tikai fiziskās kaites, nenovēršot to rašanās cēloņus (proti, problēmas garīgajā vai enerģētiskajā līmenī), fiziskā slimība var tikt izārstēta, taču tā atkal un atkal atgriezīsies. Ar to es vēlējos pateikt, ka svarīgi ir dziedināt un ārstēt cilvēku visos līmeņos uzreiz. Es dziedinu cilvēku un strādāju ar visiem līmeņiem vienlaikus. Un cilvēka kopējais veselības stāvoklis uzlabojas. Ja vajag, strādāju arī no attāluma – kopš izdomāts "Skype", attālums vairs nav šķērslis, lai saņemtu dziednieka atbalstu.

– Ko tu domā par mantotām slimībām? Kāpēc tā notiek? Varbūt tam ir kāda dziļāka – karmiska jēga?

Uz šo jautājumu es standartā neatbildēšu. Pats esmu maldījies, meklējis, lai rastu atbildi. Patiesība ir tikai viena, un tā eksistē neatkarīgi no tā, ko mēs par to vai šo domājam. Ikviena lieta izskatās atbilstoši tam, no kādas pozīcijas vai skatpunkta mēs izvēlamies uz to raudzīties. Proti, ja mēs uzskatām, ka esam slimi ar vēzi tādēļ, ka tā ir pārmantota karma par tēva, vectēva vai mūsu pašu iepriekšējās dzīvēs izdarītiem grēkiem, tad es uzskatu, ka tā ir sava veida attaisnojuma meklēšana. Un šis attaisnojums noņem zināmu atbildības nastu par mūsu pašu rīcību. Proti, ja es desmit gadus lietoju alkoholu un pēc tam dakteri saka, ka man ir aknu ciroze, tad – esmu pārliecināts – tā nav nekāda karma, bet manis paša bezatbildības auglis. Taču, ja vecākiem ir, piemēram, problēmas ar redzi, tad iespējams, ka arī mazajam caur gēniem šī informācija tiks nodota un mantota, tomēr tas nav obligāti, mazulis var piedzimt pilnīgi vesels.
Tātad, rezumējot iepriekš minēto, es karmu saprotu kā likteni. Es pat droši saku, ka karma ir liktenis.
Ja mēs vārda "karma" vietā liekam vārdu "liktenis", kas latvietim ir daudz saprotamāks, tad daudzas lietas iegūst pavisam citu nokrāsu un kļūst skaidrākas. Es uzskatu, ka no vecākiem un vecvecākiem mēs iegūstam visu nepieciešamo informāciju, tai skaitā – caur valodu. Un mums ir atkal jāmācās lietot savas valodas vārdus, jo citu kultūru vārdi ir mums nesaprotamāki, neatbilstošāki un vājina mūs kā tautu, kā cilvēkus. Laiki iet un mainās, taču patiesie dziednieki paliek. Var dzīties pēc dažādu uzspiestu kultūru vērtībām un medicīnas piedāvātajiem risinājumiem, taču dažkārt mūsu tautas dziednieki, mūsu senču tūkstošiem gadu krātās zināšanas var sniegt mums vislabāko palīdzību un atbalstu.

– Kā tas ir no dziednieka viedokļa – vai mantotas kaites ir grūtāk izārstēt? Varbūt ar tām ir jādarbojas kaut kā citādi nekā ar paša dzīves laikā iegūtajām?

Jā! Viennozīmīgi – jā! Iedzimtas un mantotas kaites ir daudz grūtāk ārstēt. Un iemesls tam ir gaužām vienkāršs. Slimības pirmsākums meklējams citā cilvēkā. Tas cits cilvēks var nebūt vairs zem šīs saules, taču informācija saglabājas, un ir ļoti grūti to mainīt. Vieglāk ir ārstēt dzīves laikā iegūtas kaites, jo pats slimnieks palīdz atrast slimības sakni. Būsim godīgi, mēs taču paši zinām visu savu kaišu un slimību iemeslus! Protams, ne vienmēr gribam to atzīt. dziednieks Māris Ābele Paraugoties uz sevi kritiski, tad paši jau vien esam vainīgi. Ja mēs to atzīstam un pieņemam, tad ļoti ātri var izārstēties, taču, ja vēlamies vainot citus – ir tā, kā ir. Vispareizāk un tajā pašā laikā visgrūtāk ir izprast, saprast, pieņemt un – vissvarīgākais – piedot! Esiet veseli!


Kaspars Pudniks

p.s. Dziednieks strādā arī attālināti caur telefonu vai izmantojot SKYPE! Māris atklāj: “Es pieņemu tikai mājās, Rīgā, man nav nekāda biroja. Protams, ja braucu uz savu dzimto Talsu pusi pie vecākiem, tad var pa ceļam kaut ko sarunāt. Pāris reizes tā ir darīts, bet labāk man patīk mājās. Pirmo reizi vajadzētu, lai cilvēks atbrauc pie manis uz vietas, bet tālāk es varu strādāt pa telefonu vai skaipu. Puse klientu ir no ārzemēm, attālums nav problēma. Tādēļ, ja kāds nevar atbraukt, varu palīdzēt arī neskatoties uz attālumu.”

VIDEO http://play24.lv/video/5569/vie...

243 3 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Šņabis taču arī ir ūdens (ūdentiņ&scaronemotion! Un vispār, ja grib labu veselību, vajag dzert tikai medicīnisko spirtu un ēst tikai doktora desu emotion

12 0 atbildēt

Viskiju tur ozolkoka mucās. Būtībā tas ir ūdens, kurš filtrēts caur koku. Būtībā visiem jādzer viskijs, nevis alkohols! Paldies, tā arī darīšu ! 

9 0 atbildēt

Dziednieki strādā uz placebo effecta, jo ja viņi spēj ieskaidrot to, ka tas ūdens, ko viņš ir pagatavojis 3 pilnmēness laikā tieši 2:54 piepilinot 256 pilītes slepeno dziedniecības mikstūru un uzbļaujot 3 reizes latīņu valodā ''Mutum populus credit hoc stercore'' un ka viss tas spēj dziedēt jebkuru slimību, sākot ar fizisku problēmu, kā galvassāpes, un beidzot ar psiholoģisku problēmu, kā homoseksuālisms (pats personīgi neuzskatu ka homoseksuālisms ir slimība, tikai minu to kā piemēru).

Jām... Cilvēki ir dīvaini, un nejau šie ''dziednieki'', bet gan tie, kas tic tādām lietām, šie ''dziednieki'' īstenībā ir gudri, jo viņi spēj izmānīt naudu no cilvēkiem.

8 0 atbildēt

KĀ ATŠKIRT LABU ŪDENI NO SLIKTĀKA?

Vai cilvēki patstāvīgi ir spējīgi atšķirt ūdens kvalitāti?

Vairumam cilvēku, ikdienā lietotais krāna ūdens šķiet gana labs, reti kurš spēs atšķirt ūdeņus pēc garšas un izjūtām nezinot to ķīmiskās un bioloģiskās analīzes. Kāpēc mūsdienu cilvēkiem atšķirīgi ūdeņi pirmsšķietami liekās vienādi?  Tas ir tāpēc, ka tieši ikdienā lietotais ūdens ir atskaites punkts visiem salīdzinājumiem ar visu pārējo ko mēs lietojam uzturā.

Piemēram – ja Jūs ikdienā lietosiet organismam nepiemērotu šķidrumu (piemēram vircu), tad jebkurš šķidrums kas būs kaut nedaudz labāks, jums liksies gana labs, tikai aiz tā iemesla ka tas būs tāds pats, vai labāks par to ko lietojat ikdienā, savukārt, ja jūs ikdienā lietojat augstākas kvalitātes ūdeni, tad jūsu uztvere būs pilnīgi savādāka ja jums piedāvās ūdeni kas ir sliktāks, - jūs sajutīsiet visas tās ūdens nianses kas būs sliktākas par to ko lietojat ikdienā, un tāpēc tikai tie kas ikdienā lieto patiesi kvalitatīvu ūdeni , ir spējīgi patiesi atšķirt ūdens kvalitāti bez ķīmiskajām analīzēm.

Krāna ūdeņu galvenie trūkumi (Hlora ietekme uz organismu).

Hlors ir gāze, ja tā izgaro no ūdens tā neatstāj iespaidu uz organismu, tomēr, ja ūdeni no krāna lieto uzreiz pēc tā ieliešanas, hlors termiskā ietekmē veido toksiskus savienojumus, kas ir pamatcēlonis vairumam mūsdienu vecuma slimību. Ūdens baktrioloģikai tīrībai ir ļoti liela nozīme, dezinfekcija izmantojot hloru ir visizplatītākā un pašlaik visefektīvākā bakterioloģiskā riska samazināšanai, pirms 100 gadiem medicīnas galvenās problēmas bija cīņa ar slimībām, kuras cēlonis bija bakterioloģisks (piemēram tīfs dizentērija utl),  mūsdienās šīs problēmas ir atrisinātas ar ūdens dezinfekciju – hlorēšanu, bet nūjai ir divi gali, hlors samazina bakterioloģisko risku, bet ir stabila, lēnas iedarbības inde, kas ir cēlonis gandrīz visām vairogdziedzera izraisītām slimībām par kurām pirms 100 gadiem neviens pat nezināja. Ir jāņem vērā, ka mūsdienu 90% vecuma kaišu cēloņu pamats ir hlora savienojumu ietekme uz mūsu organismu.

Avotu ūdeņu pamat atšķirības.

Avotu ūdeņu, tāpat kā vairumam krāna ūdeņu izcelsme ir viena – tie abi nāk no dabas un katrs no tiem pēc ķīmiskā un enerģētiskā sastāva ir unikāls tikai ar to , ar ko daba konkrētajā izcelsmes vietā ūdeni ir bagātinājusi (kāda ir ūdens piemaisījumu buķete) un kādu ietekmi uz tā ir atstājis ieguves process, līdz ar to pamatatškirība avotu ūdeņiem no krāna ūdeņiem ir tikai tā, ka krāna ūdeņi tiek ķīmiski apstrādāti – dezinficēti (pamatā hlorēti), kas ir obligāts nosacījums, kā arī to ieguves procesā ūdens ir pakļauts mehāniskai un elektromagnētiskai ietekmei , kā rezultātā tas uzkrāj mākslīgi radītu kinētisko un statisko enerģiju kas atstāj ietekmi uz lietotāja organismu.

6 0 atbildēt

Kā caur kokiem izfiltrēt ūdeni? Pirmo reizi dzirdu - kāds te kaut ko tādu ir darījis?

5 0 atbildēt
Kādēļ šeit tiek publicētas reklāmas? Jo visiem zināms, ka intervija ir lieliska reklāma.. Un īpaši Ābele, kas tautās zināms kā viltvārdis...
4 1 atbildēt

arī te tie šarlatāni reklamējas. Ka ik iedzīvoties uz cilvēku sāpēm un ciešanām.

3 0 atbildēt

tikko izdzēru puslitru. ne dirsā ne galvā.Labāk dzeru šņabi!

4 2 atbildēt

Ikviena ūdens molekula uz zemes savulaik vismaz vienu reizi tikusi izčurāta.

1 0 atbildēt

Vai nevaram iztikt bez asām debatēm? Kāpēc visūr cepamies bez iemesla?

0 0 atbildēt

 emotion 

1 4 atbildēt