local-stats-pixel fb-conv-api

Vasaras KARSTAIS MEGAkonkurss. Pirmā nedēļa.104

110 4

MEGAkonkursa rezultāti mani patīkami pārsteidza - daudz talantīgu jauno autoru un tik garšīgi raksti. Mans favorītu saraksts ir piepildīts līdz augšai, lai to izlasītu vajadzēs pavadīt SPOKOS ne vienu vien stundu. Nē, ne tādā ziņā, ka es lēni lasu vai burtoju, tādā ziņā, ka ļoti daudz interesanta un kvalitatīva satura. Īpašs paldies jaunajiem autoriem, kā jau reiz teicu, vecie autori cenšas nokost savu pīrāga daļu un negrib dalīties ar jaunajiem vilkiem. Cīņa izvērtīsies spraiga un interesanta. Es domāju, ka tieši tagad ir īstais brīdis, lai sevi pieteiku jauni, talantīgi un daudzsološi autori. Cīņa MEGAkonkursā - tā ir pieredze, tā ir popularitāte, tie ir fani, kas gaida jaunumus no tevis, seko tev, un visbeidzot, tā ir slava!

Skatījumi/niks/punkti:
38049 Orgazmo (10 punkti)
31988 Kaķūns (9 punkti)
19562 Lestets (8 punkti)
17434 Altenzo (7 punkti)
15061 Dark Magician (6 punkti)
9977 Pyrathe (5 punkti)
5502 agurs (4 punkti)
5454 Els Bels (3 punkti)
5180 eduards1537 (2 punkti)
4026 The Diāna (1 punkts)

Paldies visiem autoriem, kas piedalās MEGAkonkursā, bet neiekļuva top10. Nesatraucies, vēl vari paspēt ielēkt aizejošajā vilcienā!

110 4 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000
Es atvainojos, ka iejaucos visu sarunā, bet ir tik ļoti svarīgi kur es strādāju un cik pelnu? Es neesmu slavenība, nevajag mani apspriest.
12 1 atbildēt

Uj, aizmirsu, ka jāturpina likt raksti!  emotion 

4 0 atbildēt

Gribu izteikt pateīcbu Mega Konkursa rīkotājiem, spoku profīls ir atdzīvojies, parādās ar vien vairāk un vairāk interesantu rakstu. Paldies (bija iestājusies zināma stagnācija, dienas laikā bija tikai paris interesantu rakstu, bet tagad , tiešām ir interesanti)  emotion  emotion 

4 0 atbildēt

Tas tev jaunības maksimālisms, vai līmi bieži osti? Bezveidīgas atrunas, ar neesošu kontekstu liek tev izskatīties kā žurkai uz slīkstoša kuģa. Bet, nu, uz priekšdienām, neblamējies ja nerubī par ko runā :*

5 1 atbildēt

Paņem alu  emotion ,paņem riekstiņus, ērti iekārtojās ložā...tikpat kā filma "Spartaks", asinis plūst, galvas ripo! emotion 

4 0 atbildēt

Gaternieki pelna vairāk nekā atrās palīdzības mediķi emotion

3 1 atbildēt

Šī komentāru sadaļa man sniedza onkoloģiskas izjūtas

2 0 atbildēt
Nevienam augstu amatu ieņemošam, kā tu saki piesietam darbiniekam nebūtu laikā šādām diskusijām. Laikam jau pati esi tuvāk " vergam" kā darbiniekam, turklāt tas par to " piesiets darbam 100h nedēļā" - ja firmā ir sakārtota, nedeg termiņi vai pasūtījumi un nav darbinieku trūkuma - tā nav. Nostrādā savu laiku un čāpo mājās. Izņēmums varbūt ir priekšniecība vai ļoti specifiski amati, taču kā jau teicu tu ar savu attieksmi tādu galīgi neatgādini. Tev citu viedoklis neinteresē un neskaitās, pareizs ir tikai tavejais (lai arī citiem aizradi cik slikti ka neklausās citos) un tajā pat laikā tu tērē savu dārgo un vērtīgo laiku lai kasītos ar negudriem cilvekiem.
2 1 atbildēt

Hmm, pat ne tuvu top10.  emotion 

1 0 atbildēt

Var tikai ielekt čuk-čuk bānīti, expresis jau ir aiz līkuma un uzņēmis pamatīgu starta ātrumu. emotion 

0 0 atbildēt
Arī manam patreizējam uzņēmumam ir pasūtījumi no ārzemēm - nu nav tā kā pasniedz. Tikai termiņu beigās, ja ir kādi iekavējumi. Lai arī protams, katrā uzņēmumā un katrā jomā savā specifika. Savukārt par to ka neņem vērā viedokļus kam nepiekrīti - iesaku to mainīt. Reizēm cilvēki kas domā savādāk var izrādīties tie kam taisnība un gudrais prot mācīties no jebkuras situācijas.
0 0 atbildēt

Nolaiferi emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Šī raksta komentārus var aprakstīt vienā teikumā: "Es tikai izsaku savu viedokli..."

0 1 atbildēt
tas tikai pierāda to, ka viņiem nav nekā cita ko darīt, kā sēdēt spokos... nožēlojami emotion
1 12 atbildēt