local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!485

706 3

Ir pagājis viens lielisks posms Spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti Spokos? Sākot ar jauno sadaļu spokiGAG, jauniem topiem, kas uzrāda sadaļas labākos autorus, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī Spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm, spoki.lv ir kļuvuši par lielāko izklaides portālu Latvijā. Es ceru ka tad, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāka un vēl interesantāka, un vēl apmeklētāka izklaides lapa.

Runājot par nākotnes plāniem, esam palaiduši mobilo ZOLI android telefoniem. Vairāk nekā 500 spēlētāju ir ielādējuši ZOLES aplikāciju un spēlē ZOLI sastrēgumos, rindā pie ārsta, sabiedriskajā transportā, atpūtā pie dabas, gan logos, gan stundu laikā. Tāpat spokiem top gaumīgs un ļoti kreatīvs dizains, un jau pavisam drīz to dosim ievērtēt pirmajiem lietotāju tūkstošiem. Nākotnē paredzēts anonīmajiem lietotājiem ļaut ne tikai balsot un komentēt, bet arī pievienot rakstus, protams, stingrā redaktoru un adminu uzraudzībā. Un tā ir tikai maziņa daļiņa no mūsu nākotnes plāniem. Paliec ar mums un mēs Tev parādīsim!

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim Tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

706 3 485 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 485

0/2000

Kāpēc rakstiem bieži pazūd iespēja tos labot jau tajā pašā dienā? Pēc noteikumiem, septiņu dienu laikā rakstu var brīvi labot.

13 2 atbildēt

Lūdzu uztaisiet, lai varētu vākt tās šokolādītes arī mobīlajā versijā emotion 

11 0 atbildēt

VAJAG MOBILO APLIKĀCIJU!

11 0 atbildēt

Es vēršos pie jums ar vieglu, taču 'ļoti noderīgu ieteikumu. Būtu daudz labāk, ja būtu vairāk izcelta raksta kategorija. Cilvēki bieži atverot rakstu ātrumā nepamana kategoriju, piemēram joki un sāk trakot, ka viss ir nepareizi, izdomāts u.t.l. Nav jau nekāds darbas nomainīt kategorijai krāsu un nedaudz palielināt tās ikonu. 

                                                                              Ar cieņu spoku pilsonis

11 0 atbildēt

Labvakar!

Man sen jau nobriedusi viena ideja, kas atvieglotu spokos rakstu un komentāru rakstīšanu. Es vēlētos, lai katrā atvērtā rakstā būtu ikoniņa, uz kuras uzklikšķinot, katrs varētu ieslēgt un izslēgt rāmīti ar latviešu alfabēta burtiem. To varētu arī ar kursoru pārvilkt sev vēlamā lapas vietā.

Šādu  jauninājumu mums nesen ielika klasiskajās mīklās. Mīklu minētāji ir apmierināti. Tas vajadzīgs tamdēļ, ka daudziem lietotājiem, sevišķi ārzemniekiem, parasti nav mūsu alfabētam tik nepieciešamo garuma, mīkstinājuma u.c. zīmju. Kā sekas katru dienu redzam izkropļoto latviešu valodas rakstību.

Otrs iemesls kāpēc tādu vēlos, ir mana neprašana rakstīt, neskatoties uz datora klaviatūru. Dienas gaismā te man problēmu nav, bet vakaros vienmēr vajadzīgs apgaismojums klaviatūrai. Ekrāns vienmēr ir gaišs un burtu rāmītis būtu vienmēr labi saredzams. Varētu rakstīt rakstus un komentārus jebkurā diennakts laikā.

Mīklās nav svarīgi vai raksta lielos vai mazos burtus. Gan jau mūsu gudrās galvas izdomās kā to relizēt rakstos.

11 0 atbildēt

arī citās svešvalodās liktos komiksus OBLIGĀTI tulkot..

11 0 atbildēt
Reāli gramatika ir tik sūdīga! Riebjas tie "saīsinājumi". Grūti lasāms teksts. Obligāti vajag izdzēst tos funface.tv...
11 0 atbildēt

Iespēja pievienot failus(bildes/gifus) vēstulēs!

11 0 atbildēt

(un izdzēst FunfaceTV18)

10 0 atbildēt

Vajadzētu izdarīt tā, lai arī datora versijas, spoki gag sadaļā, garāki attēli rādītos pilnā garumā.

10 0 atbildēt

Lūdzu ieviesiet vēl kādu sadaļu piem: ''Vieglā erotika'', kaut ko pa vidu starp 18+ un pārējām kategorijām.

Jo tas ir neciešami ka visu laiku kā ienāksi spokos stāv titulbildes un raksti ar sieviešu pakaļām un citām ķermeņa daļām, kuras ieģērbtas tikai minimālos krūšturos vai stringos. Lai tie visi tāda veida raksti iet uz kādu citu kateogriju, un lai nebūtu viņi visu dienu acu priekšā plūsmā.. 

Vai arī ieviesiet stingrākus noteikumus, jo ja nē, citi gudrinieki liek pie normālajām kateogorijām gandrīz tādu saturu kā 18+. Tas nav normāli. Tagad normālajās kategorijās liktās bildes no 18+ atšķiras tikai ar to, ka nav redzami krūšgali..

Un es neesmu vienīgais kuram kaitina šīs bildes, bieži ir redzēts ka cilvēki saka ka tas nav jauki. Ne visi vēlas lūrēt uz 99% kailām sievietēm un pamasēt kādu vietiņu sev.

Labi saprotu, ja tur kādu reizi pāris dienās gadās tāds raksts, labi. Bet kad tādi raksti acu priekšā bez apstājas, patiešām sāk riebties.

Lūdzu.

10 0 atbildēt

Apkārt skatoties esmu pamanījis, ka cilvēkos ir daudz negatīvisma un cilvēki nemāk pareizi izlādēties un nākas ciest nevainīgiem autoriem vai parastiem čatotājiem.

Problēmas risinājums: BĻAUSTĪTAVA

Čata jauna istaba (protams, jāpērk spēja pa 1 eiro manā kontā)

Nosaukums: Bļaustītava! Šajā istabā varēs lamāties, sūtīt kaku bildes un kā vēl piesaukt Hitleru par savu tēvu, bez nekādām sodīšanām un aizspriedumiem.

Balsojums par priekšlikumu 11.10.2016. Lūgums ierasties uz šo sēdi visiem biedriem.

11 1 atbildēt

Izveidot puslīdz sakarīgu spoki.lv planšetdatoru versiju! emotion 

10 0 atbildēt

Konvertēt cepumus pret krutumu punktiem!

11 1 atbildēt
Seifus vajag sataisīt mobilajā versijā. Tobiš lai dod iespēju atvērt seifu pēc raksta pievienošanas.
10 0 atbildēt

Ko lai dara, mežonīgais kapitālisms ar saviem tikumiem ir frajerus sačakarējis....  kam vara, tam taisnība, par ideju mūsdienās stāv un krīt tikai kāds retais un muļķi, tai skaitā arī es emotion

10 0 atbildēt

izlēgt iespēju balsot par rakstiem kamēr pašam nav neviena, jeb vismaz ar negatīvu attieksmi pret visiem kādi ir patstāvīgi mīnusu spiedēji viendienītes.

arī iespēja labot vecos rakstus jo laiks iet un info mainās, jeb vismaz izdzēst

12 3 atbildēt

Dikti gribētos iespēju papildināt naudas resursus ar PayPal. Jo nav nekādas iespējas to izdarīt ne ar text, ne swedbank konta palīdzību viena vienkārša iemesla dēļ - es dzīvoju Lielbritānijā.

9 0 atbildēt

Neredzu, kur te var paziņot, par bugiem. Tātad man ir tā, ka uzlieku noformējumu rakstam uzspiežu labot lapu pārlādē un nekas nav izlabojies....

9 0 atbildēt
Vajag spoku mobīlo aplikāciju! Varētu nākt ziņas par jaunām vēstulēm, komentāriem, vai jauniem rakstiem no spokiem, kuriem tu seko.
9 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »