local-stats-pixel fb-conv-api

ProjektsX: ballīte bez bremzēm!53

450 16

Tiem, kas bija atnākuši uz grandiozāko spoku burziņu kinoteātrī CINAMON un pirmie Latvijā noskatījās filmu "ProjektsX: ballīte bez bremzēm" nav jāstāsta, ka šī filma vienkārši nones jumtu, protams, pozitīvā nozīmē. Ja Tavi draugi aktīvi pārrunā filmas notikumus, bet Tu stāvi balakus un jūties neveikli, tad ir pienācis brīdis noskatīties pēdējā laika jautrāko komēdiju - "ProjektsX: Ballīte bez bremzēm". Paldies "ACMEFILM" par atbalstu un piedāvāto iespēju. Bet tagad, ballīte!

Par filmu
Filmu „Paģiras" un „Paģiras II" autors Tods Filips piedāvā visu laiku trakāko ballīti - „Projekts X"!

Komēdijā „Projekts X: ballīte bez bremzēm" trīs draugi, kuriem vidusskolā neviens nepievērš uzmanību, nolemj ko darīt lietas labā - sarīkot vienu kārtīgu mājas ballīti, uzaicinot skolas skaistākās meitenes, dīdžeju un sapērkot labi daudz „šmigas". Uz pasākumu ierodas krietni vairāk cilvēku, nekā draugi bija gaidījuši... nakts izvēršas ballītē, kuru vairs nav iespējams kontrolēt! Tādu ballīti jūs vēl nebūsiet piedzīvojuši.

Izsoles
Izsoļu sākums 15:00>>, 18:00>> un 21:00>> izsoļu formāts - pārtrauktās.

Balva
Divas biļetes uz filmas „ProjektsX: ballīte bez bremzēm” seansu 2012.gada 8.martā plkst. 19:00, kinoteātrī „Kino Citadele”. Filmas regulārie seansi kinoteātros no 9.marta.

450 16 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.acmefilm.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000