local-stats-pixel fb-conv-api

No šodienas VIP vari iegādāties spoku bodē.34

Hei, hei spocēn! Ir 4. decembris un labu labie jaunumi. No šodienas spoku bodē par cepumiem vari iegādāties VIP mīklām un Zolei! Kas tas tāds VIP un ko viņš ziemā ēd? Tā ir opcija iegū dažādas papildfīčas spoku mīklās un spēlēs - risināt tekošās dienas svaigāko mīklu, neredzēt reklāmas, vip reitings un statistika, iespēja noteikt minimālo galda partiju skaitu zolē, veidot slēgto spēli, minimālo pretinieka reitingu un veidot spēli 4atā. Super, vai ne?

Un starp citu - neaizmirsti par to, ka nesen parādījās cita forša opcija priekš Spēļu spēlēšanas šepat spokos - opcija uzaicināt spoku uzspēlēt ar tevi spēli caur Facebook Messenger, E-pastu vai Spoku kontu

89 1 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Vai pareizi sapratu, ka VIP statuss vienam mēnesim  bodē nopērkams par 50000 cepumiem?

8 0 atbildēt
KAS ŠEIT NOTIEK?emotion
5 0 atbildēt

5. (piektais) decembris?

4 0 atbildēt

VIP Statuss līdz 2019-02-05 10:41

50000 c. Pirkt spēļu VIP abonementu par cepumiem vienreiz

Uz mūžu par 50k?

4 0 atbildēt

Šodien ir 4.decembris emotion 

2 0 atbildēt

Par 50000 cepumiem var nopirkt VIP statusu. Tas skaidrs. Nav skaidrs, uz cik ilgu laiku?

2 0 atbildēt

Tad jau šodien jāiestājas rindā,lai nopirktu. Kurš pēdējais?  emotion 

0 0 atbildēt

Turpinot diskusiju par lietām, kas it kā būtu saprotamas katram, bet nezin kāpēc tās tiek aizvien vairāk sarežģītas. Mums nav jāatgriežas pagātnē. Mani uztrauc tas, ka ar katru dienu jūtama tendence sasaistīt mākslīgi vienu spoku lietotāju grupu ar kādu citu. Jautāju vēlreiz - kāpēc man, mīklu minētājam piedāvā neadekvāti dārgu VIP statusu, kopīgu ar zoles spēlmaņiem, kam cepumu pelnīšanas iespējas ir daudzas reizes lielākas kā mīklu minētājiem.

Vēl šorīt ieskatījos mīklu minētāju profilu kontos - lielākā daļa mīklu minētāju par 50000 cepumiem pat vienam mēnesim VIP nevar nopirkt. Nekur neesmu teikusi, ka VIP statusa cenai jābūt 5000 cep. Esmu teikusi, ka mīklās vidēji var nopelnīt ap 5000 cepumu mēnesī. Tad sākas piedāvājumi mīklu minētājiem piepelnīties citā specialitātē, kur var nopelnīt vairāk, gluži kā mūsu valstī tiem, kam minimālās algas, tikai valstī šie piedāvājumi nav atklāti, kā tas ir te. Esmu pārliecināta, ja nav iespējams sabalansēt kaut cik pelnīšanas iespējas dažādām spoku sadaļām, pilnīgs absurds ir visām spoku sadaļām veidot krutāko spoku TOP, tāpat kā piedāvāt tikai vienu kopīgu VIP.  Par kādu cenu konkrēti būtu jātirgo attiecīgie VIP nevaru spriest, jo nav man pieejamas un zināmas spoku darbības pamatnostādnes. 

0 0 atbildēt

@rasiks uz VIP attiecās arī 50% atlaide bodei brīvdienās...

0 0 atbildēt