local-stats-pixel fb-conv-api

Visi ceļi ved uz rakstu sadaļu8

201 0

Spokos pēc rakstu sadaļas profilā ierakstītiem datiem esmu 1859 dienas un tas nemaz nav tik maz. Ja pieskaita vēl laiku, kad sāku mīklas minēt - mani var pieskaitīt pie veterāniem. Piedzīvotas dažādas pārmaiņas. Mīklu minētāji pirms pieciem gadiem izjuta lielu šoku, jo par jaunajām pārmaiņām apvienojoties, parastie mīklu minētāji uzzināja gandrīz tikai baumu līmenī, bet sajuta ik uz soļa, jo arī darba lapu veidoli mainījās un nu bija pašu spēkiem jāskaidro kur kas atrodas un kā tas lietojams.

Sadaļām RAKSTI, SPĒLES un 2 DIVITIS vispirms toreiz apvienoja ieejas un izejas. Tas nozīmē, ka jebkurā no sadaļām reģistrējies lietotājs automātiski kļuva par visu minēto sadaļu reģistrētu lietotāju ar visām no tā izrietošām sekām. Profils, Statistika ,vēstules , galerijas - tie katrai sadaļai palika savi. Pēc apvienošanās notika it kā profila dubultošana. Par mīklu minēšanu izgudroja medaļas un tās izvietoja rakstu sadaļas profilā un sāka arī mīklu minētājus, nebrīdinot, iekļaut rakstu sadaļas uzskaitē kā reģistrētus lietotājus ar krutuma līmeņiem. Zinu, ka mīklu minētāji uz to raudzījās skeptiski un par rakstu sadaļu interesējās ļoti maz un faktiski vairums nemaz nezināja, ka rakstu sadaļā tiem savs profils ar mīklās nopelnītajām medaļām.

Ziņojumi rakstu sadaļas pastā par medaļu piešķiršanu nāca gandrīz katru dienu, jo tās piešķīra par visām iepriekšējā periodā atminētājām mīklām un līdz ar to auga arī krutuma līmenis pa dienām un stundām. Tikai paši mīklu minētāji par to joprojām neko nezināja, jo nezināja joprojām, ka rakstu sadaļas pastā pienāk viņiem domātas ziņojumu vēstules, bet mīklu sadaļā praktiski nekādas informācijas nebija.

Lai kaut cik informētu mīklu minētājus, 2013. gadā uzrakstīju rakstu sēriju Mīklu minētājiem, kur centos savas saprašanas iespējās uzrakstīt notiekošo. Mīklu forumā ieliku arī saites uz šiem rakstiem.

Kādus gadus vēlāk mīklu minētāju sadaļas bilžu galerijas likvidēja un bildes izvietoja rakstu sadaļās galerijā.

Laiks skrien milzu soļiem un 2016. gada nogalē arī mīklu minētājus iekļauj jaunajā Klanu karu spēlē.

Atkārtojas atkal vecie gājieni, kad klibo komunikācija starp rakstu sadaļām.

Ir 2017. gada 27. marts. Kā vienmēr no rīta ielūkojos mīklu forumā tur neneko jaunu nemanu, tad atgriežos rakstos. Parasti vispirms pieslēdzos jaunākajiem rakstiem, jo te parasti ieliek arī spoku jaunumus. Nekā sevišķa, bet kreisajā pusē zemāk zem ŠOBRĪD PORTĀLĀ ieraugu , ka man ir uzradies viens draugs - agurs. Nodomāju, ka agurs būs palaidis kādu jociņu (es spokos nevienam nesekoju). Uzrakstu viņam īsu vēstuli, bet no viņa atbildes, ka man ļoti daudz atminētu mīklu, neko nesaprotu. Tad arī ieraugu, ka priekšplānā izklāta mana visa mīklu minēšanas statistika. Paziņojuma ne mīklās ne rakstos atkal nekāda. Protams, esmu izspaidījusi atkal visas pogas gan rakstos, gan mīklās, lai izprastu jaunumus. Nu jau esmu tik gudra, ka varēju mīklu forumā ierakstīt šādu tekstu

(2017-04-01 14:49)
Almar un Gunta! Laikam kopā vien būs jāmēģina sadzīvot, ja esam apvienoti un laikam katrai sadaļai uzturēt savu darbības progrāmmu arī nav racionāli. Sliktākais ir tas, ka to izdara atkal kartējo reizi neinformējot lietotājus. Redzu, ka profili ir apvienoti. Mīklu statistika un savējie arī pārceļojuši uz rakstu lapu. Ja nepatīk saņemt spoku jaunumu vēstules, no tām var atteikties turpat vēstules beigās. Var atteikties arī no citiem paziņojumiem, dalības KK un vēl citām lietām. Iesaku, uzklikšķināt augšējā labajā stūrī uz savu vārdu, atvērsies rakstu lapa, kur augšā labajā pusē būs balts zobratiņš uz sarkana fona - Labot profilu. Tur jāieiet un jāatķeksē sev vēlamos piedāvājumus un apakšā jānospiež poga Saglabāt. Veiksmi! Tas vēl nav pasaules gals. emotion

Jā, un bildi arī te ielika, gan profilā gan avatarā, man pat nepajautājot vai to gribu te rādīt. Vēl viena kolēģe no mīklām žēlojās, ka viņai iemainīta kāda veca bilde.

201 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Kur tās mīklas var minēt?

7 0 atbildēt

Cik aizkustinošs stāsts, ar laimīgām beigām. emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt