local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku komentāra literārā māksla.12

203 2

Tagad, kad tu māki izteikt un parādīt citiem savu viedokli, laiks iet tālāk par “Man patīk” un “Man nepatīk” un izteikt ko spēcīgāku un kompleksāku (Ja neskaita gadījumus, kad tu joprojām ierobežosies ar emotion smaidiņu).

203 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Spoki vispār ir kļuvuši par mēslu bedri. Diemžēl rakstu uztaisīt par to nedrīkstu un arī netaisos. Pēdējo gadu laikā, spoku rakstu kvalitāte ir ievērojami samazinājusies. Tagad vairs nav vajadzīgi raksti par vēsturi, interesanti fakti u.c. Pietiek ar 20 bildēm, kurās ir plikas pakaļas un tas nopelnīs tādu pašu atzinību kā "labs raksts". Ja uzrakstīsi komentārā un kādam viņš nepatiks, tad vari rēķināties ar negatīvu attieksmi. Īpaši kaitina tas, ka tu taisi rakstus un kāds vienkārsi "iemet" mīnusu. Nepaskaidro kapēc un nenovērtē laiku, kas ieguldīts tā tapšanā. Spokiem ir vajadzīgi labi rakstu, taču šaubos, ka portāla lietotājiem tādi vairs ir vajadzīgi. Jacky'm arī neskrien kaut ko mainīt. 5 cepumu pielikšana par komentāra pievienošanu neliks lietotājiem uz šo portālu skatīties savādāk. 

Spokos ir daudz elementāru gramatikas kļūdu, kuras jau sen ir zināmas, bet netiek labotas. Es neko nesaprotu no datoriem un arī gramatikas eksperts neesmu un nekad neesmu bijis, tomēr izlabot tās kļūdiņas (burtus) manuprāt nav grūti. Jā, tas būtu mazs solis jacky, bet liels solis SPOKIEM. 

Portāls iet pakaļā, jo nav vienkārši neviena, kas vēl "normālos" rakstus grib likt. Pie tā nav vainīgs neviens. Tas agrāk vai vēlāk būtu noticis. Laiks mainās un labie spoku autori ir vienkārši pametuši šo portālu. Tagad šeit sēž vairāk jauniešu, kuriem interesē tikai dibentiņi un pupiņi. Un ja nebūs titulbildē dibentiņi vai pupiņi, tad arī raksts nebūs pelnijis plusu vai labus komentārus.

Šāda arī būs spoku nākotne, kad nebūs labu rakstu.    emotion  

Bet šis ir mans viedoklis, atvainojos, ja tas šķita kā murgs, bet spoki ir kļuvuši par mēslu kvalitātes ziņā. (Šis komentārs domāts jauniem spokiem, pametiet šo portālu, netērējiet savu laiku nevajadzīgi).

11 0 atbildēt

Es varu rakstīt ko gribu, un šis ir man viedoklis.  emotion  emotion  emotion 

7 0 atbildēt
👍👍👍
3 0 atbildēt

ASTROLOĢIJA IR PSEIDOZINĀTNE!!!

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Tu esi stulbs, jo rakstīji ar pieturzīmēm emotion

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Agrāk cilvēki šeit kasījās pat vairāk kā tagad. Nezinu kāpēc. Laikam dienas sliktās emocijas kaut kur bija jāizgrūž. Nevienu pat īsti nevarēja pa īsto kaut kādā veidā aizvainot. Vienīgie, kas ,manuprāt, reāli raudāja spilvenā spoku komentāru dēļ bija FunFaceTV un FoxRio. Tagad šeit pat nav par ko sūdzēties, jo šeit vairs nekas īpašs nenotiek. emotion 

0 0 atbildēt

🌹💔💔

0 0 atbildēt