local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv pārspriedums20

92 16

Sveiki, spoki un spocenes! Šis būs mans pārspriedums ar apmēram 400 vārdiem par spoki.lv. Tātad mani sauc Baibiņa2002. Kāpēc man tāds niks? Jo visi mani sauc par Baibiņu un esmu dzimusi 2002. gadā. Bet to jau paši noteikti sapratāt.



Kā es piereğistrējos? Izdomāju sevi pabaidīt ar spoku video. Uzrakstu Googlē "spoki" un man izlec spoki.lv. Tā kā esmu ziņkārīga, nolēmu palūkot, kas šeit labs. Tā, tā... interesanti! Labi! Izlēmu reģistrēties. Pagāja vairākas dienas līdz aplūkoju visus spoki.lv nostūrus. Pievienoju pirmo rakstu. Pēc pirmā sekoja otrais, trešais un tā tālāk... Sākumā mans mērķis bija sasniegt augstāko līmeni un basta. Bija brīži, kad vispār gribējās dzēst kontu dēļ daudzajiem kritikas komentiem un mīnusiem. Bet esmu pie tā jau pieradusi un tas pateicoties jums spoki. Es vairs neuztraucos par kritiku. Es to vien gaidu, kad kāds kaut ko pateikts, lai es varu nākamajā reizē uztaisīt labāku rakstu par iepriekšējo!

92 16 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Ceru, ka lasot manus stāstus tavā sirdī arī ieplūst siltums  emotion 

13 0 atbildēt

Sākumā tu raksti, ka kritika un mīnusi tevi netraucē, beigās raksti, ka mīnusi apstiprina seklumu. Diezgan pretrunīgi. Un starp citu - kritika palīdz izaugsmei.

Par tiem pupu rakstiem - vai tu pievērs uzmanību rakstu vecumam? No "svaigiem" pupu rakstiem reti kurš to sasniedz. Un par zīmējumiem -tas ir tāpat kā ar literatūru vai sportu - katram ir kas sirdij tuvāks. Tev patīk māksla un dzeja, citam patiks hokejs, vel citam palūrēt, kā spēlē spēles, vēl citam uz kailumiem. Es piekrītu, ka to reizēm ir par daudz, bet tā tēma ir tik ļoti izrunāta - cilvēki liek to ko pieprasa. Ja jau šie raksti ir tik skatīti un plusoti, tad tak ir skaidrs, ka tas ir tas kas (diemžēl) lielai spoku daļai visvairāk patīk un interesē.

8 0 atbildēt
"Par katru mīnusu ko ieliksiet par manu rakstu, būs secinājums tāds, cik jūs sekli skatāties uz šo visu, kas notiek Spoki.lv." Šis teikums vien izsit vēlmi šo rakstu novērtēt puslīdz pozitīvi un vispār liek domāt par šī raksta/autora nenopietnību. Bet runājot par to kādi raksti tiek vērtēti labāk, kādi ne, ko šeit padarīsi? Visi brīvi paši izvelas, ko galu galā vērtēt pozitīvi, ko negatīvi, ko skatīties un ko neskatīties. Ko tu pats piedāvā?
6 0 atbildēt
uzlauza profilu un visi cepumi bija draudzenes profilā, tā nav uzlaušana, pati viņai gan jau iedevi profila paroli, un tikmēr viņa hops, pievāca visus tavus cepumusemotion
6 0 atbildēt

Šie infantilie raksti mani nomierina, atgādina vecos laikus, kad spoki.lv bija pilni ar sīkajiem, kas sevi apkaunoja, publicējot kakrakstus   emotion  

5 0 atbildēt

Tas nav pārspriedums. 

2 0 atbildēt

Man patīk, ļoti drosmīgi un patiesi, viss baibiņa, es ņemu tevi par savu palīdzi! emotion

2 0 atbildēt

eu, baibiņa, kur Tu nu tik gudra, par to kā gūglē meklēt nepiedienīgas, nerātnas lietas  emotion 

 emotion 

2 0 atbildēt

Nevar nepiekrist, ir tak pieaugusho sadalja arii Spokos tiem kas nevar roku no kraana atraut. Kaapeec ir pupi un pakaljas visur aarpus shiiis sadaljas man arii nav iisti skaidrs

0 0 atbildēt