local-stats-pixel fb-conv-api

No omes piezīmju klades (25)10

92 1

Nevaru sagaidīt Kalena rakstu sērijas turpinājumu par spoku aizkulisēm. Nu ko, atliek atkal ieskatīties savā piezīmju kladē, arī tur var atrast kādu sīkāku notikumu, par ko citur nekur spokos publiski nerunā.

Joprojām vēl sekoju KK gaitai. Lielas grūtības man sagādā spoku niku maiņas, kas rada pa kādai neprecizitātei manos ierakstos. Liels paldies Ghost Whispeper par sirsnīgo vēstuli manā pastā, kur viņš atklāj, ka ir vien tas pats laprikoniņš. Tūdaļ to izlaboju savās tabulās. Būtu priecīga, ja kāds vēl pats pieteiksies, ieraugot šadu manu kļūdu.

Šajā rakstā vēlreiz gribu pārcilāt Gremlina medaļas tēmu. Klanu karu prezidents - tik skaļš nosaukums ir šai medaļai, pagaidām to ieguvuši savā īpašumā tikai 7 dažāda ranga spoki.

Man kā nezinātājai radās jautājums, vai šo medaļu var iegūt arī otrreiz kāds no jau esošajiem šīs medaļas īpašniekiem.

BA agurs šorīt man paskaidroja, ka tā katram ir tikai vienu reizi iegūstama medaļa.

92 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

 Kā parasti - emotion 

2 0 atbildēt

Ja neesi pārliecināta par jaunā nika ''iepriekšējo'' īpašnieku, ieej tā lietotāja profilā un URL būs uzrādīts oriģinālais. Piemēram, kad piereģistrējos spokos, man niks bija Kalens, nevis KALENS. Tāpēc arī linkā uz manu profilu ir rakstīts ''spoki.tvnet.lv/profils/Kalens'', nevis ''spoki.tvnet.lv/profils/KALENS''

2 0 atbildēt

var redzēt ka kādam nav ko darīt emotion 

2 0 atbildēt
Klanu karu izlasīju kā Klaunu karu! emotion Nezinu, kas tas ir, bet varbūt jāmaina nosaukums?! emotion
1 0 atbildēt

Par to pēdējo rindkopu - man patīk kā tu to saproti. emotion

0 0 atbildēt