local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, kas man besī spoki.lv216

1984 85

Sveiki spoki.lv lietotāji, es jau labu laiciņu apmekleju šo portālu, bet šorit sanēmos un registrējos šajā mistiski pukainajā portālā, bet nu apsveikuma polšus pie malas un ķeramies pie problēmas

Lietas kas būs sarakstītas uz leju ir manas personīgas domas un uzskati, takā es lūgtu mani brutāli nenokakāt un ja pirms kaut ko ''jauku'' man vēlies teikt apdomā ka tas man ir pie vienas vietas.

Tātad lietas kas man riebjās spoki.lv

Atvainojos par negatīvismu ^^

Un jā tur ir kļūdas tākā es to zinu

un lūdzu nelieciet 13 kometaram minusus, tas tak ir joks dohh

1984 85 216 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 216

0/2000

Es arī esmu likusi identisku rakstu,bet tas bija sen. Toreiz vēl nebija komiksu ēras.

3 0 atbildēt

paskataties līdz kam nonākuši spoki ,re viens spociņš pāris stundu kā piedzimis ,bet viss jau besīemotion

3 0 atbildēt

Izveido rubriku spokos "Man besī..." un pelni cepumu kalnus. emotion

3 0 atbildēt

Lielākai daļai nevar nepiekrist!Tikai vienu būtisku punktu Tu esi ''aizmirsis'' pieminēt - par tiem,kas,ne tikai negrib lasīt,bet sačakarē labu tekstu un domu ar milzumdaudz gramatiskām kļūdām,tādējādi padarot rakstu nebaudāmu!Domāju,ka nojauti par ko iet runa!?emotion

2 0 atbildēt
Tad kad paši beigs priecāties par sviestu kkas arī mainīsies, kas mekle sūdus, atrod sūdus. Un ja atbalstīsim normālus rakstus viss ieies vecajās sliedēs. Pats esmu tā teikt viens no senajiem šeit. Protams lapa sāk lēnām maitāties, bet viss šeit ir musu pašu rokās..Kontrolēt..pieskatīt un veidot..tā kā veidojam labus rakstus..neņaudam un bus ok..
2 0 atbildēt

cik viss slikti, gatavais pasaules gals, spriezot pec dazhu labu vardiem komentaros un raksts tads, padebiils kopumaa, jo te smako pec kaut kada ainja zaldatinja, kuru vins ir iesutijis taisit provokativus rakstus it ka, lai atvertu acis administracijai un paspidetu. ja pat kadi lecigi gailji pametis spokus, domaju, ka nevienam no ta ne silts, ne auksts, tapec droshi atbrivo savas cieshanas un zuudi ka nebijis, tava vieta atnaks cits, neraizejies. otrs punkts, cilveki kaut kur steidzas, vini labak izlasis mazu tekstu, parbrauks pari dazham bilditem tai vieta, lai lasitu laika ietilpigu tekstu. shis saits drizak parvershas kaut kadu negatiivu pesismistu pereekli.. tapec apdoma kas vairak atbaida spoku auditoriju. :)

2 0 atbildēt

Šāda bērnišķīga čīkstēšana vēl, jo mazāk kaut ko atrisinās. Cik tev gadi, 14? Pasaki ar ko šis raksts atšķirās no tiem pašiem komiksiem? Visi izlasīs tavas sūdzības un pēc piecām sekundēm tiks aizmirstas. Un spoku auditoriju tu neizmainīsi, neuztraucies. Tas pats būtu ja dr.lv ļautu lietotājiem reģistrēties pēc noteikta gadu vecuma. Tu jau zini kādas sekas ar to būtu? tas pats kā šeit.

5 3 atbildēt

eii no tev pilnīga taisnība. cilvēki paši izvēlas, kādas personības viņi var būt internetā, bet daudzi, praktiski vairums izvēlas būt par stulbeņiem un izlēcējiem. piemēram- labu laiku atpakaļ jau bija raksts ar nosaukumu (ja pareizi atceros) " marijazakis= mazakuce?"  tas ir viens no nodiršanas rakstiem- komentāri tur NAV normāli, cits citu nodirš. :D es saprotu, arī man tur ir komentāri, es arī sevi nespēju valdīt uz tādiem cilvēkiem, kā mazakuce un/ vai marijazakis. :D 

ūūn arī man rakstos ir kkas no 9gag.com :D itkā cenšos, lai nebūtu nekas tāds, bet nu.. 

mūsdienu cilvēki manuprāt nespēj pareizi novērtēt lietas. nu- ja piemēram kāds čakls spocēns tulkojis tekstu, tad var jau to tekstu padarīt interesantāku- katrai rindkopai ielikt pa atbilstošam attēlam, kā bija " neej čučēt' rakstos, un arī nekaunēties un palielīties, ka pats tulkojis, tad ir lielāks gods lasīt. :D. Bez bildēm tas būtu viens liels teksta klucis, un protams, ka neviens nevēlētos lasīt. tas pats ir arī ar lielām rindkopām pie tiem pašiem attēliem. 

es tos čīkstētājus bieži vien nepamanu, parasti vienkārši " ķeros pie lietas" , proti skatos pašu rakstu, nevis ievadu. cenšos brīdināt jaunos spocēnus par čīkstēšanas sekām. :D 

par septīto sāku smieties. emotion labi teikts vismaz..

šadus rakstus, kā tavējais ir interesantii lasīt un komentēt, un man prieks, ka Tu uzcepi šādu rakstu. emotion

PALDIES!

2 0 atbildēt

Gribat troļoties? Braucat uz Norvēgiju, lienat alās emotion

2 0 atbildēt

es pēdējā laikā arī spokos ieeju labi ja reizi mēnesī. sakarīgus rakstus praktiski vai neviens vairs neliek, 99% komiksu no 9gag katras dienas pirmajām 2-3 lapām. meh.

2 0 atbildēt

Es jau drošvien pāranalizēju, bet lasot tavus tekstus rodas aizdomas, ka šis ir otrais profils kādam jau eksistējošam spokam, pēc teksta "Atkal jādomā es te dirsu plēsdama taisu rakstu pat sviedri pa pieri škīst, bet kāds slinks dirsa penem vienu bildi un tas kļūst par labāko rakstu", aizdomīgi, kā spoks ar 1 dienas vecumu un savu pirmo rakstu var justies ta itkā viņš būtu ko ieguldījis sarežģītos rakstos.

2 0 atbildēt

Nu sory bet no tavas gramatikas man acis asiņo.  Redzi man gan visvairāk besī tādi autori kā tu, jeb gramatiski indvalīdi, jo tava gramatika neklibo, tā brauc ratiņkrēslā! Un otrais..WNK WTF tava gramatika tur tik ahujena ka nevar saprast nevienu vārdu. Raksts kā tāds labs, tā jau to plusu itkā esi pelnijusi bet ar TĀDU gramatiku..... Piedod bet -!

1 0 atbildēt

Tu vēl dienu te neesi un jau man besī!emotion

1 0 atbildēt

Pilnībā piekrītu! Te pēdējā laikā ir ļoti daudzi raksti, kurus pat nav vērts skatīties,bildes vienādas un atkārtojas, komiksus sen vairs neskatos, un šķiet, un vispār nesaprotu kāpēc citiem rakstiem ir ielikts + emotion

1 0 atbildēt

Un tagad 90% komentu būs par to ka visiem kaut kas nepatīk spokos...

1 0 atbildēt

tad kāda stulba Vladimira pēc tu te reģistrējies? emotion

1 0 atbildēt

IZlasot šito rakstu vnk tāda sajūta, ka 14 gadīgajiem šeit vispār nav vietas un viņi neko nejēd zun  ir pilnīgākie lohi

1 0 atbildēt

man piemeram pohuj, kas tev besii, bez si raksta vareja ar iztikt.

2 1 atbildēt

Spoki nau blogs. Spoki nau 9gags. Spoki nau Google attelu sadaļā un Spoki arī nau tā vieta kur būtu jāstāsta "ar draugiem peidzēros" ar mazu neredzamu piepildi 'un vēmu'.

Spoki ir Spoki.

1 0 atbildēt

Cepumu kuces... :D tā bija mana raksta mīļākā daļa :D:D protams ka kavalitate neuzturesies lidz ar popularitat, jo salien visadi divaiņi kas liek stulbus rakstus iekšā, bet ar to ir jārēķinās ..un arī fakts ir tas ka vienmēr būs kāds kas ieliek tadu rakstu kas citiem nepatiks tāā kāā....! bet nu ja jauks raksts es viņu izbaudīju :D:D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »