local-stats-pixel fb-conv-api

Frida Kahlo - spoki.lv visu laiku labākā autore.24

108 4

Frida Kahlo - ļoti patīk šīs meitenes centība un profesionalitāte rakstu cepšanā. Raksti ir apjomīgi, sabalansēti ar viegli lasāmu, faktiem pilnu un interesantu tekstu, kurā vispār šķiet nav nevienas gramatikas kļūdas. Varu tikai apbrīnot šīs pacietību ieguldīt tik daudz laiku, lai varētu mūs priecēt ar tik interesantiem rakstiņiem. Neapšaubāmi, ja spoki administrācija gada beigās dotu medaļu "Uzlēcošā zvaigzne", tad Frida Kahlo manuprāt būtu galvenā pretendente uz to. Frida, ja lasi šo, tad lūdzu neapstājies un turpini iesākto. Tu ļoti skaļi sevi pieteici šajā konkurences pilnajā vidē un esi pacēlusi latiņu rakstu kvalitātes ziņā augstāk par visiem pārējiem, tāpēc nesēdi uz lauriem, bet turpini darīt ko dari. Tev šī latiņa ir jānotur, ja tu to nespēsi, es būšu pirmais, kas tevi kritizēs par to! Patīk, ka atsķirībā no citiem spokiem, kuri kopē viens otru vai raksta par neinteresantām un visiem sen zināmām tēmām, šī būtne ar saviem rakstiem vienmēr man pastāsta ko tādu, ko iepriekš es nezināju. Būtībā tu atver viņas rakstu un papildini savas zināšanas un tas ir labi. Tas palīdzēs tev pilnveidoties. Es ticu, ka atverot Fridas rakstus es kļūstu par gudrāku cilvēku. Ainiss13 nobāl Fridas priekšā, šis iedomīgais tips.

Ko es varu teikt pārējiem? Centieties vairāk. Te jau dažiem sanāk tīri baudāmi un labi raksti, bet līdz Fridas līmenim jums vēl jāpaaugas. Apsolu, ja centīsieties tad uztaisīšu rakstu līdzīgu rakstu kā šis arī par jums.

Kādam varbūt šķitīs, ka reklamēju šo autori, bet tā nav. Šis raksts ir veids kā es šai autorei pasaku paldies par to, ko viņa dara. Un mums vairāk vajadzētu novērtēt vienam otru, nevis kritizēt, piesieties par sīkumiem un likt tendenciozus mīnusus, kas attiecas uz rakstiem.

108 4 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

"Apsolu, ja centīsieties tad uztaisīšu rakstu līdzīgu rakstu kā šis arī par jums."

Es ļoti cenšos. Centība ir mans otrais vārds. Uztaisi rakstiņu arī par mani    emotion  

14 0 atbildēt

Wtf is this

11 1 atbildēt
Malacis. Paslavēji Frīdu, kas tiešām forša autore, bet saki man El Bel, ja jau tavuprāt vislabākā - kāpēc jāslavē ne no profila tava īstā?
11 1 atbildēt

Te ir daudz labu autors, un viņus nav iespējams salīdzināt, jo katram ir sava sfēra, savs jājamzirdziņš.  emotion 

8 0 atbildēt
Paldies, ka izteici savu viedokli, bet es domāju, ka neviens tev tomēr nepiekritīs, tiešām neesmu es labākā.
5 0 atbildēt

 emotion  kaut ko biju lasījis, labi, bet pārāk gari, lai visu rakstu izlasītu.... emotion 

4 0 atbildēt
Els Bels, sikelsā Wtf is this thing bruh
3 0 atbildēt
Nav viņa labākā, ir daudzi labāki autori ar tik pat lasāmiem rakstiem.
4 1 atbildēt

Pateikties var arī zem katra raksta  emotion 

2 0 atbildēt

piekrītu emotion uzslava gan Frida Kahlo, gan Els Bels par labajiem vārdiem

2 0 atbildēt

jaa,laba vai labs... emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Šokējošs raksts emotion Frida es domāju Tu varēji pieteikties Saeimas vēlēšanās. Lai cik jocīgs nebūtu raksts, piekritīšu autoram, raksti tiešām kvalitatīvi un lasāmi. emotion
0 0 atbildēt