local-stats-pixel fb-conv-api

Diena jaunu pārsteigumu pilna (papildināts)7

148 12

2018.10.01.

Pārsteigumi mani sagaidīja jau rīta pusē, kad ielogojos jaunākajos rakstos.

Pat sabijos, kad pirmo reizi paskaļi atskanēja aplausi. Nomierinājos un turpināju skatīt gan labākos, gan karstākos rakstus, bet īslaicīgie aplausi sāka mani pavadīt gandrīz ik uz soļa. Neesmu laba datorspeciāliste un nodomāju, ka kaut kāda kļūme manam datoram, jo šīs skaņas neizdevās atslēgt. Tomēr šī aplausu skaņa šķita tik pazīstama un jau bieži dzirdēta. Vēlreiz uzmanīgi pārlūkojot rakstus, ieraudzīju trokšņu vaininieci te - manu vakardienas atminēto krusteni mīklu sadaļā.

Steidzu uz mīklu forumu, lai uzzinātu jaunumus, bet tur viss ikdienišķi kluss un paziņojuma nekāda. Gaidīju par jaunumiem kādu oficiālu paziņojumu tepat rakstu sadaļā, kaut vai dažos vārdos par gaidāmām izmaiņām.

Papētot vairāk ar saviem vienkāršotiem paņēmieniem konstatēju, ka mīklu minēt rakstu sadaļā piedāvā tikai reģistrētiem lietotājiem.

Neslikta reklāma lai iesaistītu minēšanā jaunus minētājus, jo reāli piedāvāto mīklu minēt no rakstiem var.

Es un daudzi vecie minētāji regulāri pērkam par naudu VIP statusu. Tas statusa īpašniekam atļauj minēt jaunās, tekošās dienas mīklu. Pārējiem pieejamas visu iepriekšējo dienu mīklas.

Ko šāda iepriekšējās dienas mīklas minēšanas iespēja dos VIP statusa pircējiem? Domāju, ka tādiem kā man, kas darbojas arī rakstu sadaļā būs tikai pamudinājums turpmāk netērēt naudu VIP statusa iegādei un mīklu minēt nākošā dienā pēc publicēšanas.

Nāks jauna diena, nāks jauni brīnumi, jo visa pasaule ar tiem pilna. Visa rezultātā tapa bilde ar humora pieskaņu, jo pārāk nopietni to visu neuzņēmu.

148 12 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

  emotion  

kas jaadara ar izlozeeto "cuukas laimi" un kur vinna palika emotion ,varbuut kaads zin? emotion

5 0 atbildēt

Par tām "plānotajām darbībām" kaut ko nesaprotu, vai tiešām tiek izvēlēti minētāji vai mīklas, kuras kaut kādā veidā publicē agrāk, pat pirms "pusnakts", jo līdz šim krustskaitļu mīklās ir bijis tā, ka atminēšanas laiks tiek fiksēts iepriekšējās dienas laiks ap 23:58, šorīt tādu brīnumu ieraudzīju arī Sudokos ...  emotion 

4 0 atbildēt

Šis ir no sērijas, kad ļaudis uzreiz skrien uz Bez Tabu, bet atbildīgajai insitūcijai ne reizi nav ziņojis par notikušo emotion Laikam seniori joprojām dzīvo pēc padomju sistēmas - domā, ka neviens tāpat neuzklausīs emotion

2 0 atbildēt

Tev ieteiktu - pirms kaut ko apgalvo, viepirms pārbaudi!

2 0 atbildēt