local-stats-pixel fb-conv-api

Baisi trakais Helovīnu stāsts6

Īsts Epicentrs šodien Rīgā notikās. Pusdienu laikā Bitchere ar faktiem uzmācās. astraalis sēdās savā SkyWay un uz Baltkrieviju notinās, bet Lestets saskatīja tajā citplanētu ziņojumu. "Pilnīgs sviests un what the fuck!" kopduetā wTTF un wtfs nokliedzās.

Dark Magician tikmēr brūvēja burvju picu. Tādu, lai piepildītu savu punci, Lāciz migu un vēl pāri paliktu. Torators gandrīz kā toreadors spoku meitenes kacināja, bet Vietējais Karalis asinis tecināja. Kamēr pyrathe ap biroja ēkām ar meklētāju dancoja, visus dārgumus Ciema Sensejs fiksi saslaucīja, bet tad asinskāro Kalenu ieraudzīja un lādēdamies par slikto sētnieka amatu nesās mājās ko nagi nes. Tālu gan viņš netika, jo kāju priekšā Perversi lika. Tiesa pilnīgi nejauši, jo Perversi bija izgūlies uz soliņa, skaistu meiču un omīšu bildītes spokos lika. Pāri visiem pārlaidās PutniņšElīna, kurai maisā mētājās DiskoSeene.

RichardsC kokteili uzmauca un to pašu spoku dāmām uzsauca. Kamēr dāmas kokčiku malkoja, draiskā roka pa galdu draiski braukāja. ezkins cepa ķirbīti. No ķirbīša izlīda Lucifers, bet uzpīdēja kārtīgs sunshinee, kas lika Luciferam bēgt atpakaļ no kurienes nācis. Aleksa52 rakstīja, ka ir izredzētā, jo viņai vēl nav uzskrējis virsū Samss ar savu nemirstīgo īkšķīti, kamēr kaķūns laiski murrāja, lasot kaķu pornozvaigžņu noslēpumus. The Diāna ieraudzīja to, ka kaķūns paslēpis viņas vīna glāzi un aizvietoja to ar puķu vāzi. rasiks iegrāmatoja to, ka Eduards nav pamanījis kļūdainu mīkliņu, bet viegli pār kokiem pārpūtusies breezy18 izcepa kūciņu. Pār aizsalušo kanālu pārslīdēja slida, bet turpat krasta malā palēkāja Līdaka ir Dievs. No Brīvības Pieminekļa malas visu vēroja Liver, bet Ghost Whisperer atskaņoja "Believer". Elys kanālmalā paplūkāja puķītes, bet Dindinja visur bungas dindina. No rakuma izlīda kurm1s, bet no kabatas tam izkrita kapeika. Mūsdienu Domātājs,domāja kā to labāk pacelt un kamēr viņš tur domāja, to komunists apsteidza. Ja tu tiki galā ar šo, tad Helovīni jāpārdzīvo. Cienā vai izjokošu, sveiciens no Dark Magician baisajos, spocīgajos svētkos.

113 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Atkal- vienreizēji! emotion emotion
5 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Briesmīgs savārstījums. Iepriekšējie bija labāki.

0 0 atbildēt

Pa cmuko! Bilde vispaabaa fantastiska!  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt