local-stats-pixel fb-conv-api

Aicinājums visiem plikumu nīdējiem spokos180

889 16

Sveiki. Vakar ievēroju, ka pievienots kārtējais raksts par to, ka plikumi spokos ir krietni par daudz un to rakstu autorus vajag sadedzināt uz sārta, tāpēc izlēmu padalīties ar zināšanām un beigu beigās piedāvāt arī savu versiju šīs lietas apkarošanai. emotion

Papildinājums: Pēc 16 stundām kopš raksts ir aktivizēts, es saprotu, ka vairums cilvēku nesaprot/nevēlas saprast pašu problēmu. Tiek čīkstēts par to, ka administrācija lohi un neko nedara lietas labā, lai gan ir zināms, ka nekas netiks mainīts (un tas nav atkarīgs no administrācijas). Kāpēc turpināt malt vienu un to pašu? Ja aizver durvis, tad jālien iekšā pa logu. Tieši tādu risinājumu es šai rakstā piedāvāju.

889 16 180 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 180

0/2000

Ļ.cien Kaķūn!

Man ir prieks, ka es esmu veicis pamanāmu ieguldījumu 'Spoku' conentā, citādi Tavā rakstiņā nebūtu atsauces uz to.

Piedāvājums piespamot spokus ar vieglu porno bija tikai provokācija tēmas attīstīšanai. Nepiederu pie kratītājem. Man nav ne laika, ne intereses sērfot pa tīklu meklējot bildītes janisjanis un tevocis sems pataloģisko tieksmju apmierināšanai!

Tavs prieklikums problēmas risināšanai neder. Tas nestrādās, tā pat kā nestrādā visi pretpakaļu raksti. Kā sapratu no tevis teiktā - 'pikantās' bildītes it-kā piesaistot publiku no citiem resursiem. Tātad, tās ir nepieciešamas?

Mans prieklikums ir pavisam vienkāršs:

... portāla 'dzinējā' jau ir iestrādāts mehanisms, 'bloķēt lietotāju'. Tas gan ir domāts, ka ir iespēja liegt kādam konkrētam lietotājam sūtūt sarakstes vēstules (spamot).

Šo funkciju ir ļoti vienkārši nedaudz pielāgot citām vajadzībām, proti - es 'atķeksēju', piemēram janisjanis70, un tikai es nekad neredzu viņa brīnišķīgās daiļrades augļus.

Tas nevienu nediskriminē. Tā būtu tikai manu (vai jebkura cita lietotāja) tiesību respektēšana, kas nekādi nemaina portāla 'contentu'!?

Nu un sīkie dročītāji, kas vēl īstu dzīvu sievietes pakaļu nav redzējuši - varēs lietot šo portālu 'pasaules izzināšanas' virzienā pilnīgi netraucēti.

0 0 atbildēt

Neviens jau nerunā par aizliegsanu.Ir taču sadaļa +18,kur var likt puskailas un kailas bildes. Un tie kuriem patīk,var skatīties pēc sirds patikas. Man arī neinteresē puskailas sievies. Bet tādas bildes ir saliktas pa vidu starp citām.

0 0 atbildēt

Man darbā tiešām neērti vērt vaļā spokus tikai šī slimā kontenta dēļ.

Ko tad administrācija un spoki apmeklētāji vēlas kvantitāti vai kvalitāti?

Un vēl, es ierosinātu neļaut komentēt anonīmi!(Cilvēkam jāmācās atbildēt par saviem izteicieniem un komentāriem)

Noteikti atkārtošos bet veltīts lūriķiem un droņītājiem.....ir tādas vietnes kā xvideos un Pornhub variet tur izklaidēties līdz plaukstas tulznās!

0 0 atbildēt

Ak, vai! Cik žēl. Nav man māsa. Tās preteklības izpaliks.

0 0 atbildēt
Viss, ko jūs varat ir pazemīgi lūgties autoriem, lai neliek tādas bildes titulā, bet tā nebūs, jo nu..clickbaits emotion
0 0 atbildēt

Plikumu vietā tad vajag ko citu likt, tad varbūt pazudīs pieprasījums

0 0 atbildēt

Ko var nīkuļoties? Plikumu nekad nevar būt par daudz. Punkts.

4 5 atbildēt

Kaut kā taču jāveicina demogrāfija.

0 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »