local-stats-pixel fb-conv-api

Aicinājums visiem plikumu nīdējiem spokos180

889 16

Sveiki. Vakar ievēroju, ka pievienots kārtējais raksts par to, ka plikumi spokos ir krietni par daudz un to rakstu autorus vajag sadedzināt uz sārta, tāpēc izlēmu padalīties ar zināšanām un beigu beigās piedāvāt arī savu versiju šīs lietas apkarošanai. emotion

Papildinājums: Pēc 16 stundām kopš raksts ir aktivizēts, es saprotu, ka vairums cilvēku nesaprot/nevēlas saprast pašu problēmu. Tiek čīkstēts par to, ka administrācija lohi un neko nedara lietas labā, lai gan ir zināms, ka nekas netiks mainīts (un tas nav atkarīgs no administrācijas). Kāpēc turpināt malt vienu un to pašu? Ja aizver durvis, tad jālien iekšā pa logu. Tieši tādu risinājumu es šai rakstā piedāvāju.

889 16 180 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 180

0/2000

Pieprasījums veido preci emotion

3 0 atbildēt

Give us more boobs.  emotion 

3 0 atbildēt

Prieks,bet nekais jau nemainīsies,kamēr paši nemainīsim !Un dupši un krūtis ir skaistas,bet katrai lietai savs laiks !!

3 0 atbildēt
Par lietu runājot, liela daļa saka precīzi. Kāds pieprasījums, tāda prece. Liekas, ka lielākā daļa no spoku apmeklētājiem ir zem 15, kam uznācis kaut kāds kaķu laiks un vienīgais, kas internetā interesē ir tie paši plikie dibeni un neglītās slāvu meitenes, tāpēc arī tie raksti tiek plusoti un tiks plusoti. Izveidot kaut kādu erotisko sadaļu priekš mazajiem puišeļiem, vai vnk visus šitos rakstus pārvietot uz tīņiem+ sadaļu, lai jau tiek tās bildes, bet vnk, lai tās n-tās galerijas nav karstāko vai labāko sadaļā un nav kauns spokus šķirstīt kad cilvēki apkārt.
3 0 atbildēt

what tge fuck kaķūn ko tu vispar dari ar savu avataru

2 0 atbildēt
Tie, kas kaunās no kaila ķermeņa ir vai nu reliģiozi, vai dzīvo viduslaiku tumsonībā. Tu zem drēbēm esi tāds pats kā visi citi, tikai atšķirības ir divas 1) Tev starp kājām ir dzimuloceklis vai vagīna ( sauksim lietas īstajos vārdos, neizdomājāt visādu koda vārdus ) 2) Vai tavs ķermenis ir kopts vai nav ( tu vari būt spalvains, resns vai gluds un trenēts ). Un to plikumu šeit nav nemaz tik daudz. Atšķirība ir tā, ko mēs patiesībā gribam redzēt un par ko cepties. Mani vairāk uztrauc nevis tas, cik smuki dibeni parādās spokos, bet pēdējā laikā Kardašjanu bums un tas, ka sāk palikt maz izglītojošu rakstu vai interesantu rakstu...
3 1 atbildēt

Ar plikumiem ir tāpat kā ar naudu!! Par daudz nebūs nekad! emotion

4 2 atbildēt

Un tās celkas, kas čīkst, ka nevar spokus skolā atvērt plikumu dēļ, jums nebūtu jāmācās un jākomunicē ar kl.biedriem?

3 1 atbildēt

Kur problēma ?  Ja raksts satur plikumus tad liekat sadaļā 18+ ,jo tur ir tikai dupši un krūtis un nekāda lielā bēda nebūs, jo 18+ neatbils savam "nosaukumam" drīzāk 14 +   emotion    emotion  Ja raksta titulbilde ir nepieņemama tad visticamāk raksts arī būs par to pašu tā ka droši metat visus šos 18+ sadaļā !! Ja raksta autors negribēs atrasties šajā sadaļā tad atiecīgi, lai maina foto, bet no otras puses atkal karojam par sievietes ķermeni, kur tas drīkst parādīties un kādiem standartiem jāatbilst  ak jūs "preces"

2 0 atbildēt
Ja ir saistīs par raksta tēmu, tad tas ir ok.
2 0 atbildēt

Ja pa Latvijas televīzijas kanāliem dienā ietu softporno to uzreiz aizliegtu, šeit administrācijai poh, nemeklē problēmu. Nekādas ētikas normas. Lai jau popalarizē tālāk visas šīs izvirtības, tad brīnās, kas notiek ar mūsdienu jaunatni, kāpēc visas nepilngadīgās jau tik mauciskas un bērniem dzimst bērni. 

Ir tak pieprasījums, problēmu nav.

21. gs. norma. Tā tik turpinam atīstīties.

Tā vietā, lai vienreiz ieviestu jaunus noteikumus, šo rakstu iemešanai pie sadaļas tīņiem +, kā tas mums visiem likās norm pirms vēl 5 gadiem un viss. Perversie sērfo pa tīņiem + sadaļu, kur bez pārmetumiem visi "Jāņi" var publicēt savus rakstus, nemaisot gaisu pārējiem pie kopējiem rakstiem.

Administrācija   emotion    emotion  

4 2 atbildēt

Risinājums elementārs - profila iestatījumos ķeksis "negribu NSFW saturu pirmajā lapā". Pēc noklusējuma - bez ierobežojumiem, redzot visu kā parasti.

VISS.

Cilvēki redzēs mazāk satura, to varēs jebkurā laikā apskatīt īpašā sadaļā, ja gribēs. Bet arī sapratīs, kādēļ mazāk satura. Īpaši apdāvinātajiem - var mūžīgu paskaidrojumu rādīt ar to saiti uz īpašo sadaļu.

Nesaprotu, par ko diskusijas vispār. Ja ziemā salst rociņas, nevajag strīdēties, cirst rokas nost vai ne. Tiem, kam salst, vajag vienkārši uzvilkt cimdus. Un visi laimīgi.

2 0 atbildēt

Tad vajag šo spēju padarīt lētu. Nav jau tā ka tās cenas nebūtu izzīstas no pirksta.emotion

2 0 atbildēt
I avatarsI

Karoče lieta tāda, man galīgi poh, bet sabiedriskajā dzīvē jāpiedalās, redz izsaku savu viedokli.

3 1 atbildēt

Eh, tikai cilvēki, kuri tiešām grib kaut ko lasīt lēnām pazūd... Biju pacēlusi lasāmus rakstus, ļoti maz plusu nopelnījās.

Un ja cilvēki sāks likt kkādu vieglo gore un tas audzēs jums klikus, būsiet ar mieru?

2 0 atbildēt

Ideja laba, bet diez vai realizēsies. emotion 

2 0 atbildēt

Fakts par čīkstētāju rakstīšanas (ne)aktivitāti ir labs. emotion

2 1 atbildēt

Bez izaicinošas bildes titulenē-mazāk skatījumi, mazāk plusi, mazāk krutuma punkti, tas nozīmē man, ka ilgāk ir jāsēž 12lvl. emotion

2 1 atbildēt

Plikumu vietā tad vajag ko citu likt, tad varbūt pazudīs pieprasījums

0 0 atbildēt

Neviens jau nerunā par aizliegsanu.Ir taču sadaļa +18,kur var likt puskailas un kailas bildes. Un tie kuriem patīk,var skatīties pēc sirds patikas. Man arī neinteresē puskailas sievies. Bet tādas bildes ir saliktas pa vidu starp citām.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »