local-stats-pixel fb-conv-api

AK pirmajā dienā (papildināts)12

32 17

Katrs spēlētājs ierāvies kā kurmis alā un nezin, kas pasaulē notiek. Mēģināju saprast cik no pieteiktajām komandām ir startējušas. Pēc iepriekšējo konkursu pieredzes atceros, ka starpposmos nekādas oficiālas ziņas netiek no organizētāja puses sniegtas, uztaisīju atkal savu punktu skaitīšanas tabuliņu, lai pašas spēkiem pasekotu notikumiem. Pēc atrastiem publicētiem rakstiem konstatēju, ka pagaidām sekmīgi startējušas ir 7 komandas.

No komandas 4. Labākie - Karolīna Veisbuka2, MrJebzy ir parādījies pēcpusdienā 18:12 raksts ar maldinošu nosaukumu http://spoki.tvnet.lv/receptes/Autoru-kari-1diena/874456 , kas ir vienkāršs raksts un manuprātneatbilst AK noteikumiem. Pievienošu savu tabuliņu, kurā piefiksēju stāvokli vairākas reizes pirmajā dienā. Kādas ir jūsu domas par pirmo dienu?

Visu dienu priekgalā turas kāds pajauns spoks un tas sola interesantus pavērsienus. Varbūt ieraudzīsim jaunas zvaigznes?

32 17 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

twerking čiekuri godpilnajā pēdējajā vietā  emotion  emotion 

5 0 atbildēt

Un jēga no šī? Tāpat arī par 4. komandas rakstu - vai pirms spriešanas par to, ka tavuprāt neatbilst noteikumiem, vispirms nebija jāpaprasa man, ko par to rakstu saku?

3 0 atbildēt

Ieliku, kad varēju, izskatās - nebija jēgas emotion

0 0 atbildēt

Skaisti. Paldies, par padarīto darbu, tagad varu zināt vai ir vērts censties.  emotion 

0 0 atbildēt

Nu gan Tev vaļasprieks, pacietība un interesa, man piemēram nav laiks veikt šādu analīzi, jau kuro reizi apbrīnoju Tevi, Tu varētu būt Spoku dzinējspēks un Administācijai ierādīt savu vietu. Tu radi milzīgu darbu, vismaz centies Spoku profīlu atdzīvināt, paldies Tev. emotion  emotion  emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Paldies visiem erudītajiem un gudrajiem par lielajām mīnusu veltēm. Es jūs visus mīlu. Nevaru paciest tikai vienaldzīgos. 

0 0 atbildēt

cik labi , ka man šitais nerausta....  emotion 

0 0 atbildēt