local-stats-pixel fb-conv-api

AntiSpaisera pārdomas3

Spaiss,problēma ,kas jau ilgu laiku ir aktuāla,par ,ko tagad runā. Tas liek aizdomāties. Daudzi runā - nekas jau diži nav iekavēts. bet vai tiešām?

Spaiss Latvijā jau ir gadus 8. Saskāries ar to esmu daudz. Nē,pats neesmu lietojis un arī netaisos. nav man vēlmes riskēt bojāt savu veselību un dzīvi. Un nē, es nesmu paipuisītis ,memmesdēļiņš. No aliņa ,laba aliņa neatsakos. Ar spaisu esmu saskāries ,jo agrak bija apkārt daudz cilvēku,kam tas patika. Tad,kad par to runāja tikai tie,kas viņu lietoja. Kad neviens īsti nezināja,kāds tas mēsls patiesībā ,ir .Kad visi to sauca par lētu, diezgan sūdīgu zāli.Kad tas draņķis tikko ienāca. Bet pretīgi uz to skatīties jau tad bija. Jo īpaši pēc tam,kad pieskrēja 2 puikas 13 gadiem un lūdza vai varu viņiem to mēslu nopirkt. Tas lika man saprast,ka kautkas nav īšti tīŗs ar to spaisu un tadiem mēsliem. tas bija pirms gadiem 3. Es neizprotu kāpēc cilvēki to draņķi lieto. Jēga? Sapis veselību, iztērē milzu naudu. ja 2 eiro vai cik nu maksā viens g nav daudz,bet kad rodās atkarība,tak dienā noteikti vajag daudz lielākas summas.Iedomājieties paši,vieglāk būš saprast tiem,kas pīpē parastās cigaretes,ja jums katru dienu vajag nu paciņu,kas ir 10-20 cīgas un maksā apmēram 3 eiro. Spaiserim viena deva būs tie 2 eiro,un tad šadas devas ja vajadzēs 10 šadas,kur viņš raus katru dienu 20 eirikus?Jaunam puišelim vai meitenei,kur raut tādu naudu? diez vai vecāki arī katru dienu dos tik daudz,pat ja dirsīs ,ka mācībām vajag,nemaz nerunājot, ja mazais spaiseris pieies un lūgs mammītei iedosi man uz nedēļu 100 eiro spaisam..Tāpat arī tas,ka diez vai kāds spēs to izārstēt- tikt vaļā no atkarīas robežojas ar ļoti, ļoti grūti/neiespējami. Tam vajag mizlu apņēmību un arī naudu. Atkal nauda. Un cik cilvēkiem palīdzēs valsts? Veseliem 6 gadā.. Vai ir vērts sačakarēt domāšanu,pazaudē tuvos cilvēkus? vai tas ir vajadzīgs? Veči,Meitenes. Nah to spaisu!

84 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

es arī uzrakstīšu cik ļoti man napatīk spaiss - Ļoti

7 0 atbildēt

Nah to spaisu! emotion

3 0 atbildēt
Nah to spaisu, tikai nez kapēc slimnīcās tiek nogādāts vairāk un aizvien vairāk triperu. Tiešām brīnos kad skolās nav veselības mācības. Brīnos kad spais ir izskausts kaimiņos baltkrievijā un nav apkarots plašajā krievijā kur putinam tā rūp krievu tautiešu labklājība tā ka jāatņem vesala citas valsts daļa. Ar to vajag cīnīties klusām. Tirgotāju kad saņem ciet triju liecinieku klātbūtnē uz vietas likvidēt. Pēc kādiem trim tādiem gadijumien informācija par tirgošanas bīstamību tirgoņu starpā izplatītos gana ātri un citiem pilsoņien nebūtu jāsatraucas. Tagad ar vankšķēšanu presē un internetā, aizsmakušu bijušo triperu īdēšanu par pieredzi, panāk savu liekot bērniem dzīties pēc vieglas lētas pieredzes gūšanas.
3 0 atbildēt