local-stats-pixel fb-conv-api

7 fakti par spaisiņu 1.daļa14

43 9

Tātad daži fakti par spaisu.

43 9 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Smadzenes
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Man laikam ar matemātku sūdīgi, bet neredzēju te 10 faktus......

8 1 atbildēt
visi fakti no pirksta izzisti! 1. spaiss tika izgudrots 2005. gadā, turklāt vārds "spice" bija firmas nosaukums, bet tagad mēs visu šo produkciju tā saucam.----2. spaiss rīgā jau ir nopērkams 47. bodēs.----3. No shit, rīgā ir visvairāk iedzīvotāju salīdzinot ar citām pilsētām.----4. diemžēl, bet vairāk, jo vakar vien ieveda 13, aizvakar 19! -----5. No shit, tā ir ar jebkurām narkotikām, un nevajag, ka šitās ir legālas!-----6. Tā nav, vakar vēl lasīju par šo problēmu kaimiņvalstīs----7. Ja jau tā, tad kā Lietuva "tika galā"? sapinies fantazījās?:)----Es it kā eju 1. ģimnāzijā, bet līdz 10 skaitīt vēl tagad nemāku. . . njā.
8 2 atbildēt

Veletos parbaudit faktu patiesumu un vietu no kurienes tu izravi sadu informaciju, jo sak likties kad tu to izvliki sev no dir**s.

Gribeji izdomat 10, bet parkurijies un izdomaji 7. emotion

3 0 atbildēt

Spice jeb garšviela ir tikai viens konkrēts augs salvija kas aug gan savvaļā, gan pimājas dārzos.

Bet dzādie augu maisījumi, kas piesūcināti ar psihotropām vielām nav spice.

0 0 atbildēt

Man tā nepatīk ka cilvēki iznieko savu dzīv un naudu spaisam! Nēnu labi tā ir viņu dzīve, bet nu nav vērts to izniekot lietojot spaisu, narkotikas, alhaholu u.t.t! emotion

0 0 atbildēt

Tie nav fakti -tie ir slima suņa murgi, daudzi spaisa lietotāji bija debīli arī bez spaisa, tāpat ir ar alkaholu u.c. Lai arī esmu saskāries ar pinīgi adekvātiem un intelektuāliem cilvēkiem kas sintētiskos kanabinoīdus ir lietojuši attkārtoti. Nez cik sapuvušam jābūt cilvēkam bez nekādiem pierādījumiem tādas lietas apgalvot, nu nav viss tā kā tu to vēlies.

0 0 atbildēt

xprusaks - virsrakstaa ir rakstiits, 7 fakti - lol ;D

0 2 atbildēt