local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone vai Android?119

532 7

Vai arī tu esi sastapies ar šo izvēli? Parasti starp tik ietekmīgiem brendiem ir grūti izvēlēties, tāpēc šajā rakstā pastāstīšu par to, kā atrast īsto!

532 7 119 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 119

0/2000

Beidzot labs raksts, kur ir salīdzināšana bez viena vai otra nodiršanas. +++

72 1 atbildēt

Salīdzināt Android un iOS uz mobīlajiem ir tieši tas pats, kas salīdzīnāt PC un MAC ...  Abos ir pieejams viens un tas pats, pirmais attīstās vairāk un biežāk, otrais beztolkā pieliek 200-400USD par attiecīgi telefonu vai katru datora komponenti.

Tā ir un tā vienmēr būs, Android un PC būs pieejamāks un lētāks, un dažādās variācijās atbilstoši lietotāja vēlmēm, iPhone, iPad un Mac vienmēr būs ar uzpūstu cenu par tieši to pašu piedāvāto specifikāciju.

35 6 atbildēt

Tu aizmirsi pieminēt ka izvelkot no kabatas jaunāko iPhone modeli virtuālais krāns pastiepjas vismaz par 2cmemotion

23 2 atbildēt

Tā jau gaumes lieta citam patiks androids, citam iphone. Pats pieturos pie androida. emotion

22 5 atbildēt

Mana izvēle -izturīgs 2 gadus vecs nokia telefonsemotion

15 1 atbildēt

Ta kāda jēga no tā iphone... Uzcenots līdz debesīm un tie ļoti labi palīz mentiem, jo raksta log failus. Androīdam ir nākotne, viss uz opensource rakstīts :) tas vien visu izsaka. Tāpēc Nokia arī iebrauca auzās ar savu simbiāni.

18 5 atbildēt

Viss jau butu normaali, bet kapec salidzini iPhone, kas ir telefonu brends ar Android kas ir operetajsistema? emotion Vajadzeja salidzinat iOs ar android.............!

9 0 atbildēt

Android foreva emotion manuprāt daudz vienkāršāks, vieglāk pieejams, var pieslēgt daudz dažādas vajadzīgas funkcijas, atbalsta flash un vispār super OS, gribu arī planšetdatoru android emotion iphone ir vnk kaut kāds blats.. bet nu ja ir vienalga, kā saka galvenais, lai zvana un ir jaunmodīgs telefons pietam ja vajadzīgs zīmols, tad jau arī kam iphone var būt pa prātam.. bet tā kā es tos telefonu katrus divus gadus mainu, es nevaru atļoties 400 ls tērēt.. labāk kattreiz jaunu un kaut ko interesantu emotion

10 2 atbildēt

Es par Iphone emotion

Par to flash gan ir mazliet sadirsts , nav tā ka katrā lapā rāda ka vajag adobe flash player, to tikai vajag ja atver kādu video mājaslapā kas nav ielikts youtube.com vai vimeo.com , nerāda piemēram video kas dr.lv augšuplādēts

2. Ir super viegli rakstīt uz iphone, ātri viegli, daudz opcijas, un var izvēlēties tastatūru valodu , uz android nekad nevarēsi uzturēt 5 dažādu valstu klaviatūras. tākā tas arī +++

3. Cik esmu lietojis androīdus tad tie nekad nestāv līdzi iphone ātrumam līdzi un kvalitātei. Lietojot androīdu es jau būtu prātā sajucis, dēļ tā lēnajām funkcijām un diezgan lielo lagošanu.

4. Iphonam nekad nebūs problēmas aukstā laikā, citi sūdzās ka -20 grādos telefons nedarbojas, kamēr es lietoju visu normāli un tāpat kā nekas nebūtu noticis :) 

5. Spēles/Aplikācijas Iphone spēles ir tik tiešām satriecošas, ja spēle aizņem jau 1+ gb tad jau paši zinat kam tur ir jābūt, izcila kvalitāte, aizrojošas misijas utt. Gandrīz vai kā uz datora . 

Es visu no pieredzes ;) 

Tas nekas ka iphone maksā dārgāk, bet ar to līdzi nāk arī kvalitāte un iespējas.

12 7 atbildēt

Kamēr vien zvanīšana ir primārais, piekrītu. 

5 1 atbildēt

Vēl viena lieta - lielai daļai androīdu, un visiem jaunajiem HTC ir gorilla screen, kurš izturēs ļoti daudzus kritienus un triecienus, kamēr iphone ir kaut kāds parastais, no izkausētiem maximas maisiņiem un salvetēm taisītais ekrāns, kurš 50%, ka izšķīdīs pie pirmā nopietnā kritiena.

Un jā, tas nav izdomāts, pats esmu redzējis kā iphone ekrānam pietiek kaut vai tikai ar pusmetru augstu kritienu, lai aizietu pie dieviem.

Ja pat neņem vērā idiotisko cenu, domāju, ka androīdu vadošie telefona modeļi ir absolūti labāki par iphoniem.

7 4 atbildēt

2. Ir 5  iPhone un 3 iPad + 4 iPod Touch lai gan pēdējos divus nevarētu pieskaitīt pie telefoniem, bet ja jau pieminēji iPad.

Pats lietoju iPhone, jo patīk vienkāršība. Pirmstam bija Android, bet nepatika ka miljons un viena nevajadzīga iespēja

5 2 atbildēt

Un tāds vispārējs komentārs - tie kas pārlieku slavē apple .. viņi vnk ne sūda nezina par tiem telefoniem .. tikai tāpēc ka tas ir populārs un slavens un dārgs .. Tāpēc uzreiz labākais..

Es protams neatteiktos arī no apple .. bet godīgi sakot .. tikai dēļ dizaina .. man nekādīgi nepatīk iOS ..

Androidam arī ir daudzi mīnusi bet paciešu kaut cik..

3 0 atbildēt

Nomaini nosaukumu uz: Android vai iOS!

2 0 atbildēt

Pašam arī ir androīds un esmu apmierināts :)

4 2 atbildēt

iPhone

1 0 atbildēt

Iphone jau nekas īpašs nav .. ne labāks ne sliktāks par android ..

Bet tās cenas .. pārāk augstas .. ja var dabūt jaudīgāku aparātu par 200 latiem lētāk kā piedāvā apple tad .. nuu.. ir jēga taisīt traci par to visu..

Jo tas nav normāli

Piemēram apple portatīvie .. sistēma ir vnk dirsā .. bet maksā 1000 ls dēļ zīmola

Es pats nopirku samsung portatīvo pa 600 latiem .. sistēma bija uz pusi labāka kā tam apple datoram bet maksāja par 400 latiem lētāk..

1 0 atbildēt

Audi ir uzpūsta cena, es labāk ar opeli braukt var radio ir utt emotion , Androidam nav odziņa, viņš ir pavirš

1 0 atbildēt

Andriod OS ir ļoti daudz labas un bezmaksas programmas, ka arī interface ir šķietami draudzīgāks nekā iOS, un apple kad kaut ko nepieciešams lejupielādēt tā uzreiz javer maks vaļā. Personīgi uzskatu, ka android viedtālruņi ir ļoti labi sevi parādījuši, savukārt iphone uzskatu vairāk kā kulta lietu

1 0 atbildēt

Sakat ko gribat, bet ar zirgu ir labāk pārvietoties, nekā BMW, Mercedes, Volvo utt. emotion

2 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »