local-stats-pixel fb-conv-api

Windows Phone 8.154

624 10

Sveiki Spoki, šoreiz ieskats jaunākajā Windows Phone atjauninājumā, ja Tev pašlaik ir kāds WP tālrunis vai ir doma tādu iegādāties, tad šis raksts ir priekš Tevis, bet protams citi arī var lasīt un iespējams uzzināt ko jaunu.

Brīdinu, rakstā ir 500 vārdi.

624 10 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000
Zbis, bus man update. Tagad lumia palika milakais telefons.
22 1 atbildēt

Man gan telefons, gan PC strādā un Windows sistēmu, man ļoti patīk! :)

15 1 atbildēt

Nezinu kā par phone, bet 8.1 versija uz datora bija tīri labi, līdz pagājušās nedēļas atjauninājumiem. Tagad daudzi gļuki. Aplikācijām bieži neparādās aizvēršana pogas utml, normāli nestrādā metro utml. Nez vai es vienīgais.

7 0 atbildēt
JR avatarsJR

Nevaru vien sagaidīt,kad pāriešu no Android uz Windows,cerams,ka uz Lumia 1520 :D Vispār žēl,ka nolēma šos telefonus vairs nesaukt par Nokia. Manuprāt tas pat varētu ietekmēt noietu.

7 1 atbildēt

Ar savu nokia lumia 920 un šo atjauninājumu jūtos ideāli. Viss ir tik parocīgi un saprotami, nekad citu telefeno negribēšu, ja nu vienīgi kādu citu lielāku lumiu. :) 

6 0 atbildēt

Šito jau pusotru nedēļu lietoju :) Pie jaunumiem varēji vēl pierakstīt, ka var instalēt aplikācijas uz SD kartes, kas telefoniem ar mazu iekšējo atmiņu ir svarīgi. Piemēram Asphalt 8 aizņem pāri par 800 MB Un kaut gan man ir mazākā Lumia (620), baigi patīk opcija likt vairāk flīzes uz starta ekrāna

5 0 atbildēt

Nākamais telefons simtpunkti būs ar WP X.X, zb tas androids jau emotion

4 1 atbildēt
Man bija windovs phone 8. Izturīgs kā akmens ;)
3 0 atbildēt

Kāds nezin kā var spēlēs lejupielādēt uz SD karti nevis telefonu. HTC 8S

3 0 atbildēt

ehh, lai cik Nokia taisa tos telefonus, viņi nevar tā noturēties, kā agrāk, kad Nokia bija vis pirktākais, cilvēki tāpat vairāk pirks Apple un Samsung

2 0 atbildēt
Nevaru sagaidīt WP 8.1
2 0 atbildēt

Pie ziņojuma paneļa varēji pieminēt, ka to var izvilkt jebkad(arī, kad spēlē lielāka tipa spēles). Proti, būs arī bloķēšanas ekrāna motīvi utt., taču tie būs pieejami sākot no īstās relīzes. Paldies, ka beidzot uzrakstīji kaut ko par WP. +

3 1 atbildēt

 Man patīk  Windows sistēma gan telefonā, gan datorā... Vairākus mēnešus izmantoju Lumia, ļoti laba, ātrs , par telefona izturību nemāku teikt, izturos pret lietām saudzīgi...Pirms pāris dienām vīrs uzdāvināja Iphone, tagad varu iemēģināt jaunu sistēmu - kaut princips jau visiem viens... Androidi gan nepatīk, vismaz man bieži uzkārās, sistēma bija lēna pat pēc atjaunināšanas.

2 0 atbildēt

Super raksts un super telefoni nokia, lietoju lumia 1020 ar w8 un 41 megapikselu kameru. esmu loti apmierinats.

1 0 atbildēt

Jup, esmu kritis WP varā , nākamo telefonu ņemšu ar wp ,doma ir ņemt nokia 1320 , nezinat kādas sajūtas ,kad ir kabatā un vai ir ērti ar tik lielu telefonu?

1 0 atbildēt

Esmu apmierināts ar WP8.1, tikai žēl, ka dienu pēc 8.1 atjauninājuma iegūšanas es sasitu telefonu. Bet lietojams vēl ir.  emotion

1 0 atbildēt
Moo avatarsMoo
Ceru, ka būs tikpat labs kā izklausās😊
1 0 atbildēt

Izskatas ka baigi laba sistēma, tā ka man ir Lumia bus jauzmet! emotion

1 0 atbildēt
Neizlasot rakstu jau zināju, ka izmantosi iespēju uzdirst kko par IOS..
0 0 atbildēt

Liels paldies par Taviem rakstiem, ļoti patīk!

0 0 atbildēt