local-stats-pixel fb-conv-api

Windows 9 - Jau drīz?!66

820 2

Sveiki Spoki, šoreiz neliela informācija par to, kas ir gaidāms jaunajā Windows, neliels ieskats kā tas varētu izskatīties un ko tas darītu, kā arī kur tas atrastos. Tomēr vai tas būs tiešām drīz, ir atkarīgs vairāk no tā, kas kuram ar šo vārdu asociējas. emotion

820 2 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

atkalemotion labāk palikšu pie sava 7ā, galīgi nepatīk šis apvienojums

54 4 atbildēt

 Atšķirībā no Apple, kuri uzskata, ka apvienot iOS un OS X būtu vienkārša laika tērēšana, Microsoft cenšās izveidot labu operētājsistēmu, kura der visām ierīcēm vienlaikus.

 

Piekrītu, neuzskatu, ka var normāli apvienot datora, kuram ir piemēram 30 collas  monitoru un telefonu ar 4 collām...  Tur nekas labs, manuprāt, beigās neiznāks...

23 2 atbildēt

Ja no vizuālā viedokļa šeit liktās bildes ir par W9 dizainu , kāds tas ir gaidāms, tad jāsecina, ka tāds pašvaks vien ir - tas tāpat kā ar W7 un Vista, līdzīgi - vienīgi Vista rija vairāk no datora resursiem.Un īsti nav skaidrs, priekš kam tagad vēl Windows 9 bija vajadzīgs, ja tas pats w7 un w8 vēl nav nokalpojuši tik ilgi, kā to savulaik izdarīja Windows XP.Tāpat arī neticās, ka w9 būšot bezmaksas.

16 0 atbildēt

palieku pie savas xp un 7 versijas, kuram datorā patīk tā, lai izskatās tāpat kā tavā telefonā?  emotion

16 1 atbildēt

Jau ar 8.1 ir atgriezta sākuma poga. ;)

12 0 atbildēt

"Windows 9 pamata sistēma būs pieejama bez maksas, bet par pārējo diemžēl nāksies izdot savus sūri nopelnītos papīrīšus." Gribat teikt, ka pati operētājsistēma būs bezmaksās, bet ja man būs nepieciešami atjaunojumi vai kas cits man būs jāmaksā? Windows 9 jau atgādina to pašu mēslu windows 8, tikai ar dažām jaunām lietiņām, kuras nepieredzējušiem datorlietotājiem liksies kā septītais pasaules brīnums un galvenais iemesls, lai mainītu uz šo operētājsistēmu. Manuprāt, Microsoft ir novirzījies no pareizā ceļa, jo windows 8 nav labāka operētājsistēma datoriem, telefoniem gan tā ir piemērota un varbūt arī portatīvajiem datoriem, bet ne PC. Un tagad Microsoft grib, lai mēs pārejam uz jaunākajām operētājsistēmām, jo ir jau pārtraukuši atbalstīt windows XP, kas vispār ir operētājsistēmu klasika un drīz arī taisās pārtrauk windows 7 atblastu, ko tad mēs lietosim? Windows 7 un XP ir labākās operētājsistēmas. Microsoft laikam vienkārši domā, ka pārtraucot atblastu šīm poplārākajām sistēmām baigi nopelnīs, jo viņuprāt, ja cilvēki nesaņems atblastu uzreiz metīsies pirkt jaunākos windowsus par 100 eiro un tad skatīsies kā ripo nauda Microsoft kontos!

10 0 atbildēt

Man galīgi nevajag šitās jaunākās, ķipa "krutākās" versijas. Man patīk klasika, tādi kā Windows XP. Windows XP emotion

12 4 atbildēt

Īpaši nesaista doma, ka kaut kādiem datiem jāglabājas, kaut kur ellē ratā māķoņos, respektīvi bez tīkla tad ierīci varēs pat neslēgt iegšā, jo nebūs lietojama. Un vēl, ja Vārtu Bils pieturēsies pie izsludinātās domas, ka 15-tā gada sākumā 7-tajam griezīs nost atbalstu, tad ož pēc tā, ka jamais grib izdresēt lietotājus uz konveijera principa, ķip ik pa kādiem pāris gadiem izlaiž jaunu OS versiju, un visiem obligāti jāpāriet uz jaunu, lai ko tas maksātu, jo vecajām versijām, tiks šņikāts nost atbalsts. Un pēdējā laika mikrozaptes izdarības veicina lēmumu, ka piem., man kā galvenā OS kļūs linuks, un logi paliks tikai kā darīt lietas ko ar linuksu nevar.

7 0 atbildēt

Win 7 forever emotion Galvenais, uzrakstīts, ka Win 9 mēģinās apvienot visu vienā...ķip ar ko tas atšķiras no Win 8 "viss vienā" ? rezultāts bija skaidrs, nelietojams uz stacionārajiem un portatīvajiem kuriem nav skārienjūtīgais ekrāns, bet uz pārējiem gan... Aj, palikšu pie 7, jo 9 izklausas pēc spiegošanas, MS tagad varēs spiegot un neviens nesūdzēsies kā pirms tam, ka MS iejaucas privātājās vietās un zog ķipa datus. Jeb tas bija kam citam ?

6 0 atbildēt

Ja vien Windows 9 būs vēl ātrāks par Windows 8.1, tad man ir vienalga. Tā jau Visi Windows paliek arvien "muļķu drošāki", bet uz smagām renderēšānām Windows 8.1 ir 20% ātrāks par Windows 7.

6 0 atbildēt

Vienīgais kas Microsoft būs bezmaksas tad tie būs vīrusi, caurumi un 51 restarts pie update...

6 0 atbildēt

W7 pagaidām ir labākais.

9 4 atbildēt

Windosam tikai katrais 2. versija ir tikai laba, cerēsim, ka tā arī būs ar 9.emotion

4 0 atbildēt

Katrs nākamais windows aiz 7. aizvien sūdīgaks

4 0 atbildēt

Nez, uz mana portatīvā (bez skārienjutīgā ekrāna) ir win7. Draugam ir win8. Varbūt tas ir tāpēc ka es neko īsti nesaprotu no astotā, kaut drauga datoru šad tad lietoju :D bet es mīlu savu win7 un negribu mainīt datoru/OS.

3 0 atbildēt

kautkaa nepatiik tas ka visi dati glabajas kautkur elle rataa kur un ja nav interneta vai tas partrucis tu vari iet dirst...iisak sakot, tas smird emotion

2 0 atbildēt

tāds pats ka windows 8

1 0 atbildēt

Dažiem komentētājiem iesaku uzzināt, ko nozīmē "noņemt OS atbalstu" un tad komentēt. Tas nozīmē, ka nenāk apdeiti, bet pa lielam tas tev neliedz to OS lietot. Ja labi gribi - lieto kaut līdz savam mūža galam.

1 0 atbildēt

He  he datoratkarīgie..:) Man joprojām vecais XP un jūtos labi..:))))))))) Jauku augustu!

1 0 atbildēt

7.bilde radija tikai normālu priekšstatu!

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »