local-stats-pixel fb-conv-api

Top 10 FPS spēles!24

217 20

Spēļu tops veidots balstoties uz manas gaumes un video aprakstā ir links kur var nokačāt + linki uz sistēmas prasībām. Esmu pārbaudijis visus linkus 100% darbojoši tātad varat droši skatīties un kačāt nost, ja iepatīkas.
Vairāk par FPS spēlēm. Tātad FPS - First person shooter games, kas latviski būtu pirmās personas šaujamspēle. Pirmās FPS spēles iznāca 1970 gadu beigās un 1980 gadu sākumā. Šīs spēles saucās Maze War un Spasim. Pēctam jau nāca labākas un mūsdienīgākas, kā piemēram Wolfenstein 3D. Atceros, ka bērnībā pats šīs spēles kapājām ar draugiem, pie tā kuram pirmajam rajonā bija dators. :D
Tātad mūsdienās lielākā daļa FPS spēles ir bezmazvai salīdzināmas ar realitāti, (ar
daudz labākām grafikām, efektiem, un izjūtām.) Mūsdienāš aktuālās spēles : Battlefield 4, Call of duty: Black Ops 2, Counter Strike Global Offensive, un citas. Pats esmu aizrāvies ar Crysis 3, kuru arī rekomendēju, jo grafiku ziņā tā ir nominēta kā labākā FPS spēle. Karoč palūrat video, un varbūt jūs arī ieinteresēs kāda no šīm spēlēm. :)



217 20 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Es vairāk bf4 fans. īsti nesaprotu kāda jēga no COD Ghost, nekādas fizikas nekāda loģikas.

Bet Battlefield 4 viss pa skaisto - Fizika , Grafika , Loģika

Rekomendēju

10 0 atbildēt

nu un pēc kāda principa šis top10 ir veidots? pēc paša gaumes?

2 0 atbildēt

Kaut man kompis vilku šīs spēles.

2 0 atbildēt

LOL CoD BO1 ir labākais FPS? Tev vēl daudz kas jāmācās!

3 2 atbildēt

Amm, es laikam esmu tas vecais krabis, kuram online speles nesaista, nav laika. A tie kas te ieblavas par BF seriju - lidz bad company 2 bija ok ... tagad kka vairs nepiesaista. Fizikas protams ir ok, bet neta ir pilna (cenzets) ar rakstiem, par to ka piemeram BF4 ir bugains pec velna, ko vareja teikt ari par BF3 + stasts nekads. Vienigais kas man kka ieintereseja BF4 ir Mantle atbalsts prieks AMD jaunajiem APU... CoD esmu izpelejis praktiski visas, kuras bija uz PC, lidz Ghost ( opitim diemzel nav 6 GB RAM's :D ), MW serija izieta pat vairakas reizes, stasts vnk parava, a par black ops - pirma dala bija isa, otra man dikti patika :) BEEEEEEET, par gaumi nestridas ... :D  par to klusam kakta iesmej :D

1 0 atbildēt

Žēl ka pēc video taisītāja domām cs:go ir tikai piektajā vietā, esmu spēlējis un iegādājies Call of Duty mw1-mw3, labas ir, bet neaizrauj tik daudz kā cs:go, jo cs:go nav tas baigi "krutais" shooters kur tu bliez noscope 360 kā ŠEIT , ja patiešām vēlaties iegādāties labu, izbaudāmu FPS tad nopērciet CS:GO. ;)

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt
Video sūds. Tur rādīts, ka pirmajā vietā ir Black Ops 2, bet video rāda Black Ops pirmo daļu
1 2 atbildēt
vel baigi laba ir sniper ghost warrior 2, iesaku:)
1 2 atbildēt

Sorry, bet tev galīgi nav saprašana par labu FPS.

Lūdzu - 

Call of Duty 2

Call of Duty 4 - modern warfare

Battlefield 2

 

Labāki par visiem augstākminētajiem... 

 

ARMA

Americas Army

2 3 atbildēt

13.09 CS GO lol

0 1 atbildēt
Amm... fps nenozime first person shooter bet frames per second. Nub.
1 15 atbildēt