local-stats-pixel fb-conv-api

Pajūk INCOGNITO komandas sastāvs.5

12 23

Mūs ir pāršalkušas ļoti nepatīkamas ziņas, proti - komanda INCOGNITO, kuras darbību pēdējo reizi varējām vērot Intel Challenge Super Cup 7 turnīrā, diemžēl ir pajukusi.

Par iemeslu komandas sadrupšanai bijis tas, ka puiši nav spējuši atrast divus pietiekami labus spēlētājus iGO komandā, jo to pirms kāda laiciņa pameta Romāns "evk" Bogomols un Bruno "GekoNs" Gailītis. Kā izrādās, viņi komandu bija pametuši jau kādu laiciņu atpakaļ, taču neatstāja komandu bezpalīdzīgā situācijā, un nospēlēja ICSC7 turnīru zem tā paša komandas nosaukuma. Starp citu, abi aizejošie spēlētāji, nemaz nekur tālu neaiziet. Turpmāk viņi pārstāvēs jaunu komandu Headache.

Tālākais Alekseja "traitor" Molčanova un Jevgēņija "krm" Svjatskova liktenis paliek miglā tīts, taču cerēsim, ka puiši nepazaudēs ticību sev, un atgūsies no šāda trieciena! Novēlam veiksmi!

Jaunais Headache komandas sastāvs:

Romāns "evk" Bogomols
Bruno "GekoNs" Gailītis
Ņikita "miriamiba" Taškalovs
Jaroslavs "jArim" Kolpņevs
Aleksejs "Damage" Poņjakovs

Patiesībā, no vienas puses ir labi ka tas pajuka, jo komanda ieguva jaunus spēlētājus, un aizgāja prom komandas enkurs "traitor" kurš vienmēr ar kautko bij neapmierinats.. :)

Headache ieņēma otro vietu IC7 Semi league, un atradu informāciju kā turnīrs norisinājās, tāpēc arī to šeit ielikšu.. ;)

Komanda Headache parādīja lielisku spēli IC #7 Semi league. Grupā mūsu puiši neatstāja nekādas iespējas uz uzvaru komandām no Krievijas un Ukrainas, savācot 11 uzvaras no 11 iespējamajām.

Pusfinālā mūs gaidīja briesmīgais TMS kolektīvs, kurš ir parādījis labus online rezultātus WES evening cups turnīros.

Kā bija gaidāms cīņa bija sīva, abas komandas parādīja lielisku spēli, bet rezultātā mūsu puiši noturēja uzvaru dopos ar rezultātu 22:18.

Tālāk uzvarētāju finālā mums pretī stājās komanda fbgaming.

Bija redzams, ka fbgaming gribēja uzvarēt šo spēli, jo cīnījās par katru raundu, bet mūsu puišu skills un pieredze nepievīla un rezultātā uzvara ar, rezultātu 16:14.

Zaudētāju finālā tikās fbgaming vs TMS spēle beidzas ar Krievijas komandas uzvaru - 19:17.

Balvu fonda sadalījums:

1 vieta fbgaming 500$ + kvota uz superkausu

2 vieta Headache 300$ + kvota uz superkausu

3 vieta TMS 200$ + kvota uz superkausu

4 vieta double damage kvota uz superkausu

Superfināls:

Headache 0:16 fbgaming

* - Pēc spēles, kura beidzās Headache labā ar rezultātu 16:14 krievi padeva protestu, pēc kura latviešiem tika piešķirts tehniskais zaudējums par disciplināro noteikumu pārkāpšanu. Pirmkārt nebija pievienots steam_id profils, otrkārt vienam no spēlētājiem nesakrita steam_id un treškārt par Headache spēlēja traitor - bijušais komandas Incognito spēlētājs, iGO spēlēja superkausā, tāpēc pēc noteikumiem. spēlētājs, kurš spēlē esošajā sezonā augstākā divīzijā, nedrīkst spēlēt zemāk ieņemošā statusa divīzijā.

12 23 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://skillz.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
GAY avatarsGAY

copy - paste cs sūds

6 0 atbildēt

who cares?

4 0 atbildēt

man tak poh*j kas ar tiem suda CS klaniem ker -

3 1 atbildēt

es pat nevarēju saprast par ko ir runa ! omg tik slimi pat nekur rakstā nav raksīts ka tas ir cs vai arī paintbols vai futbola komanda. fubla ble  

1 0 atbildēt

kuru inresē tas ko tu dari?tu vnk sevi pazemo liekot šāuds te reakstus,jo tas ir tizli nodarboties ar kiber sportu emotion

1 0 atbildēt