local-stats-pixel fb-conv-api

Most wanted online ir klāt!18

82 2

Ir palikušas tikai 18 dienas līdz oficialai "NFS Most wanted online" spēles versijas iznakšanai,tas nozīmē, ka pēc 18 dienām, būs kāds spēlētajs, kas būs pirmais online Most wanted braucējs! Spēle solas būt aizraujoša ar dažādiem jauniem sacensību veidiem, pie kam jūs arī varēsiet saņemt neskaitamus apbalvojumus par garako lēcienu, vai cīnīties par titulu labakais drifteris, vai labakais triks! Noskatoties treileri spēle mani ieintriģeja, jo izskatās labaka un intersantāka nekā "NFS world", kas pēc manam domām iesūka, jo grafika ir diezgan slikta un un speles gaita ir garlaicīga, bet tas ir tikai manas domas.

ceru ka grafikas spēlē būs tadas, kā ir paradīts trailerī!

Izsakiet arī savas domas par šo spēli!

Apakšā arī treileris!



82 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

besi ta kontrol vel joprojam taka uz bern spelem  emotion

4 0 atbildēt

Kad varēs nokačāt???   emotion

4 1 atbildēt

Neviens, nekad nav bijis apmierināts ar NFS vadāmību, precīzāk, es to nevarētu nosaukt par vadāmību, bet gan ar specifektiem bagātu modeļu kustību, kas ļauj jebkuram idiotam būt par profesionāli. Brīnos, kad EA nav izlaiduši nevienu spēli, kur vadāmība būtu tik pat realistiska kā Driver San francisco, GTA 4, Forza u.c. normālās fizikas piekritējiem.  Tāpēc, piekritīšu vien tiem gudrajiem datoriķiem, kas sēž un komentē youtube video par to, kad EA ir iestiguši dziļā bērnības aizā.

2 0 atbildēt

OMFG...Tas būs grāvējs.emotion

5 4 atbildēt

Vienu varu jau laicīgi secināt, mans kompis to nepavilks! emotion

1 0 atbildēt

Man personīgi patīk vairāk reālistiskās spēles, tāpēc uzskatu, ka NFS attīstība apstājās pēc V daļas, kad noņēma salona skatu un sākās neplīstošo mobiļu ēra.

0 0 atbildēt

Nav jau ta ka agrak treileri un gameplay gluzi neatbilst realitatei ja iet runa pa NFS. 

0 0 atbildēt

Būs ta4 japamēģina

0 0 atbildēt

izskatās pēc burnout paradiseemotion

0 0 atbildēt