local-stats-pixel fb-conv-api

Vēl 5 iemesli, kāpēc iPhone ir s*ds. [2]235

1266 105

Sveiki Spoki, šoreiz jau 2. daļa šāda tipa rakstam. Pirmā daļa ir atrodama šeit. Ieskats 5 iemeslos, kapēc labāk būtu iegādāties kādu Android ierīci, nevis Ābolu.

Raksts veidots pēc BARAKA OBAMAKA lūguma.

Protams, kādam šie iemesli var likties truli un/vai tizli, bet kas par to? emotion

1266 105 235 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 235

0/2000
Un cik daudz no Android funkcijām, kuras nav ābolam, tu ikdienā izmanto?
2 0 atbildēt
4ā bija pa labi bija Spacers vai Blasters nevis Androids
2 0 atbildēt

mana cena, ko esmu gatavs atdot reizi 2 gados par komunikatoru ir 200 eiro. nu nav jēgas izmest lielāku naudas summu, pēc 2 gadi tas tāpat jau būs saskrāpēts, pa zemi pamētāts un būs jāmaina. un ļoti labu telefonu var nopirkt no ķīnas sadraudzības republikas, ar 8 kodoli 2 ramiem un visu kas ir vajadzīgs. šeit jau nav runa ko cilvēki Latvijā var vai nevar atļauties, bet par prioritātēm. un telefons pa 500 eiro nu nav proiritāte, manuprāt. bet tas ir mans subjektīvs viedoklis. 

2 0 atbildēt
Cena, protams, nav visai draudzīga, bet man ir bijuši vairāki iphone un teikšu, ka tas ir tā vērts 😉
4 2 atbildēt
Samsungs labaaks
2 0 atbildēt
Man personīgi patīk labāk android, bet tas ir pieraduma dēļ... iOS ir vnk briesmīga manta priekš manām smadzenēm. Un iOS ir pieejams tikai apple produktiem, atšķirībā no Android, kurš ir uz gandrīz visiem pārējiem telefoniem
2 0 atbildēt

Stāstat ko gribet visas bēdasjau ir taja, ka iOS viss maksā un ir daudz ierobežojumu. Un tākā cilveki maksāt nevēlas tapēc, labāk ir lietot Android kur var stuķēt visu ko vēlies bez maksas

2 0 atbildēt

Iphone pērk tikai dēļ ābola!

2 0 atbildēt

Android ir sūds. Jā, Androidam pastāv daudz iespēju pārveidošanai, un tur jau ir tā problēma. To visu uzlabojumu dēļ Androidam bieži vien sākas gļuki.

2 0 atbildēt
To tavu ****īgo rakstu pat lasījis neesmu un netaisos,jo zinu kas tur ir rakstīts.
3 1 atbildēt
LOL,man vispār nav neviena raksta,bet nu labi...Nah Tu noniecina iPhone? Tu kādreiz esi viņu ilgstoši lietojis,lai varētu šo ierīci burtiski norakt zemē?
2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt
Nekad nēsmu lietojis iOS, bet pretenziju pret to man nav. Katram ir savi + un -. Vienmēr būs kāds kuram nesakritīs domas ar tavējām. Man vienīgi lielie plusi uz Android ir 1. Iespēja padarīt telefonu kādu TU vēlies ( ROOT ir obligāts ) 2. Aplikācijas.
2 0 atbildēt

Man ir windows phone, man viss vienalga emotion

2 0 atbildēt
Es visu sapratu pēc virsraksta.
2 0 atbildēt

+++ ANDROIDAM! VISI HEITERI IET DIRST! 

9 8 atbildēt

Cik cilvēku, tik viedokļu. Par lietotāju profiliem piekrītu, Androīdam daudz vieglāk pārskatāmi un plašāki profili, kas viennozīmīgi dod priekšrocību cilvēkiem, kuriem ir daudz kontaktu ar vienādiem vārdiem utt.

1 0 atbildēt

Ai klausuli taisa biznesā ieinteresēti cilvēki. Android taisa praktiski tās lietotāji. Līdz ar to lietotāji negrib neparocīgu un jebkādā mērā neērtu produktu. Kamēr ābolgalvas trīs gadus spriedelēs par kādu inovāciju, androīdam tā jau būs iekšā nākamajā versijā (vai pat pieejama esošajai un vecākām versijām, lai lietotāji paši izlemj - patīk vai nē.

1 0 atbildēt
Man liekas ka Android ir labāks , jo ir vairāk iespēju . Bet ja jau tev nevajaga tik daudz iespēju tad pērciet parasto taustiņu telefonu . Kaut gan ta ir gaumes lieta . Kam kas labāk patīk .
1 0 atbildēt

Labāk nebūtu veidojis šo rakstu.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »