local-stats-pixel fb-conv-api

Vēl 5 iemesli, kāpēc iPhone ir s*ds. [2]235

1266 105

Sveiki Spoki, šoreiz jau 2. daļa šāda tipa rakstam. Pirmā daļa ir atrodama šeit. Ieskats 5 iemeslos, kapēc labāk būtu iegādāties kādu Android ierīci, nevis Ābolu.

Raksts veidots pēc BARAKA OBAMAKA lūguma.

Protams, kādam šie iemesli var likties truli un/vai tizli, bet kas par to? emotion

1266 105 235 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 235

0/2000
Android labāks par ierobežoto ios
5 0 atbildēt
Man ir iphone 5s. Pilniigi apmierina. Viss, kas vajadziigs ir iekshaa vai var dabuut appstore. Starp citu man ir kkaadus laikam 8 vai 9 gadus vecs macbook kas principaa pilniigaa darboshanaas kaartiibaa. Protams vecums dara savu, tachu ja man nebuutu slinkums vinju paarinstaleet un nopirkt jaunu bachu vinsh buutu tikpat kvalitatiivs kaa jaunie asusi vai kas tur.... ok paarspiileeju, bet ietu normaali. Arii ipad nogaaja ilgus jo ilgus gadus, pirms pazaudeeju. Taa kaa man personiigi par Apple razhojumiem suudziibas nav. Pirms tam man bijushi visaada razhojuma androiid telefoni. Teikshu godiigi. Neviens ilgaak par gadu neizvilka. Varbuut sakritiiba bet taa nu tas ir.
4 0 atbildēt

Tev gan jau vienkārši nepietika naudas priekš iphone emotion

10 6 atbildēt

neizlasot uzreiz ieliku -, jo tik bērnišķīgi tādus rakstus taisīt, ja pats no IT maz sajēdz.

6 2 atbildēt

Kā man nepatīk šāda tipa raksti ,fanot par vienu zīmolu ir diezgan neproduktīvi

Iphone jeb IOs - Ir iesācējiem smartphone lietotāju vidū ,ļoti ērts ,ātrs ,parocīgs interface jau  iznemot no kastītes ,nekas tāds ,nav viņa iekša ko netišām uzspiežot var telefonu "sačakarēt" ,pēc manām domām ļoti laba smart ierīce priekš bērniem ,vecāka gada gājuma ļaudīm ,un cilvēkiem kuriem neinteresē jaunākas tech industrijas tendences.

Android OS - Lai cik necenstos to pavisam vienkāršu ir grūti pataisīt smartphone jaunajiem lieotajiem bieži vien funkcijas ir tik pieejamas izejot cauri vairākām izvelnēm. Android pats pa sevi ir ļoti labs vidusmēra lietotājam ar pieredzi un entuziastiem . Brīvība no vienkāršuma un iespēja pielāgot sistēmu sev . Android nav aprobežots ar ražotāju ,tapēc tirgus ir ļoti krāšņs ar luksus modeļiem un budžeta kā ari vidusmēra. 

Nevajag skaitīt kuram uz krāniņa vairāk vēnu ir vienkārša izvēle vienkāršums vai brīvība ,nevar debatēt par šo ,jo galu galā šie produkti pārstāv dažādus patērētājus.

4 0 atbildēt
Mīļais cilvēk, palieto vismaz vienu gadu Iphonu. Tad visi šie tavi "iemesli" pagaisīs kā nebijuši.
6 2 atbildēt
Man nekad nav paticis apple.emotion
4 0 atbildēt

iphone par mēslu uzskata:

99% gadījumos ļaudis kam nepietiek vai žēl naudas lai to nopirktu

1% gadījumos ūberhakeri kas lieto savus ROMus

 

PS. uz iOS atrās piekļuves panelis(un viss pārējais) ir customizējams tā kā androīdam sapņos nerādās. Jailbreak bro

5 1 atbildēt

hmmm, esiet pamanījuši, ka daudzi slaveni cilvēki nemaz nelieto iphone?! šis telefons ir domāts mazajiem 14 gadniekiem, kuri vēlās būt ļoti kruti savā starpā ;)

17 14 atbildēt
Ko atu iegūsti uzrakstot, ka Tu heito? Kautkādu huiņu tik runāt, šā vai tā neko neigūsiet.
5 2 atbildēt

Smieklīgi lasīt visus iOS un Android fanu komentārusemotion

Varbūt nākošo par WP mīnusiem!?

P.S. paldies, ka ieteici nexusu, šancē izcili (android..emotion)

3 0 atbildēt

Izmantoju iphone 6s gadu. Sliktu telefonu nav ir tikai raspi*ģaji, kuriem mieru neliek vienas vai otras markas telefoni.  Patīk kamera, tā tik tiešām ir kvalitatīva (dienā), tumsā tā ir tik pat kā nelietojama, gluži tā pat kā citu marku telefoni. Patīk vienkāršots interfeis un tas, ka tur nav nekā lieka un ar IOS 10 atjauninājumu, visu lieko sen esmu noņēmis. Patīk ierīces ātrdarbība un 1 gada lietošanas laikā es neesmu novērojis aizkavi atverot ierīces softu, tas mani patiešām pārsteidz, jo Android atbalstītie telefoni ir piepačkāti ar nevajadzīgo un tie mūžīgie bļ*** atjauninājumi (Par tiem cits stāsts). Visādi citādi arī Samsungi un Lg ir lietojami, bet pietrūkst tās optimizācijas, kas man kā patērētājam liek mest acis uz ābolnieku produkciju. Par cenu runājot, jā tas ir dārgs, bet ir vērts jo nevar neatzīt, ka tas ir tik tiešām kvalitatīvs. 

3 0 atbildēt
Pēdējais ir mēsls. Man uz iphone ir 2 konti. Bildes kontaktos ir favorītiem, un man tās bildes nevajag. Ziņojumu dēlis ir špiks. Man to ikonu mainīšanu nevajag. Un par sūtīšanu. Es citus veidus nezinu. Nesapratu, ko tu centies pateikt. Nepatīk iphon? Tas citiem nav jāizpauž.
3 0 atbildēt

Aizrīties ar tiem gadgetiem var, kas ir Android viedtālruņiem. Jā protams tas viennozīmīgi norāda uz to, ka Android ir labāks par iOS, ja Samsung Galaxy S3 2013. gada ar Android OS  ''karās'', jau pie mazākās slodzes, kamēr es savā 2009. gada ābolī  nesaskatu nekādas problēmas. Un runa jau nav tikai par samsung viedtālruņiem, jo ir bijusi darīšana ar citiem viedtālruņiem, kuros ir Android OS.

3 0 atbildēt
Tas kā kuram, cilvēki kuriem nepatīk čakarēties ar tik daudz iespējām izvēlas ābolu. Es gan labāk androidu 😎
3 0 atbildēt

Es esmu izmēģinājis visādus smartfonus... un kā smejies, par vislabāko esmu atradis sev iPhone. Man nevajag 50 lietotāju profilus, negribu tur instalēt nekādus malware, negribu bakstīties pa settingiem kā aptracis un negribu nemitīgi instalēt atjauninājumus un ielāpus. Man vajag, lai ierīce strādā kā nākas.

Manā macOS-iOS ekosistēmā iPhone darbojas vislabāk kopā ar Mac. Es izmantoju Notes, Reminders, Find My Friends, Face Time, Messages, Air Print. Tāpat es izmantoju HandsOff fīču. Tas viss nav pieejams uz citām platformām.

Ja smartfonu izmanto tikai kā vienu, atsevišķu ierīci, tad jā, pie pakaļas kāda OS to darbina, galvenais, ka kruts. Ja ir ekosistēma, tad lai nu kā tas nepatīk vienam otram - Apple ir visjēdzīgākais.

3 0 atbildēt

nuu teiksu vienu miinusu kas man 100% nepatiik iphonos ..... nav pilns bluethooth protokolu atbalsts ... pienjemsim... nevar savienoties ar obd2 BT modeljiem .... bet  pie plusiem .. patiik ka jaunie ios tik arii vecakiem modeljiem ...  nevis kaa androidi ... 2-3 gadus vecam telefonam vairs oficiali nepiedavaa atjauninaties uz jauno android... un par gljuchiishanos un kaarshanos .. ios veel mana lietoshanas laikaa nav taa nokaaries ka piemeram android ... 

3 0 atbildēt

Parasti jau lietas par sudiem sauc tie kuriem vinas nav.  Bet domaju ka kautko saukt par sudu ir stulbi jo katrai lietai ir savi plusi un minusi. Parasti jau ir ta, kas der vienam tas neder otram.

3 0 atbildēt
Šis raksts gadījumā nav neskaitāmus gadus vecs?
2 0 atbildēt

Piekrītu Tev! 

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »